mutlaka cevap verin canlarım :(

binnazz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2011
207
0
46
İstanbul
şimdi yazacaklarım benimle alakalı değil bir arkadaşımla alakalı arkadaşım birini seviyor ama sevdiği kişi akrabalardanmış açılsa sevdiğini birde çocuk kabul etmezse daha yüzüne bakamicak ama akraba olduğu için bakmak zorunda biri duysa aileden falan çok kızarlar çünkü ailesi böyle şeylere karşı ne yapmalı sizce

canım önemli olan gerçekten seviyomu yoksa davranışlarına ve karakterine olan hayranlığımı :34:
eğer seviyosa o zaman yine düşünücek eğer çocukta tamam derse aileler ne der nasıl yaşarlar geçimleri nasıl olur iletişimi nasıl olur ona dikkat etmesi gerek ona göre karar vermeli.bazı aileler akrabalarla evlenir ama bana yanlış geliyo bu düşnce eğer onlardada böle bişey varsa rahat açılsın.içi içini yicene sölesin açılsın.yüzüne bakamıcak diye bişeyde olmaz millet neler neler yaşıyo yüzyüze bakıyolar unutmasın :34:

canım önemli olan gerçekten seviyomu yoksa davranışlarına ve karakterine olan hayranlığımı :34:
eğer seviyosa o zaman yine düşünücek eğer çocukta tamam derse aileler ne der nasıl yaşarlar geçimleri nasıl olur iletişimi nasıl olur ona dikkat etmesi gerek ona göre karar vermeli.bazı aileler akrabalarla evlenir ama bana yanlış geliyo bu düşnce eğer onlardada böle bişey varsa rahat açılsın.içi içini yicene sölesin açılsın.yüzüne bakamıcak diye bişeyde olmaz millet neler neler yaşıyo yüzyüze bakıyolar unutmasın :34:

ewet çok seviyor 1 yılı geçti ama hala onu seviyor ve hala söyleyemeedi :( tamda akraba değil aslında gelin almışlar onlardan öyle akraba olmuşlar ama kız çok kaptrmış kendini

ewet çok seviyor 1 yılı geçti ama hala onu seviyor ve hala söyleyemeedi :( tamda akraba değil aslında gelin almışlar onlardan öyle akraba olmuşlar ama kız çok kaptrmış kendini

canım kaptırması önemli olan değil herşeyi düşünmesi lazım ona göre konuşsun o zaman

evlilik bile düşünüyo hani geçici heves değil ama söylersem ya kabul etmezse diyo ve de ailem duyarsa diyede korkuyo
canım evlilik düşünüyo ama olabilecek bi şekildemi.bide çocuktan ne gördüki evlilik hayali kurdu garip geldi bana :44:

direk söylemesin o zaman böyle ağzını arayacak şekilde kendine de kaçış şansı bırakacak cümleler kursun çocuun tepkisine göre davranır

Back
X