Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar meraba benim derdim ünv 1. sınıftan beri begendiğim çocuk bu yıl mezun olucaktı dönemi uzadı ve şuan hala bi kaç derse giriyo fakat 2 yıl oldu hala tanışmadım sınıfımdan bi kızla konuşurken gördüm sevindim kıza açtım durumumu tanıştır beni falan diye benmle dalga geçti gibi bişiy güldü falan kulak arkası yaptı o taraklarda bezi yok züzlürsün falan dedi sonra birden bire bana düşman kesildi gördüğünde çocugun ismini sayıklayıp görüştük ettik gibi laf çakmalar arkamdan megersem kendiside hoşlanıyomuş fakat çoçuk ondan hoşlanıyo mu bilmiyorum beni her gördüpünde bilerek cilveli cilveli konuşuyo çoçukla bakışamıyorum bile o kadar napmalıyım tanışmak için ?
yazdığını okuyunca bir anım aklıma geldi:)))))))))))))))))senin gibi bir arkadasım vardı arabası vardı.birgün oda arabayla ışıkta beklerken bir çocuk gördü arabada oda.takıldık arabayla paşine.dediki ya ben bu çocukla muhakkak tanışmalıyım dedi.neyse takip ederken dedimki madem tanısacaksın dedim sellektör yap durdur dedim sonrada kampüs nerde diye sor dedim.kampüste tam karşımızda bizi:))oda durdurdu arabayı kampüsü sordu çocukta gösterdi.manyak arkadas bastı gaza gidiyor .bende eeee dedim nereye dedim kampüse demesin mi:)))kızım kampüste ne edecez çocuğa ay götürebilirmisiniz sizi takip etsem falan deseydin ya dedim:))ay yapamadım dedi.sen 2 sene nasıl bekledin ya hayret .
mrb arkadaşım bence ona karşı bişeyler hisestiğini fark ettir mesela onunla göz teması kur onunla ilgilen veya ona karşı hissettiklerini onunla konuş eğer oda sana karşı bişeyler hissediyorsa devamı gelir zaten...
ayyy çok heyecanlandım bu konuyu okuyunca ben de erkek arkadaşımla bi cafede tanıştım orda çalışıyodu parttime ve 1 yıl bekledim onu cafeye kac kez gidip geldim bilmiyorum :) benden hoşlanmaz derdim hep ama oda benden hoşlanıyomuş meğersem sonra aynı okulda olduğumuz ortaya çıktı faceten ekledik şenlikler telefon derken tam bir yıl sonra açılabildik birbirimize. 4 yıldır nerdeyse birlikteyz ve bayramda sözümüz var kısmetse peşinden gir derim ben bol şans canım :)
takıl peşine her yer de karsısına çık kantide bişey alırken sen hemen yanına git yanın da bişey alırken merhaba de olur neden olmasın merdivenlerden çıkarken o inerken omur at bişey yap hayırlı haberlerini bekliyoruz sen bakma o salak kıza git onu al ve gel dostum