Mutlaka okuyun ve fikir Verin arkadalar ...

sağolun arkadaşlar inşallah unuturum ama ben neden hep unutmak zorunda olan taraf oluorumm bütün ilişkilerim hüsranla bitti kendime güvenimi yitirmeye başladım artık ben sadece sevdim karşılık beklemeden karşımdakini hiç bir çıkarım olmadı ama hep üzüldümm . keşke bir çıkar peşinde koşsaydım öle yapan insanlar daha değerli oluyor görüyoruzz ne yazıkki . artık gerçekten beni sevecek biri olsun ben de mutlu olayım istiyorum. acaba çok mu şey istiyorum:(
Bacım; tabii çok şey istemiyorsun...
Ama o kişinin sana uygun olmadığını SEN zaten biliyordun.
Yılışık demişsin...
Böyle insanlar sadece elde etmeye bakar sonra umursamaz.
Boşver hata sende değil...
Gönlünü ferah tut.
:1hug:

aynı şehirde bile olmak bazen zor gelirken insana senin aynı işyerinde aynı odada olman gerçekten çok zor bir durum anlıyorum seni... ama umarım ona bu hayal kırıklığını ve üzüntünü göstermiyorsundur. çünkü ne zaman senin için değerli olduğunu anlarsa o kadar değersizleştiriyorlar gözlerinde seni, " bu da bana aşık" işte moduna giriyorlar. ama senin umrunda olmadığını hissettir ona, değilse bile öyle görün. Hatta ikili konuşmalara girmekten bile kaçınma ki kendi kendine farketsin senin onu kendine sorun haline getirmediğini, umrunda olmadığını. ve lütfen mutlu görün...

canım sağol ygmrcum inan belli etmemeye calısıyorumm ama ikili konusmaya hiç girmedik zaten bütün gün sevgilisiyle telefonda konuşuyor karşımda bana da nefret dolu bakıyor baktığı nadir zamanlarda sanki ben ona ne yapmısım doğal olarak moralim bozuluyor her gün özellikle nefretle bakması çok sinirime dokunuyor ayrıca yorumlarınız için çok teşekkürler kızlar

sen de aksine nefretle bile bakma nasıl sıradan birine bakıyorsan öle bak... çünkü şu an senin üzüldüğünün farkında ve bundan zevk almıyorsa ben birşey bilmiyorum. lütfen güçlü ol karşısında, erkekler güçlü kızlardan korkarlar:)) kendine güven ne olur. sana nefretle baktığını zannetmiyorum dediğim gibi bu bana aşık şeklinde gördüğü için seni ezdikçe ezmek istiyor çünkü egosunu tatmin ediyor. sen üzüldükçe onu önemsediğini belli ediyorsun. lütfen yapma.

canım bende aynı tavsiyede bulunucam.önemseme ama bunuda cok gözüne sokmadan yapkı kıskandığından yapıyosun sanmasın e mi canım.bende benzer seyler yasadım iyi bilirim canım en iyi cevap yok saymaktır rahat ol ve allaha sğın şüphesizki o nun adaleti ve merhameti büyüktür.....

zamana bırak herşeyi .toparlarsın elbet. takma kafana .seninde mutlu olabileceğin biri en kısa zamanda çıkar inş karşına .doğru zamanda doğru insanla birlikte olman dileğiyle

Back
X