Mutlaka sürüş yapmak isteyeceğiniz 21 otoyol

Nevreste

Yeniden ☀
Yönetici
Editor
16 Ağustos 2010
297.576
615.038
1.423
Malatya
Araba kullanmak birçok insan için bir tutkuyken siz hoşlanmadığınızı mı düşünüyorsunuz? Dünyanın doğa harikalarının içine saklanmış bu 21 otoyolu görene kadar bekleyin. Baş döndüren manzaralar eşliğinde araba yolculuğu deneyimini, ölmeden önce yapılacaklar listesinde ilk sıralara koyabilirsiniz.

Son düzenleme:
Şu Norveç - Atlantik Yolu bomboş olacak, yaylana yaylana gideceğim, tadını çıkara çıkara, ohhh ne güzel olurdu vallahi... Karadan başlayan kısmı ayrı, deniz üstünde giden kısmı ayrı güzel.

Büyük Okyanus Yolu - Avustralya; bu resmi görünce de sırt çantamı alıp şurada yürüsem ne güzel olur diye düşündüm. Erkek arkadaşım sağolsun alıştırdı beni dağ bayır yürümeye, şimdi göstersem dalga geçer bak canın bile çekmeye başladı yürüyüşleri diye... Ama o yol da tam yürümelikmiş

Evet hakikaten tam araba surmelik yerlermis. Hele Sani Gecidine bayildim kesin araba kullanirken de bayilirdim

Benim gözüm bir tek şu Dades Geçidi - Fas resmindeki yolu kesmedi. Toprak her an altımdan kayabilirmiş gibi bir görüntüsü var, gözüm tutmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…