• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutlu Aile Defteri Show tv

merguana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
4.648
11
158
33
Eskişehir
'Muhteşem Yüzyıl'ın yapım şirketi Tims Production'ın çekimlerine İzmir'de başladığı 'Mutlu Aile Defteri' isimli komedi dizisi renkli kadrosuyla dikkat çekiyor.

Nihat durak’ın yönetmen koltuğuna oturduğu dizisi Tuncel Kurtiz, Binnur Kaya ve Büşra Pekin’in rol aldığı biliniyordu. Dizinin ekibine Şebnem Bozoklu ile başrolünü oynadığı Kanal D’deki ‘Bizim Yenge’ dizisi final yapan İlker Aksum da katıldı.

Önümüzdeki yıl seyirciyle buluşacak olan dizide Binnur Kaya, Tuncel Kurtiz’in gelinini canlandırıyor

İlker Aksum ve Şebnem Bozouklu ikilisi sıkmadı mı artık. Canım ailemde beraber oynadılar, bizim yengede evliydiler şimdi de bu dizi. Yani biraz yüzünüzü dinlendirin ya da ayrı projelerde rol alın. Arka arkaya olmuyor inandırıcılığı kalmıyor yani büründüğünüz rolün.

mesaj tekrari....

Eklentiler

• $tims.webp
    $tims.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleme:
olumsuz yorum yada elestirileri kaldiramiyorsaniz konu acmayin..merakli oldugum konu diziler insanlari sey yapmak degil

olumsuz yorum yada elestirileri kaldiramiyorsaniz konu acmayin..merakli oldugum konu diziler insanlari sey yapmak degil

sen olumsuz yorum yapmadınk ! kaldırmak değil sorun ben baya konu açtım şimdiye kadar hiç olumsuz yorum yapanda görmedim.hep insan bakımından şanslıymışım yada ben birine kötü söz söylemedim eğer görseydimde saygılı olurdum.ama bne size demiştim azra bakar .eğer yanlış konuysa kapatır diye.yönetici değilsiniz bildiğim kadarıyla.zaten bna gıcık da oluyorsunuz biliyorum yani bunu merak etmeyin..

ben ne zaman konunuza bisey yazsam ters tepki gosteriyorsunuz dikkatimden kacmadi..sadece okudugumu paylastim yonetici olmaya gerek yok bunu yaparken..konuyu kapatin da demedim herkes bildigini paylasti budur yani siz niye buyutuyorsunuz anlamadim..

ben ne zaman konunuza bisey yazsam ters tepki gosteriyorsunuz dikkatimden kacmadi..sadece okudugumu paylastim yonetici olmaya gerek yok bunu yaparken..konuyu kapatin da demedim herkes bildigini paylasti budur yani siz niye buyutuyorsunuz anlamadim..

ben büyütmedim ve 1 kere oldu sadece hep değil sizde özel mesajla özür de diledim arkadaşlık teklifide yolladım.ama kabul etmediniz asıl siz büyütüyorsunuz.

arkadaşlar gerilmenin manası yok

her ikinizede bölümüme verdiğiniz destekden dolayı teş. ederim

bu dizi mi film mi bakarım

ona göre konunun çaresine bakarız :)

Back
X