Mutlu ilişki rehberi

desifre

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2012
291
167
103
İzmir
Merhaba kızlar :halay:

Özellikle ilişkisinde mutlu olanlara sesleniyorum deneyimlerini bu başlık altında paylaşabilirler mi? Ben oturup düşündüm ve özeleştiride bulundum bir erkeğe nasıl davranmam gerektiğini çoğu zaman bilemiyorum. Nasıl gururu okşanacak şeyler söylenmeli, hangi durumda geri durulmalı hangi durumda ileri atılmalı? Rol modelim olmadığı için bi yanım eksik, diğer yanım da sinirli olduğundan bugüne kadar sorun yaşadım hep. Erkeğini idare etmesini bilenlereyse hep özendim.

"İçinden geldiği gibi davran" diyenler olacaktır, öyle olmuyor, denedim.

Örneğin sinirliyse karşınızdaki nasıl sakinleştirirsiniz? Kıskandıysanız nasıl halledersiniz?gibi gibi ilişki tüyoları..

Valla ben yinede "doğal ol" dicem. :KK48:
Mesela ben ilişkiye başladığımda hiç olgun değildim zamanla kendimi törpüledim kötü huylarımı değiştirdim tabi bu süreç yıpratıcı oluyor.
Bide karşındaki adam porselen mi kütük mü işlenmesi yarıda bırakılmış biri mi biraz da ona bağlı :KK53:
Mesela kıskandıysam (önceden pat diye söyler kavga çıkarırdım uzarda uzardı) şimdi kıskandığımı belli etmiyorum (altın kural bu, deli gibi kıskanıp belli etmemek) buna bir örnek vereyim; önceden kıskandığımda şu kızla konuşma bundan huylandım bu kıza niye selam verdin gibi kavga ediyordum benim özgüvensiz olduğumu düşünmüştü ve ben böyle düşünmesini asla istemezdim.
Kendimi törpüledim diyelim ki bir yerdeyiz eski okulundan bir kızla karşılaştık kız selam verdi ama benimki gözüme bakıyor bişi dicem mi diye :dondurma: gayet sakin bir şekilde selam verdim bende geçtik gittik kızcam diye bekledi sonra dayanamadı aşkım ne zaman kızcan diye bekliyorum içine atma bak dedi güldüm ne kızcam canım normal birşey dedim hep bu şekilde davrandım ve inan ki sana verdiği değer daha bi farklılaşıyor (kendine güvendiğini görüyor) ve ona güvendiğini görünce aranız süper oluyor.
Niye bu kadar uzattım bilmiyorum ama kısacası kendine güven, ona güven (zaten güvenini kıracak birşey yaparsa ayrılırsın doğal olarak) Aklıma gelen şimdilik bu, sorun olursa cevaplarım :KK51:

Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim, verdiğiniz örnek benim için oldukça kıymetli.

Farz edin ki yıprattığınız ilişkideki sevgiliniz size 'her şeyi sıfırladık, beni nasıl yontarsan ben o yönde şekil alacağım' dedi. Neyi nasıl yapardınız, bunu merak ediyorum.

Bence erkekler olgun,yol gösteren,rehber olan,güven veren ve tabi ayni zamanda sevimli olan bayanlardan hoşlaniyor.Bunlari hissettirmek mutlu bir ilişki olacağını düşünüyorum.(tecrubeme dayanarak:)

Bence erkekler olgun,yol gösteren,rehber olan,güven veren ve tabi ayni zamanda sevimli olan bayanlardan hoşlaniyor.Bunlari hissettirmek mutlu bir ilişki olacağını düşünüyorum.(tecrubeme dayanarak:)

Rehberliği, olgunluğu biz nasıl yapabiliriz peki?

1 söylemeden önce 3 düşünmek.Ağır bir kişiliğin olması.Fikirlerin ve hareketlerinle karşındakini şaşırtmak.Az ve öz konuşmak.Oturmuş bir karaktere sahip olmak.Sevmeyi bilen sadık olabildiğini hissettirmek.Samimiyetinle Etkileyebilmek.

Aklima şimdilik bunlar geldi.;)

beni nasıl yontarsan ben o yönde şekil alacağım' dedi.
Bunu diyen erkek türünde bi canlı var mı ya :KK70:
Hatasını gördüğüm yerde uyarırım şunu şöyle yapma böyle yap diye. Tutupta liste vermem tabi :mapus:

Özellikle ilişkisinde mutlu olanlara sesleniyorum deneyimlerini bu başlık altında paylaşabilirler mi? Ben oturup düşündüm ve özeleştiride bulundum bir erkeğe nasıl davranmam gerektiğini çoğu zaman bilemiyorum. Nasıl gururu okşanacak şeyler söylenmeli, hangi durumda geri durulmalı hangi durumda ileri atılmalı? Rol modelim olmadığı için bi yanım eksik, diğer yanım da sinirli olduğundan bugüne kadar sorun yaşadım hep. Erkeğini idare etmesini bilenlereyse hep özendim.

Örneğin sinirliyse karşınızdaki nasıl sakinleştirirsiniz? Kıskandıysanız nasıl halledersiniz?gibi gibi ilişki tüyoları..
Canım kimse kimseyi idare etmek zorunda değil bana değer veren adama ben de değer veririm
Ilişkinde mutlu musun dersen evet mutluyum çünkü cok iyi bir adama sahibim onun merhameti, iyi niyeti beni Alıp götürüyor, bugüne kadar hiç tartışmadık, kıskançlığı ben daha cok yapıyorum
Hayatım o kişiyle görüşme dediğimde tamam diyor nedenini sorgulamıyor, sinirli olduğu anına rastlamadım
Sakince uzaklaşırım öyle bir şey olduğunda.. Gönlümü almaya gelir, çünkü tartışırsam daha Kötüye gidecektir işler.

Eksik yönlerini sen şöylesin böylesini bunu yapma demek yerine bitanem geçen gün şöyle olmuştu ben buna biraz üzüldüm yada hoşuma gitmedi bu konuya biraz dikkat eder misin dersen kendileri nasıl olması gerektiğini soruyorlar ve anlayışla karşılıyorlar.Somra da onu sevdiğinizi söyleyin bu kural gerçekten önemli sizi onların gözünde değerli ve anlayışlı kılıyor
Olabildiğince anlayışlı ol isteklerini sakince ve sevimli söyle.Ailesine kesinlikle laf etmeyin yanında dedikodu yapmayın ağır başlı durun mesela bana ilk buluşmamızdan sonra uzun zaman geçtikten sonra işte evleneceğim kız demiştim dedi neden dedim çok olgun anlayışlı ve tatlısın.Oturuşun duruşun beni çok etkiledi yanıma yakışır demiştim senin için demişti.Deneyşmlerim bu şekilde. Ona sadık olduğunuzu da gösterin
Kıskanırsanız da kendinizi tutamazsınız

Eksik yönlerini sen şöylesin böylesini bunu yapma demek yerine bitanem geçen gün şöyle olmuştu ben buna biraz üzüldüm yada hoşuma gitmedi bu konuya biraz dikkat eder misin dersen kendileri nasıl olması gerektiğini soruyorlar ve anlayışla karşılıyorlar.Somra da onu sevdiğinizi söyleyin bu kural gerçekten önemli sizi onların gözünde değerli ve anlayışlı kılıyor
Olabildiğince anlayışlı ol isteklerini sakince ve sevimli söyle.Ailesine kesinlikle laf etmeyin yanında dedikodu yapmayın ağır başlı durun mesela bana ilk buluşmamızdan sonra uzun zaman geçtikten sonra işte evleneceğim kız demiştim dedi neden dedim çok olgun anlayışlı ve tatlısın.Oturuşun duruşun beni çok etkiledi yanıma yakışır demiştim senin için demişti.Deneyşmlerim bu şekilde. Ona sadık olduğunuzu da gösterin
Kıskanırsanız da kendinizi tutamazsanız sevgilinize değil sevgilinizle ilgilenene kızın kesinlikle kavga çıkarmayın

Back
X