• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutlu mu öyle mi görünüyor

Gerçekten takip ediyoda olabilir sana zarfta atıyo olabilir.Özlemiş demekki onca zamandan sonra msj attıgına göre,Durumuna takılma face de herkez uydurma yazabilir ama önce senin ne hissettigin önemli.Ne hissediyosun? varmı içinde bi kıpırtı?

Canım biz birbirimizi seviyorduk sonra onun ailesi ve mesafe yüzünden tartısmalarımız oldu ben terkettim onu. O cok yalvarmıstı barısmadık. Aslında ne istediğimi bilmiyorum ama hep içimde acaba ilerde karşıma cıkarmı düşüncesi vardı taaa kii o nişanlı bilmem ne durumunu görene kadar.. Barışmak istediğim söylenemez ama peşimi bıraksa tamamen rahatlayacağım . Sadece kafamı karıştırıyor böyle merak ettiriyor işte benim resimlerimi alıp koymak gibi şeyler yaparak.. Hala takip ederek..

Tatlım bence çocuğun ilişkisi nişanlı durumu yalan. sen gör diye yapıyordur:31:
Zaten seni de takip ediyomuş.. :ssz:
Sana karşı olan hisleri bitmemiştir gibi geldi.
Peki sen şuan ona karşı bişey hissediyormusun ?:44:

Ona karşı ne hissettiğimi bilmiyorum gerçekten.. Sadece onun gibi biri daha karşıma çıkarmı düşüncesi oluşuyor beynimde.. Biz gerçekten çok iyi anlaşırdık beni dinlerdi çok severdi filan ama mesafeler ve onun katı tutucu ailesi herşeyi bozdu. Kimbilir herşeyde bir hayır vardır belkide bilmediğim yönleri vardı uzak sonuçta böyle de düşünüyorum bazen.. Ve evlensek filan nasıl olcaktı ki onun ailesi 17 saat uzak bir ilde yaşıyor bizden görüşemiyorduk da doğru düzgün .. Ailesinin oğlundan maddi anlamda beklentileri çok benim ailemin de birşeyi yok evlensek ailelerimize mi bakacaktık ikimizde kafam çok karışık.. Zaten artık dönmem o nişanlı yazısını gördükten sonraaaaaa ....

Back
X