Mutlu olacak miyim?

Merhaba surekli konulari okuyorum ve neler var halime cok sukur diyorum. Gelelim konuya biz babaannemle birlikte yasiyoruz babam abim ve ben, annem 8 yil once vefat etti :KK43: ve yasim 19. Universite ogrencisiyim fakat babaanem inanin alltan alin yaslidir vs. gibi yorumlar.yapacaksiniz ama oyle degil kendi evlatlari.bile istemiyor ben bakiyorum esyasini utusunu yemegini yapiyorum okuldan geliyorum yemektir ev mutfak isleri kosusturuyorum montumu cikartip mutfaga giririyorum fakat yine de babaannemle aramiz cok kotu evde cok huzursuzluk var inanin bedenen cok.yoruluyorum ama bu psikolojik olarak.beni cok yipratiyor babam da bu konu da arkamda durmuyor babaanem tam anlamiyla.vicdansiz biri kucuk yasimdan beri.neler neler demedi ki yasim.kucuk olabilir fakat o kasar cok sey gordum ki halamlar babaannem vs. kendimi yasli hissediyorum okulda arkadaslarim problemlerini paylasiyorlar ben guluyorum cerez geliyor herhalde bana :KK70: icim mi yaslandi bilmiyorum ama cok mutsuz oluyorum cok uzuluyorum ayni evin icinde konusmuyoruz beni herkese sikayet ediyor bana onu yapti bana bunu yapti bir dovmedigi kaldi vs :KK70: simdi gulerek anlatiyorum ama icim kan agliyor sizlerle paylasmak istedim. Gercekten guzel insanlarsiniz ilgilenip bizim problemlerimize zaman ayiriyorsunuz uzun oldu kusura bakmayin
*yazim hatalarim olabilir tabletten bu kadar oluyor hepinize iyi geceler

ipek ongun'un yas 17 kitabini almanizi oneririm eger okumadiysaniz. hislerinize tercuman bir yaren edinmis olursunuz satirlarinda.

Konun ne kadar da yakın geldi bana. Bende de öyle bir babaanne var ne yaparsam yapıyım yaranamam. Yaşlılığına veriyorum ama insanın bazen sabrı tükeniyor öle durumlarda sakin olmak lazım. Hepimiz yaşlanacağız belki biz onlardan daha beter huysuz olacağız.

Öncelikle annenize Allah 'tan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun inşallah :KK36:

Neden bu kadar yükü üstünüze yüklediler bababanneniz çok yaşlı değildir en fazla 60 tır
Artık 60 yaş bile yaşlı sayılmıyor günümüzde
Hasta değilse eli ayağı tutuyordur
Alışmış hizmet ettirmeye ne yapsanız daha fazlasını isterler

Evde ikinizden başka kişi yoksa iş paylaşımı yapın temizlikle siz ilgilenin yemeği babannenize bırakın

Allah hiçbir çocuğu annesiz büyümek zorumda bırakmasın. Ne kadar zor olduğunu ancak tahmin edebilirim.
Annenizin vefatı sizin sınavınız
Annesiz bir kız çocuğuna sahip çıkabilmek de babaannenizin ve babanızın sınavı.
Siz kendi sınavınızdan geçmeye çalışıyorsunuz ama ne acıdır ki onlar yenilmişler.
Her gecenin bir sabahı vardır.
Her sıkıntının bir sonu vardır.
Muhakkak çok mutlu olacağınız zamanlar da gelecek. Biraz daha sabır.
Okulunuza ağırlık verin
Herkes 1 çalışıyorsa siz 10 çalışın ve kendinizi kurtarın.
Allah anneciğinize de gani gani rahmet eylesin.

Evde çok iş yapma
Bu kadar olgun olmana gerek yok bu seni yorar..
Cefayı çekme yani

He babanne de geç. Değiştiremezsin o yaştaki birini.
Bütün evin sorumluluğunu yüklenme
Dersim var de gir odana.

Öncelikle annenize Allah 'tan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun inşallah :KK36:

Neden bu kadar yükü üstünüze yüklediler bababanneniz çok yaşlı değildir en fazla 60 tır
Artık 60 yaş bile yaşlı sayılmıyor günümüzde
Hasta değilse eli ayağı tutuyordur
Alışmış hizmet ettirmeye ne yapsanız daha fazlasını isterler

Evde ikinizden başka kişi yoksa iş paylaşımı yapın temizlikle siz ilgilenin yemeği babannenize bırakın
Allah razi oldum cok sagolun
Hayir inanin ki oyle degil babaannem 78 yasinda ve eli ayagi tutuyor cokn sukur degill yemek uapmak cikardigi esyayi.yerine bile koymaz ters insan cunku...

Evde çok iş yapma
Bu kadar olgun olmana gerek yok bu seni yorar..
Cefayı çekme yani

He babanne de geç. Değiştiremezsin o yaştaki birini.
Bütün evin sorumluluğunu yüklenme
Dersim var de gir odana.
Cok is yapmamaya calisiyorum zaten problemim is degil babaannemim yarattigi huzursuzluk

Allah hiçbir çocuğu annesiz büyümek zorumda bırakmasın. Ne kadar zor olduğunu ancak tahmin edebilirim.
Annenizin vefatı sizin sınavınız
Annesiz bir kız çocuğuna sahip çıkabilmek de babaannenizin ve babanızın sınavı.
Siz kendi sınavınızdan geçmeye çalışıyorsunuz ama ne acıdır ki onlar yenilmişler.
Her gecenin bir sabahı vardır.
Her sıkıntının bir sonu vardır.
Muhakkak çok mutlu olacağınız zamanlar da gelecek. Biraz daha sabır.
Okulunuza ağırlık verin
Herkes 1 çalışıyorsa siz 10 çalışın ve kendinizi kurtarın.
Allah anneciğinize de gani gani rahmet eylesin.
Amin cok sagolun insallah gunduz uzak degildir

Yapacağın sey babaanneni cok fazla kafaya takmamak. Okuldan gel, çalışmam gerekiyor de gir odana çalış. Baban yapsin babaannenle ilgili olan isleri. Sen kosturma

Back
X