Merhaba surekli konulari okuyorum ve neler var halime cok sukur diyorum. Gelelim konuya biz babaannemle birlikte yasiyoruz babam abim ve ben, annem 8 yil once vefat etti

ve yasim 19. Universite ogrencisiyim fakat babaanem inanin alltan alin yaslidir vs. gibi yorumlar.yapacaksiniz ama oyle degil kendi evlatlari.bile istemiyor ben bakiyorum esyasini utusunu yemegini yapiyorum okuldan geliyorum yemektir ev mutfak isleri kosusturuyorum montumu cikartip mutfaga giririyorum fakat yine de babaannemle aramiz cok kotu evde cok huzursuzluk var inanin bedenen cok.yoruluyorum ama bu psikolojik olarak.beni cok yipratiyor babam da bu konu da arkamda durmuyor babaanem tam anlamiyla.vicdansiz biri kucuk yasimdan beri.neler neler demedi ki yasim.kucuk olabilir fakat o kasar cok sey gordum ki halamlar babaannem vs. kendimi yasli hissediyorum okulda arkadaslarim problemlerini paylasiyorlar ben guluyorum cerez geliyor herhalde bana

icim mi yaslandi bilmiyorum ama cok mutsuz oluyorum cok uzuluyorum ayni evin icinde konusmuyoruz beni herkese sikayet ediyor bana onu yapti bana bunu yapti bir dovmedigi kaldi vs

simdi gulerek anlatiyorum ama icim kan agliyor sizlerle paylasmak istedim. Gercekten guzel insanlarsiniz ilgilenip bizim problemlerimize zaman ayiriyorsunuz uzun oldu kusura bakmayin
*yazim hatalarim olabilir tabletten bu kadar oluyor hepinize iyi geceler