çok mutsuzum ama öyle böyle değil. 32 yaşındayım. Okulumu bitirdim bi hevesle, kurslara gittim, sertifakalar aldım, master yaptım vs. sonra sınavlara hazırlandım, hazırlandım ve hazırlandım. gayet de güzel bir puan aldım. bu uğurda ömrümü tükettim. Çok parasız kaldığım zamanlar oldu mecbur harç borç yapmak zorunda kaldım. Sonuç ne peki ? sonuç kocaman sıfır. Sınavlardan yüksek alsam da mülakatta eleniyorum. Çünkü arkamda sağlam bir torpilim yok. resmen basiretim bağlanmış durumda. Üstümde sürekli evlen baskısı var. Herkes evlenmem için ısrar ediyor. oysa ben çok mutsuzum. Kimseyle ne tanışmak ne de görüşmek istiyorum. Arkadaşlarımı bile sildim attım. şimdi saçma sapa bir işte çalışıyorum sadece çalışmak için çalışıyorum. Ölmek için yaşadığım gibi. her gece ama her gece ağlayarak uyuyorum. oysa o kadar cıvıl cıvıl birisiydim ki. Selen dendiği zaman herkes kahkaha selen mi derdi. antidepresan kullandım ama onu da bıraktım benim için çözüm değil. Kaderimi kabul edemiyorum bir türlü. durumumu kabullenemiyorum. sürekli neden diye soruyorum sürekli. Maneviyatım zaten çöktü gitti isyan halindeyim artık sürekli. Son 2 yıla kadar beni üniversite öğrencisi sanan insanlar şimdi bana 40 yaşında mısın diyor.
yaşıtlarıma bakıyorum kimse benim gibi değil. herkes işinde gücünde yuvasında. benim bir yuvam bile yok ve olmayacak da. resmen sefilleri yaşıyorum. utanıyorum halimden. çünkü herkes benim ne kadar çalışkan ve azimli olduğumu biliyordu. bana acıyan gözlerle bakmasını istemiyorum kimsenin.
öyle işte sadece içimi dökmek istemiştim
yaşıtlarıma bakıyorum kimse benim gibi değil. herkes işinde gücünde yuvasında. benim bir yuvam bile yok ve olmayacak da. resmen sefilleri yaşıyorum. utanıyorum halimden. çünkü herkes benim ne kadar çalışkan ve azimli olduğumu biliyordu. bana acıyan gözlerle bakmasını istemiyorum kimsenin.
öyle işte sadece içimi dökmek istemiştim