• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutlu olamıyorum :(

Afro

minik prensesıyım
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2008
1.125
5
358
İstanbul
Hicbisey mutlu etmiyor beni...nisanlimla bugün kavga ettik saatlerdir telefonda ağlıyorum...sınır krizi geçiriyorum hala bana bağırıyor .yoruldum artık ailemden de uzağım gerçi yakın olsamda arkamda değiller ki .aramiyim diyorum kendimi tutamıyorum yanımda olsun ağlama desin istiyorum bana destek olsun istiyorum.cok ihtiyacım var diyorum .anlamiyor,hiçbirşeyi istemiyorum sadece huzur ....Galiba kafayı yedim.kendimi tutamıyorum ağlıyorum saat 7 den beri :43:

Son düzenleme:
Üzgün yüz işareti koyacaktım yanlışlıkla koymuştum gözlerim cok şişti ağlamadan bide yakını net göremiyorum yanlışlık olmuş :ssz:

Konuyu okuyunca anladım yanlışlıkla koydugunu.

Neden kavga ettiniz?
Ailen neden arkanda degil?

Hicbisey mutlu etmiyor beni...nisanlimla bugün kavga ettik saatlerdir telefonda ağlıyorum...sınır krizi geçiriyorum hala bana bağırıyor .yoruldum artık ailemden de uzağım gerçi yakın olsamda arkamda değiller ki .aramiyim diyorum kendimi tutamıyorum yanımda olsun ağlama desin istiyorum bana destek olsun istiyorum.cok ihtiyacım var diyorum .anlamiyor,hiçbirşeyi istemiyorum sadece huzur ....Galiba kafayı yedim.kendimi tutamıyorum ağlıyorum saat 7 den beri :43:

cnm tartısmıssın o yüzden mutlu değilsin
sorun ortada zaten..
ne bileyim niye tartıstıgınızı falan yazsaydın

bu yazıyla yorumsuz bırakır gıbısın ınsanları

Bı sürü neden den tartıştık ablası Facebook a nişanlımın eski sevgilisinde olan resimlerini koymuş 2 hafta once .ablasiylada aram cok iyidir gercekten severim onu .neden böyle yaptığını anlamadım hala.bugun telde konuşurken öylesine birden ailemin yaptıklarını yüzüme vuruyorsun dedi.ayrilalim dedi bende bankada çalışıyorum haliyle insanların icinde cevap veremedim.zaten bı sürü ,üstleri azarladı sistem gitti diye bide üstüne böyle bişeyler duyunca aksama kadar sıktım kendimi .eve geldik.nisanlimla sonra beyfendi dışarı çıktı.

Ailemde Aydın da annem babam ayrı zaten onlar kendi dertlerinde .kimseden destek alamıyorum bari buraya yaziyim

Bı sürü neden den tartıştık ablası Facebook a nişanlımın eski sevgilisinde olan resimlerini koymuş 2 hafta once .ablasiylada aram cok iyidir gercekten severim onu .neden böyle yaptığını anlamadım hala.bugun telde konuşurken öylesine birden ailemin yaptıklarını yüzüme vuruyorsun dedi.ayrilalim dedi bende bankada çalışıyorum haliyle insanların icinde cevap veremedim.zaten bı sürü ,üstleri azarladı sistem gitti diye bide üstüne böyle bişeyler duyunca aksama kadar sıktım kendimi .eve geldik.nisanlimla sonra beyfendi dışarı çıktı.

ablasına n'oluyor ki?
kısacası
aıle yüzünden tartıstınız
kızmadı mı ablasına neden böyle yapıyorsun demedi mi??

ablasına n'oluyor ki?
kısacası
aıle yüzünden tartıstınız
kızmadı mı ablasına neden böyle yapıyorsun demedi mi??

Msj attı.sen benim hayatımı bozmaya calisyosun senin düzgün bı iliskin yok benim kinizde mahvediceksin yazmış .bende karsına al konus dedim yapmadı.ugrasamam ben onunla dedi.

yırtasım geldi
denyo ablasını...

aynı şey kendıne yapılsa ne hisseder acaba

Ah keske aynısını ona hissettirsem o kadar üzüldüm ki hala atlatamadim.hala onun yüzünden kavga ediyoruz

merak etme evlenırse
senı okadar ıyı anlayacak ki
iş işten geçmiş olacak ama
yaptıkları bir bir önüne gelecek
bu tarz ınsanlar tanıyorum..

Evet cnm benim yanımda attı msj i okuttu bana da.ama ablası pek dinlemez nişanlımı ama beni korumasını duzgunce konuşmasını isterdim

o zaman sen konus
aranız bozulacak olsa bile konus..

denyosun, hadsizsin, kıskançsın, kurumuş kızsın, ucubesin de:18::18:

o zaman sen konus
aranız bozulacak olsa bile konus..

denyosun, hadsizsin, kıskançsın, kurumuş kızsın, ucubesin de:18::18:

Bende konuşmak istemedim neden biliyomusun benim hiç düzgün aile ortamım olmadı belki dedim esimin ailesiyle olur diye kimseyi kırmak iste,edim ben konuşursam ağzını burnunu dağıtırım diye korkuyorum.babsiyla aram cok iyi cok severim .bole bişeyler yaparsam onunla da aramız bozulur diye korkuyorum

Back
X