- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi Mayisgelini
Kucukte degılsın.
Eskiden cok kostu pesımden simdı bunun intikamını alıyor diyince sen 20 falansın sandım. Baya gercekten uzak bı olay cunku o dedıgın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kucukte degılsın.
Öyleydi ya.güven problemim vardı.aşık olarak evlenmedim.mantıgımı kullanayım dedim.aşırı güven verdi.hiç bi zamam beni aldatcagını düşünmedim.meger istesede aldatamazmış zaten tecrubesizKucukte degılsın.
Eskiden cok kostu pesımden simdı bunun intikamını alıyor diyince sen 20 falansın sandım. Baya gercekten uzak bı olay cunku o dedıgın.
Evliliğimde mutluyum, 7 yıldır en başından en sonuna kadar, yani bir kriz dönemi vs.de yaşamadık şükür. Ama bunu herhangi bir taktik uygulayarak başarmadık, dümdüzüz, neysek oyuz ikimiz de, birbirimizi de olduğumuz gibi seviyoruz, karakterlerimiz uyumlu, beklentilerimiz uyumlu, davranışlarımız uyumlu.. Hani şöyle söyleyeyim, şu da şöyle olsaydı diye düşündüğüm hiçbirşey yok. Herşey ikimize göre de olmasını istediğimiz ve beklediğimiz gibi. Bunun bir taktiği yok.Yeni evli olupta mutlu olan var mı? Çevremdeki herkes ama herkes sıkıntılı evliliğinde.özellikle bir senesi dolanlar yada daha dolmamış olanlar.lütfen biraz pozitif konuşalım ruhum daralıyor.kafamda sürekli boşanma fikri.mutlu evliliğin sırları nedir?
saygı sevgi gibi klişe degilde daha çok taktik bekliyorum.eşinizle nasılsınız ailesiyle nasılsınız?
erkekleri yönetmek cok kolay diyorlar.yönetebilen varsa bekliyorum acill
Benim de başka bir derdim var. Size sorabilir miyimYeni evli olupta mutlu olan var mı? Çevremdeki herkes ama herkes sıkıntılı evliliğinde.özellikle bir senesi dolanlar yada daha dolmamış olanlar.lütfen biraz pozitif konuşalım ruhum daralıyor.kafamda sürekli boşanma fikri.mutlu evliliğin sırları nedir?
saygı sevgi gibi klişe degilde daha çok taktik bekliyorum.eşinizle nasılsınız ailesiyle nasılsınız?
Evet insanlar değişmez katılıyorumYanılıyorsun, 1 insanlar Degısmez
2 Hersey nerdeyse cınsellık
Benim sıralamam da saygı 1 cinsellik 2. Cınsel acıdan cekici bulmadıgım adamı sevemem sevısemem. Genelinde böyledir. Evlılıgın sac ayaklarından bırı cinsellik.
Kocan seninle ortak olan hıcbır paydada bulusmuyor hıcbır konuda cabalamıyor. Bunlar huy degıl ki degıssın.
Senin gıbı sınırlıdır sakınlesır sigarayı bırakır vs.
Birden bire ıcıne tutku girmez ama.
Neyse. Hayat senin. Senın bılecegın isler bunlar.
Insan ayni karindan ciktigi kardesle bile ayni evde yasarken sorun cekiyor elin adamiyla bi de ailesiyle nasil cat diye anlasabilirim ki...Yeni evli olupta mutlu olan var mı? Çevremdeki herkes ama herkes sıkıntılı evliliğinde.özellikle bir senesi dolanlar yada daha dolmamış olanlar.lütfen biraz pozitif konuşalım ruhum daralıyor.kafamda sürekli boşanma fikri.mutlu evliliğin sırları nedir?
Umarım tek sıkıntı budur ve aşınca herşey güzelleşir...Sizin vajinismus probleminiz vardı,ne yazık ki onu çözmeden ilişkinizi toparlayamazsınız,cinsellik evlilikte herşey değil ama inanın çokşey.