Mutlu olmak zor mu?

Kucukte degılsın.
Eskiden cok kostu pesımden simdı bunun intikamını alıyor diyince sen 20 falansın sandım. Baya gercekten uzak bı olay cunku o dedıgın.
Öyleydi ya.güven problemim vardı.aşık olarak evlenmedim.mantıgımı kullanayım dedim.aşırı güven verdi.hiç bi zamam beni aldatcagını düşünmedim.meger istesede aldatamazmış zaten tecrubesiz😂 töbe yarabbii 😂😂

Yeni evli olupta mutlu olan var mı? Çevremdeki herkes ama herkes sıkıntılı evliliğinde.özellikle bir senesi dolanlar yada daha dolmamış olanlar.lütfen biraz pozitif konuşalım ruhum daralıyor.kafamda sürekli boşanma fikri.mutlu evliliğin sırları nedir?
saygı sevgi gibi klişe degilde daha çok taktik bekliyorum.eşinizle nasılsınız ailesiyle nasılsınız?
erkekleri yönetmek cok kolay diyorlar.yönetebilen varsa bekliyorum acill
Evliliğimde mutluyum, 7 yıldır en başından en sonuna kadar, yani bir kriz dönemi vs.de yaşamadık şükür. Ama bunu herhangi bir taktik uygulayarak başarmadık, dümdüzüz, neysek oyuz ikimiz de, birbirimizi de olduğumuz gibi seviyoruz, karakterlerimiz uyumlu, beklentilerimiz uyumlu, davranışlarımız uyumlu.. Hani şöyle söyleyeyim, şu da şöyle olsaydı diye düşündüğüm hiçbirşey yok. Herşey ikimize göre de olmasını istediğimiz ve beklediğimiz gibi. Bunun bir taktiği yok.

Yeni evli olupta mutlu olan var mı? Çevremdeki herkes ama herkes sıkıntılı evliliğinde.özellikle bir senesi dolanlar yada daha dolmamış olanlar.lütfen biraz pozitif konuşalım ruhum daralıyor.kafamda sürekli boşanma fikri.mutlu evliliğin sırları nedir?
saygı sevgi gibi klişe degilde daha çok taktik bekliyorum.eşinizle nasılsınız ailesiyle nasılsınız?
Benim de başka bir derdim var. Size sorabilir miyim :(

Balık baştan kokar. Daha iyiye gitmez ya stabil kalır yada daha kötüye gider. Düzelir diye beklenti içine girmeyin, ben bu adamı bu haliyle Bi ömür yanımda istiyorım diyorsanız devam edin. Bu soruyu sorun kendinize

Sadece tek birşey söyleyeceğim. Sakın hemen çocuk yapmayın ...
Beyanım bu kadar

Bizim de 1. Senemiz dolacak, ilk 2-3 ay çok tartışırdık evde çok eşyada kırmışlığımız var, sebebi %90 eş ailesi idi, şimdi artık en son ki kavgamızı hatırlamıyorum diyebilirim, birde plan yapıyoruz yurtdışına gitmek için, ailesi falan umurunuzda değil, zaten gitmiyoruz 2 haftada bir gidiyoruz, benim ailem uzakta, onunda etkisi vardı psikolojim bozulmuştu düzenim değişmişti aileside şeytan çıkınca zordu yani, ama eşim bana göre çok sabırlı sakindir. Herşey senin elinde, beş para etmezler değer verip kendi hayatının kalitesini düşürme kendine değer ver kendi isteklerine odaklan bencil ol

Merhaba. Ben sizin bir konunuzu okumuştum. Vajinusmustunuz. Bunu halledebildiniz mi ? Cünkü evlilikte mutluluğun olması için cinsellikte gerekli. Eğer olmadıysa ve eşinizde bu konuda yanınız da değilse çok normal pişman olmanız.

Eski konularını izlemeye kapatmissin o yüzden yorum yapamıyorum ama tabiki herkes mutsuz değil, zaten etrafındakilere gore kendi evliligini kıyaslama mutlu musun mutsuz musun ona bak

Yanılıyorsun, 1 insanlar Degısmez
2 Hersey nerdeyse cınsellık

Benim sıralamam da saygı 1 cinsellik 2. Cınsel acıdan cekici bulmadıgım adamı sevemem sevısemem. Genelinde böyledir. Evlılıgın sac ayaklarından bırı cinsellik.

Kocan seninle ortak olan hıcbır paydada bulusmuyor hıcbır konuda cabalamıyor. Bunlar huy degıl ki degıssın.
Senin gıbı sınırlıdır sakınlesır sigarayı bırakır vs.
Birden bire ıcıne tutku girmez ama.
Neyse. Hayat senin. Senın bılecegın isler bunlar.
Evet insanlar değişmez katılıyorum:KK12:

Insan ayni karindan ciktigi kardesle bile ayni evde yasarken sorun cekiyor elin adamiyla bi de ailesiyle nasil cat diye anlasabilirim ki...
Zamanla kavga ederek gonul alarak kahkaha atarak bazende aglayarak bjrbirimizi tanıyıp evliligimize yalan,aldatma olmadigi surece saygi cercevesinde evliligimize sahip cikmaliyiz..
Gunumuzun en buyuk evlilik dusmanlari sabırsızlık,benlik,bencillik.
Bunlar her iki tarafta olmadığı mudetce evlilik devam ediyor..
Ama bi aldatma,yalan olmadigi muddetce ailesi ve aileniz dahil kimse umrunuzda olmaasin siz iyi olun saglikli huzurli mutlu olun gerisi onemsiz

Evliliğin ilk zamanları genelde tartışmalı, kavgalı geçer. Herşey yerine tam olarak oturmaz. Eminim herkes geçmiştir bu yollardan özellikle şu 1 yıldan. Sıkma canını herşey gelip geçer. Ama bu 1,2 yılı geçerse o zaman evliliği bir gözden geçirmeli. İnşallah sorununuzu çözümlersiniz.

Back
X