Mutlu olmam gerekirken mutsuzum

zeliminzeyzesii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2014
29
1
36
İstanbul
Merhaba kızlar, bir ay önce üye oldum hergün birçok konuyu okuyorum ilkkez yazıyorum benim bi derdim var.. Sevdiğim beni sevmiyor sevemediklerim beni seviyor artık çok bunaldım bu durumdan 3 yıldır birinden hoşlanmıyorum ama onun beni sevip sevmediğini bilmiyorum anlıyamıyorum daha doğrusu iş olarak çok yoğun birisi bunu biliyorum haftada 1 yada 2 kere arıyor yani belki fırsat buldukça belkide aklına geldikçe işin kötüsü ben gittikçe daha çok hoşlanıyorum ve oda biliyo onu sevdiğimi bazen görüşüyoruz elim ayağım titriyo ama sorun şu kii biz birlikte olamayız ne yaşı nede yaşadığı hayat bana göre değil ama benim aklımdanda çıkmıyo ne yapabilirim 3 senedir de beni seven iki kişi var onlara şans bile vermedim çünkü o aklımdayken başka biriyle çıkamam vebale girmek istemedim ne yapmam gereki sizlere danışmak istiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yani hic birlikte olamiycanizi dusunuosan seni seven insanlardan birine sans ver ama iliskiye nasil basladini sole

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şöyle ki belki sevgili olabiliriz ama daha ilerisi olurmu bilmiyorum çünkü yaşantısı bana göre değil gecesi gündüzü belli değil çok uğraştım unutmak için ama aynı sektörde çalışıyoruz gidip geliyo ve onu her gördüğümde yine başa sarıyorum duygularımı

Şöyle ki belki sevgili olabiliriz ama daha ilerisi olurmu bilmiyorum çünkü yaşantısı bana göre değil gecesi gündüzü belli değil çok uğraştım unutmak için ama aynı sektörde çalışıyoruz gidip geliyo ve onu her gördüğümde yine başa sarıyorum duygularımı

Sizin hoşlandığınızı bilip bir adım atmıyorsa çok çok yüksek ihtimalle size bi şeyler hissetmiyordur.
Niçin sizi sevenlere şans vermiyorsunuz?
Belki tam da size göre birileridir.

Siz olsanız aklınız başka birindeyken bir başkasına şans verebilirmisiniz:( onların duygularını inciltmek istemiyorum ve kimseyi üzüp ahını almakta istemiyorum.. Bende beni sevdiğini söyliyemem ama bişeyler hissetmese arar mı eskiden çok mesajlaşıyoduk ama bazı sorunlar gereği artık her zaman konuşamıyoruz o aradığında yada dediğim gibi aklına geldiğimde unutmak için ne yapıcağımı bilmiyorum ama sık sık gördüğüm birisi

Siz olsanız aklınız başka birindeyken bir başkasına şans verebilirmisiniz:( onların duygularını inciltmek istemiyorum ve kimseyi üzüp ahını almakta istemiyorum.. Bende beni sevdiğini söyliyemem ama bişeyler hissetmese arar mı eskiden çok mesajlaşıyoduk ama bazı sorunlar gereği artık her zaman konuşamıyoruz o aradığında yada dediğim gibi aklına geldiğimde unutmak için ne yapıcağımı bilmiyorum ama sık sık gördüğüm birisi

veremem sanırım veremiyorum daha doğrusu...
içime sinmiyor,canım erkeklerle arkadaşça bile konuşmak istemiyor :ssz:
en doğrusu kesinkes bi unutma kararı verip uygulamaya sokabilmek ama maalesef insan unutmakta istemiyor sanırım

Unutmak için çok denedim ama başarılı olamadım saplantı haline getirmedimde kendimi onun gözünde ne olduğumu bilsem belki daha iyi edebilirim kendimi ama onuda bilmiyorum

Konuş onunla,yapabilirsen hoşlandığını bile söyleyebilirsin,anlat sıkıntını ki son bulsun bu saplantılı kısır döngü,senden hoşlanıyor ise şimdiye kadara dım atmış olması gerekiyordu ancak senden eminse bu onun içten içe hoşuna bile gidiyor olabilir,bence konuş ve duygularını düşüncelerini öğren ona göre de hayatından kalbinden çıkartman ya da ciddi düşünmen çok daha kolay hale gelebilir,belirsizlik insanı yer bitirir,buna bir son vermek istiyorsan denemelisin,uzasın dersen;ben onu uzaktan severim,hayatıma kimseyi sokmam dersen ama nereye kadar??

Back
X