Gelinlik Modelleri Mutlu Sona Az kaldı İşte Crayzz11 Geliniği....

Hayırlı olsun Rabbim bir yastıkta kocaltsın (: Nedense bu tür gelinlikleri beğenmiyorum. Bence boydan kısa gösteriyordar kısmı kalçalarda olduğu için. Daha hoş modeller bakabilirsin :S

Hayırlı olsun Rabbim bir yastıkta kocaltsın (: Nedense bu tür gelinlikleri beğenmiyorum. Bence boydan kısa gösteriyordar kısmı kalçalarda olduğu için. Daha hoş modeller bakabilirsin :S

Teşekkür ederim guzel dıleklerınız ıcın ben cok severek dıkıtyorum ıcımede sındım cok model denedım ama en cok hosuma gıdn bu model oldu

:nazar:Çok özendiğim geliniğimin bitmese bile dikim aşamasında nasıl olduğunu paylaşmak istedim.:nazar:

Yorumlarınızı açığım gelincikler....

Kilolu olduğum için üst bedeni drapeli kullandık sadece üst kısımda ince bir taş geçececk,

Eki Görüntüle 397560 Eki Görüntüle 397561 saten olarak gördüğünüz yerler fransız dantel olacak tıpkı altaki gelinilk gibi

Eki Görüntüle 397562

Bu kol takmalı çıkarmalı bor model olacak fotoğ. çekimlerinde olmayacak düğün mekanında takıp kullanacağım.
Eki Görüntüle 397563 duvak Eki Görüntüle 397564

sac modeli olarakda bunu düşünyorum nısanda da buna benzer bır model yaptırmıstım.

Eki Görüntüle 397565

Ve yorumları bekliyorum bakıp geçmek yok :nazar:
ben beğendim.mutluluklar. seni ince gösterir, uzun duvakta boyu uzatır, saten yerlerin dantel olması gelinliği hareketlendirir.Bence ayakkabıların süslü olmalı , saçında iyi

ben beğendim.mutluluklar. seni ince gösterir, uzun duvakta boyu uzatır, saten yerlerin dantel olması gelinliği hareketlendirir.Bence ayakkabıların süslü olmalı , saçında iyi

Teşekkür ederim yorumlarınız için benimde fikrim bu yönde ayakkabılarım yeterince süsülü :))

ve son bır hafta haftaya dugunumz var bu saatlerde evden cıkmıs oluruz. Insallah havalar guzel olur kızlar dua edın gelınlıgımı pazartesı gunu alıyorum

:nazar: Ve beklenen düğün gerçekleşti düğünümüz cok guzel gectı kızlar resımlerı albumler bolumune eklıyorum.:nazar:

:nazar:Bitmiş halini ekliyorum albümler bölümündende daha fazla resim görebilirsiniz.

$IMG_5676.webp $_MG_6086.webp

http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/538256-dugun-hikayemiz-02062012-a-5.html:nazar:

merhaba canm ,öncelikle mutluluklar dilerim..inşallah herşey dilediğince olur ..resimden pek anlaşılmıo ama bu tarz gelinlikler 'bence' 1.70 üstünde boya sahip , düzgün vücutlu ve oldukça zayıf bayanlara göre..umarım herşey gönlünce olur .mutluluklar :)

merhaba canm ,öncelikle mutluluklar dilerim..inşallah herşey dilediğince olur ..resimden pek anlaşılmıo ama bu tarz gelinlikler 'bence' 1.70 üstünde boya sahip , düzgün vücutlu ve oldukça zayıf bayanlara göre..umarım herşey gönlünce olur .mutluluklar :)

Teşekkür ederim yorumlarınız için ben cok gelınlık denedım eger bunu gıymeseydım ıcımde kalacaktı asagıda lınkı gonderıyorum burdan daha detaylı resımlereıme bakabılırsınız.

http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/538256-dugun-hikayemiz-02062012-a-6.html