Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun Rabbim bir yastıkta kocaltsınNedense bu tür gelinlikleri beğenmiyorum. Bence boydan kısa gösteriyordar kısmı kalçalarda olduğu için. Daha hoş modeller bakabilirsin :S
ben beğendim.mutluluklar. seni ince gösterir, uzun duvakta boyu uzatır, saten yerlerin dantel olması gelinliği hareketlendirir.Bence ayakkabıların süslü olmalı , saçında iyiÇok özendiğim geliniğimin bitmese bile dikim aşamasında nasıl olduğunu paylaşmak istedim.
Yorumlarınızı açığım gelincikler....
Kilolu olduğum için üst bedeni drapeli kullandık sadece üst kısımda ince bir taş geçececk,
Eki Görüntüle 397560 Eki Görüntüle 397561 saten olarak gördüğünüz yerler fransız dantel olacak tıpkı altaki gelinilk gibi
Eki Görüntüle 397562
Bu kol takmalı çıkarmalı bor model olacak fotoğ. çekimlerinde olmayacak düğün mekanında takıp kullanacağım.
Eki Görüntüle 397563 duvak Eki Görüntüle 397564
sac modeli olarakda bunu düşünyorum nısanda da buna benzer bır model yaptırmıstım.
Eki Görüntüle 397565
Ve yorumları bekliyorum bakıp geçmek yok![]()
ben beğendim.mutluluklar. seni ince gösterir, uzun duvakta boyu uzatır, saten yerlerin dantel olması gelinliği hareketlendirir.Bence ayakkabıların süslü olmalı , saçında iyi
Ayy süper Allah ayırmasınnnVe beklenen düğün gerçekleşti düğünümüz cok guzel gectı kızlar resımlerı albumler bolumune eklıyorum.
![]()
Gelinliğin çok hoşmuş
merhaba canm ,öncelikle mutluluklar dilerim..inşallah herşey dilediğince olur ..resimden pek anlaşılmıo ama bu tarz gelinlikler 'bence' 1.70 üstünde boya sahip , düzgün vücutlu ve oldukça zayıf bayanlara göre..umarım herşey gönlünce olur .mutluluklar :)