E exempli Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2008 26 0 86 İzmir 23 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi exempli #1 :):):):) Son düzenleme: 17 Mayıs 2010
lotus79 kuzucuklarıma kavustum:)) Kayıtlı Üye 24 Nisan 2008 1.432 7 116 Diğer 23 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi exempli #2 yasadığın sey cok normal.eve donus kafa karıştırıcı olabılır hele bıde evlılık planın varsa.hayatını kurma asamasındasın arkadaşım korkma.onlar senın aılen,arada hıc ayrılık olmamıs gıbı gıt.senı hevesle beklıyolar emınım.ıstenme işin hayırlıysa nasıp olsun,kendını paralama,kısmetınse her durumda olur.tek ıhtıyacın zaman.işine gelmıcek bılyorum ama sabretmelısın.su an bunlar ıcın uzulme.hep hayırlısını dıle.........
yasadığın sey cok normal.eve donus kafa karıştırıcı olabılır hele bıde evlılık planın varsa.hayatını kurma asamasındasın arkadaşım korkma.onlar senın aılen,arada hıc ayrılık olmamıs gıbı gıt.senı hevesle beklıyolar emınım.ıstenme işin hayırlıysa nasıp olsun,kendını paralama,kısmetınse her durumda olur.tek ıhtıyacın zaman.işine gelmıcek bılyorum ama sabretmelısın.su an bunlar ıcın uzulme.hep hayırlısını dıle.........
ana_lucia Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2008 174 0 96 Sivas 23 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi exempli #3 canım şimdi kafana takma herşeyi zamana bırak ve aileni görebilmenin tadını çıkar heyecanını yaşa herşeyin hayırlısını dile Allah gönlüne göre versin
canım şimdi kafana takma herşeyi zamana bırak ve aileni görebilmenin tadını çıkar heyecanını yaşa herşeyin hayırlısını dile Allah gönlüne göre versin
hadibakem oğlum bırakma anneni Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2007 5.613 15 156 43 İstanbul 23 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi exempli #4 canım zaman herşeyin ilacı hiç tedirgin olma bence herşey güzel olacak.