Mutluluğu ararken, hüzne boğuldum

sevgi2121

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
4
0
6
35
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
Zor günler yaşıyorum ve sizin samimi yorumlarınıza ihtiyacım var.

5 yıllık bir ilişkim vardı, her ilişkide olduğu gibi bazen ayrılıklar tartışmalar olsada erkek arkadaşımla hepsinin üstesinden gelmeyi başarmıştık. Ta ki bayram gününe kadar, o gün hiç görüşemedik bir anda hergün sürekli konuştuğum adam bana bir yabancı gibi davranıyordu. Bir sebebi vardır diye düşündüm aradım fakat aramalarıma cevap alamadım. Uzun bir süre ulaşamadım ve ertesi sabah en sonunda telefonu açtı bana karşı çok soğuk konuşuyordu. Sonrasında kafam karışık yanlız kalmaya ihtiyacım var diye bir msj geldi bende doğal olarak ayrılalım dedim tabi o da hemen kabul etti. 5 yıllık ilişki bir çırpıda ve nedensiz bitmişti.

Aradan 3 gün geçti kendime yediremedim arayıp nedenini sormalıydım çünkü. Bukadar basit olmamalıydı Telefonda bana kendisiyle ilgili sorunları olduğunu ve beni ailesine bir türlü kabullendiremediğini söyledi. Ailesibeni hiç görmemişti tanışmamıştık bile ve beni tanımakta istemediler zaten. Erkek arkadaşımın söylediğine göre eğer benden ayrılmazsa annesi sütünü helal etmeyecekmiş. O anda diyecek birşey bulamadım telefonu kapattım ve ağlamaya başladım. Beni hala sevdiğini ve üzüldüğünü biliyorum ama eğer ayrılmazsak ilerde ailesi yüzünden çok daha büyük sorunlar yaşayacağımızı biliyoruz.

Sizce ne yapmalıyım beklemelimiyim yoksa herşeye rağmen devam mı etmeliyim...

buna ne denir ki ama şunu biliyorum aileler yüzünden tartışma çok çıkıyor senin eşinle aranda problem çıkmıyo ama aile için tartışabiliyosun onun için olmıcaksa uğraşmaya hiç gerek yok 5 yılda kolay değil ama ilerde üzüliceğine şimdi üzül bence.peki ailesi neye istinaden öle bi kelime kullanıyo oğluna tanımıolar beni diyosun?

Merhaba arkadaşlar,
Zor günler yaşıyorum ve sizin samimi yorumlarınıza ihtiyacım var.

5 yıllık bir ilişkim vardı, her ilişkide olduğu gibi bazen ayrılıklar tartışmalar olsada erkek arkadaşımla hepsinin üstesinden gelmeyi başarmıştık. Ta ki bayram gününe kadar, o gün hiç görüşemedik bir anda hergün sürekli konuştuğum adam bana bir yabancı gibi davranıyordu. Bir sebebi vardır diye düşündüm aradım fakat aramalarıma cevap alamadım. Uzun bir süre ulaşamadım ve ertesi sabah en sonunda telefonu açtı bana karşı çok soğuk konuşuyordu. Sonrasında kafam karışık yanlız kalmaya ihtiyacım var diye bir msj geldi bende doğal olarak ayrılalım dedim tabi o da hemen kabul etti. 5 yıllık ilişki bir çırpıda ve nedensiz bitmişti.

Aradan 3 gün geçti kendime yediremedim arayıp nedenini sormalıydım çünkü. Bukadar basit olmamalıydı Telefonda bana kendisiyle ilgili sorunları olduğunu ve beni ailesine bir türlü kabullendiremediğini söyledi. Ailesibeni hiç görmemişti tanışmamıştık bile ve beni tanımakta istemediler zaten. Erkek arkadaşımın söylediğine göre eğer benden ayrılmazsa annesi sütünü helal etmeyecekmiş. O anda diyecek birşey bulamadım telefonu kapattım ve ağlamaya başladım. Beni hala sevdiğini ve üzüldüğünü biliyorum ama eğer ayrılmazsak ilerde ailesi yüzünden çok daha büyük sorunlar yaşayacağımızı biliyoruz.

Sizce ne yapmalıyım beklemelimiyim yoksa herşeye rağmen devam mı etmeliyim...

Öncelikle sana tavsiyem o aileden uzak dur.

Ne demek seni görmeden istememek ..
aynı şeyi yaşadım çünkü .. en sonunda resti çektim..
İnsana bir şans verilir, bi tanışılır. he o zaman uygun bulmazsın bunu insan gibi söylersin..
Ki oda oğluna kalmış bir karardır.
Ailesi fikir verebilir , ama bu oğullarına kalmış bir karar ..
Eğer erkek arkadaşının dedikleri doğruysa tabi..

kolay değil 5 seneni vermişsin.. biraz bırak bakalım kendi haline fikri değişecek mi ?
sana bir daha dönerse temkinli ol . baktın aynı şeylerle karşılaşıyorsun.. arkana bakmadan kaç.. bu tarz insanlar , insanın ömrünü yer.. bi süre üzülürsün ama ömür boyu üzülmenden daha iyidir..
Umarım herşey dilediğin gibi olur..

Son düzenleme:
Beklemeyin;evlenseniz bile istenmeyen gelin olursunuz ki bu daha acı olur sizin için.
Yeni bir sayfa açın ve yolunuza devam edin.
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın sizi inşallah.

bence kesinlikle sessiz kalmalısın çok zor ama aramayın sormayın.. cunku

annesiyle ilgili söyledikleri birer bahane olabilir.. insan tanımadığı bır kız ıcın neden ıstemıyorum der kı?

diyelim ki doğru olsun.. sevgilinin senin arkanda olup seni korumaya zorluklara göğüs germeye niyeti yoksa daha çok üzülürsün..

bı 3 hafta sessiz kal o da kafasında herşeyi netleştirsin daha sonra konuşmak için bir adım atabilirsin ama biraz yalnız kalsın sensizlik mi doğru yoksa sensiz mi kalamıyor anlasın...

Şarkı sözü gibi olmuş başlık:)
bozma moralini,muhtemelen aile oğluna tanıdıkları birini buldu,o da hayır diyemiyo,sana da anlatamıyo ve kolay yolu seçiyoo..
hiççç arayıp sorma,içinde yaşa hüznünü,eminim pişman olacak ve seni arayacak hatta belki ailesine bile kabullendirecek seni seviyorsa..
ha yapmazsa bunlardan hiçbirini üzerine bir bardak su iç,hayatına kaldığın yerden devam et...

Ayrılmak için uydurulmuş bir bahaneden başka birşey değil...
Seni hiç görüp tanımayan bir aile seni neden istemesin ki?
Diyelim ki istemediler bir sebepten dolayı o adam seni bir kalemde silip nasıl atabiliyor...
5 yıl geçirdiğin birini bir kalemde siliyorsa, senin için hiç savaşmıyorsa ben senin yerınde olsam o adamı beklemezdim.

Size sahip çıkmayan arkanızda durmayı beceremeyen biri için bu soruyu sormayın bile..
Bugünü milat kabul edin yeni bir hayata başlayın.

kendine zaman ver kolay değil 5 yıl ama geçer.daha ii insanlarla karşılaşırsın umarım

Son düzenleme:
Atlatması, unutması zor bilirim ama geçecek.
Lütfen arkana dönüp bakma bile ,
İnsan sevdiğinin üstünü bir kalemde çizmez, çizemez:ssz:

bence uzak dur sevgı bı yere kadar tamam su an sevıyor olabılırsın fakat evlenince sevgı yerını başka seylere bırakacak o zman tahammül sevıyesı en aza ınıyor maalesef bunu evlı olanlar bılır su an oğluna tanımadığı bır kız yüzünden bunu dıyen anne ılerde gelınıne neler yapar bılemıyorum bır soz var zararın neresinden dönersen kardır dıye cok doğru bı sozz bence mantığınla karar ver dedıgım gıbı duygular evlendikten sonra pıssssssss sönuyorr

erkek arkadaşın ana kuzusu mu?
yani yoksa sanmıyorum bir erkek çok sevdiği ve tam 5 yıl birlikte olduğu bir kızı bırakacağını,
2 neden var, ya karşındaki adam tam bir ana kuzusu ya da sana olan sevgisi tamamiyle bitmiş...

İlk cümleleri okuduğumda başka kız bulmuş dedim kendi kendime. Bir anda aramamalar, soğuk konuşmalar:31:
Ailesiyle ilgili olsa; seninle konuşup seviyorum ama ayrılmalıyız falan demesi gerekmez mi?? :26:
Her iki ihtimalde de senin için uğraşmayan insanla mutlu olamazsın.:19:
Biliyorum dışarıdan söylemesi çok kolay ama. Allah yardımcın olsun. Hakkınızda hayırlısı olur inş.

Aynı şeyi bende yaşadım...Annesi % 1000 olmaz diyodu...biz 2005 ten beri beraberdik...Ayrıldık sonra barıştık,tekrar ayrıldık...tekrar barıştık...Ailesine onları asla üzmeyeceğini ama başkasıylada evlenmeyeceğini söylemiş...Bu şekilde 1 yıl devam ettik..Sonra 2011 haziranında ailesiyle tanıştık,eylülde ailemle tanışmaya geldiler,ekimde nişanlandık,kasımda yani 11.11.11 de nikahlandık ve şubat 2012 de evlendik..şuan çok mutluyum kayınvalidemide,kayınbabamıda,görümcemide hepsini seviyorum eminim onlarda beni seviyorlar...Diyeceğim şu ki eğer seviyorsa aile bi şekilde kabullenir..Ama bu süreçte onlarıda kırıp,incitmeyin derim ben..:nazar:

5 senedir aklı neredeymiş beyefendinin ve ailesinin...
Saçma!
Daha akıllıca bi bahane uydursaymış keşke sana...

Seviyorsun.Üzgünsüzn hazmedemiyorsun ama ileride daha çok üzülürsün.Üstüne düşme arayıp sorma.Kısmetinde varsa,kim ne derse desin olur.Yoksa herkes kabul etse bile olmaz.Her şerde bir hayır vardır.Zaman da en büyük ilaçtır.Ben senin yerinde olsam önüme bakarım.Düşünme kendine kafanı dağıtacak uğraşlar bul.Seni istemeyeni,bir kalemde sileni sil geç.

Neye dayanarak istemiyorlar sizi acaba? Muhakkak sebepleri vardır diye düşünüyorum aksi halde ön yargılı insanlarla zaten hayat geçmezdi. Yada erkek arkadaşın ayrılmak için bahane yaratmış olabilir mi?

şu annelerin süt hakkını da anlamıyorum.sanki zamanı gelince hakkını korumak ,işine gelmezse kullanmak için
emziriyorlar.çok komik ya sanki biz dedik emzir diye.e o zaman emzirmemeyi tercih eden anneler için evlatları süt hakkını
helal etmesin.
velhasıl sevgilin yalan söylüyor gibi.arayıp sorma bence kimbilir ne hinlik peşindedir.

canım 5 yıl az değil. bence şuan madem ayrılmışsınız. zamana bırak arama sorma. ne kadar dayanabilecek görelim. dayanamazsa hem sevgisinden daha emin olursun hemde sana geri döndüğünde oda bişeyleri göze almış demektir zaten. bakarsın ailesi ilerde ister seni. tüm sorunlar aşılır. ben çok şahit oldum başta hiç istemeyen sonra el üstünde tutulan gelinleri ve bunun tam tersinide. hakkınızda hayırlısı olsun barışırsanız eğer. ama barışma olmazsa rabbimin bir bildiği vardır

Bende nisanliyim ve onun ailesi yuzunden cok sorunlar yadadim. ama bekledim ben simdi yuzduk yuzduk kuyruga geldik evlenicez yakinda bekliycez bakalim. ama sevgiliyi beklemeyi dogru bulmuyorum zaten kendisi acikca demis ayrica kendiside istemiyor olabilir. hem ailesi gormemis seni hemde istemiyolar. goricu usulunde bile aileler gorusuyo konusuyo. sonra karar veriyolar. allah hakki da hayrlisini versin. o bes yili silip atmis hic bekleme. beklemek kolay degil.

Back
X