Mutluluğu bulduğum kişi mi ailem mi

asksizmevsim

Pamuğunu kucağına almış mutlu bir anne
Kayıtlı Üye
9 Mart 2015
2.169
1.567
83
Öyle bir çıkmaz dayım ki nefes alamaz hale geldim ne ağlamak çözüm oluyor ne başka birşey Yoruldum Bi tercih yapmak istemiyorum ben daha önce evlilik yapmış bir adama aşığım vazgeçmeye çok çalıştım olmadı ama o kadar engel var ki yoruldum okulum bitmedi ailem onu istemiyor haklilar 9 yasında çocuğu var sonuçta ben çok yiprandim seçim yapmak istemiyorum yaza isteme olacak diyor sevgilim düğün nişan herneyse günler geçtikçe stresim artıyor yaz gelsin istemiyorum ailemi ortada bırakıp gitmek istemiyorum sadece derdimi anlatacağım birileri olsun isterdim günlerce ağlayabilirim ama güçlü olmalıyım tek yapabildiğim dua etmek başka carem yok çıkış yolu bulamıyorum

Ailen nasıl insanlar bu tarz konularda? İstemeseler bile karşılıklı konuyu konuşabiliyor musunuz? Okul nezaman bitecek? Özellikle baban ?

Acabalar olduğuna göre yeterince mutluluğu bulamamışsınız.9 yaşındaki bir çocuk çok sorumluluk isteyen bir durum.Eşinle ilişkine de yansır.İlk evliliği neden sonlanmış.İyice araştırdın mı.Eski eş seni rahatsız edebilir mi?

Anne baba olmaz diyorsa bir durup düşünmek lazım arkadaşım. Medyum gibim anlıyorlar sankim o_O çocuk da varmış, babada mı duruyor çocuk Buarada?
Hmmm yazmışın soruma cvp, pardon:)

Acabalar olduğuna göre yeterince mutluluğu bulamamışsınız.9 yaşındaki bir çocuk çok sorumluluk isteyen bir durum.Eşinle ilişkine de yansır.İlk evliliği neden sonlanmış.İyice araştırdın mı.Eski eş seni rahatsız edebilir mi?
Aileden vazgeçme dusuncesi beni huzursuz ediyor 18 yasında evlenmisler doğal olarak saçma sapan sebebler karşı taraf evli çocukları var edemez

Bu duruma seni tanımadan , karşındaki adamı bilmeden yorum yapmak zor .

Bunun bir genellemesi de yok . Çok mutlu olabilirsin , olmayabilirsin de .

9 yaşındaki çocuk senin için ilerde sorun olur mu ? Özellikle kendi evladınız olduğunda ? Bunları iyi düşün .

Kalbinin sesini dinle ya da ailene sırt dönme diyemem . Sonuçta daha önce evlenmemiş biri ile yapacağın evlilikte de mutluluk garantisi yok .

Zamana bırak . Ailen tanışsın . Sen durumu onların yorumları ile bir kez daha değerlendir .

Öyle bir çıkmaz dayım ki nefes alamaz hale geldim ne ağlamak çözüm oluyor ne başka birşey Yoruldum Bi tercih yapmak istemiyorum ben daha önce evlilik yapmış bir adama aşığım vazgeçmeye çok çalıştım olmadı ama o kadar engel var ki yoruldum okulum bitmedi ailem onu istemiyor haklilar 9 yasında çocuğu var sonuçta ben çok yiprandim seçim yapmak istemiyorum yaza isteme olacak diyor sevgilim düğün nişan herneyse günler geçtikçe stresim artıyor yaz gelsin istemiyorum ailemi ortada bırakıp gitmek istemiyorum sadece derdimi anlatacağım birileri olsun isterdim günlerce ağlayabilirim ama güçlü olmalıyım tek yapabildiğim dua etmek başka carem yok çıkış yolu bulamıyorum
Tabi ki aileni seç

Çıktığım kişi baba şey dedi ben seni bir yıldır bekliyorum bizim için cabaliyorum beni yarı yolda birakirsan hakkımı helal etmem seviyorum çok denedim olmuyor bana dua edin sadece hakkımda hayırlısı ne ise gönlüm ona razı olsun

Çocuk eşin yanında olsada sorumlulukları var neticede. Sevgiliniz kaç yaşında?
Kendimi koyuyorum da babam aksi bir adam değildir ve bana hiç kıyamaz ama sanırım oda beni vermezdi böyle bir durumda. Sevgiliniz oturup kendini anlatacak bir insansa eğer en azından babanız ile başbaşa yüzyüze goruşmeli tabii babanız da aksi biri değilse. Ama girdiğin yol yorucu olacak onuda bil. Hemen ayrıl diye sana ahkam kesemem. Evlenip boşanan ve çocuklu pek çok bayan var burada ve onlarda 2.baharın arzusundalar, herkes onlara destek olurken şimdi aynı durumdaki erkek olunca asıp kesmek bence saçma. Karşıdaki adamın karakterini sen biliyorsun. Gerçekten mutlu olabilecek misin düşün ve aileni kimse için silme.

Back
X