mutluluğun formülünü buldum !hafıza kaybı

ilkduyansenol

kaça bölünebilirim
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
5.285
4.041
173
herkes beni parmakla gösterirken birtek bu adama yaranamadım gitti gerçekten deli olucam ,sıkıntı başa kalkma olayı ,yıllar önce olan bişeyi bile başa kalkabiliyor olmuş bitmiş demiyor bir an hafıza kaybına uğrayıp hiç birşey hatırlamamak istiyorum o hale geldim.

Son düzenleme:
bu huzursuzluğunun sebebi bana göre "herkes beni parmakla gösterirken birtek bu adama yaranamadım gitti" düşüncesi.
Beğenilmek güzel sözler övgüler güzel, fakat insan kaybetmenin tadını bilmediğinde ve aniden kaybedince hüsrana uğruyor böyle
ayrıca geçmişte kalan biri geleceğe dair adımlar da atamaz, yoluna bak derim
tabi seni parmakla gösterenlere bu kez bir şans vererek :)

zaten geçmişe takıldığı için sayesinde bir adım ilerleyemedik hep benim zorlamalarımla bir kat ediyoruz çok yoruldum inanınki

zaten geçmişe takıldığı için sayesinde bir adım ilerleyemedik hep benim zorlamalarımla bir kat ediyoruz çok yoruldum inanınki
hayata ikinci kez gelmeyeceksin....
niye itekleyerek devam ettirmeye çalışıyorsun bir ilişkiyi
dönüp baktığında geriye, keşkelerine bir keşke daha ekleme
yoluna bak

hayata ikinci kez gelmeyeceksin....
niye itekleyerek devam ettirmeye çalışıyorsun bir ilişkiyi
dönüp baktığında geriye, keşkelerine bir keşke daha ekleme
yoluna bak

yeni evli değilimki 18 yıl olmuş en mutlu olduğum ne biliyormusun mesela birşeyden korkuyor ve ben gözümü karartıp o işin altından kalkıyorum etrafındakiler de yine kaltın altından diyor ya adamın zoruna gidiyor beni kıskanıyor artık öyle düşünmeye başladım ,yanında biri beni övmeye kalksa hemen konuyu değiştiriyor insan karısıyla gurur duymazmı ya

alışkanlık...
en çok korktuğum şey.
18 yılı heba edip başkalarını tanıyacak gücü bulamama..
zor

sanki o hafiza kaybi size degilde esinize lazimmis gibi geldi bana..bu kadar herseyi hatirladigina gore.genelde erkekler islerine geleni hatirlar sizinkinde bayan hafizasi var galiba:)

alışkanlık...
en çok korktuğum şey.
18 yılı heba edip başkalarını tanıyacak gücü bulamama..
zor

evet beni çok iyi anlıyorsun şuan okadar gerginimki akşam benimle konuşma dedim ve uzun bir sürede gerginliğim geçmez ,eskiden hemen gider barışırdım ama şuan gelip sırnaşacak diye korkuyorum ,konuşmayınca daha bir huzurluyum çocuğuma yansıtmak istemiyorum

sanki o hafiza kaybi size degilde esinize lazimmis gibi geldi bana..bu kadar herseyi hatirladigina gore.genelde erkekler islerine geleni hatirlar sizinkinde bayan hafizasi var galiba:)

inanın doğru söylüyorsunuz işine gelen şeyleri en ince ayrıntısına kadar hatırlar işine gelmeyene haberim yok der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…