- 2 Mayıs 2015
- 909
- 393
- 53
- Konu Sahibi Sonbahar 35
-
Yaşadıkların bu hayatta bir tek senin başına mı geldi sanıyorsun?Ewet mutluluk çok mu uzak..yoruldum yoruluyorm. .terkedildm hala geçmedi sancısı. .bitmiyor hala devam ediyor. .
İlahi adalet diyorum. .çok büyük sinaniyorm. .ise girdim ama çok stresli. .çok yorucu. .takdir edilmiyorm artilarimla. .eksilerim göze batıyor. .mücadele etmekten yoruldum. .
Nefes alabilmeyi ozledm. .nefes alamıyorum. .nerde bir çocuk görsem mutlu bir yuva. İçim gidiyor. .gelinini seven kızı gibi sayan anneler görünce duygulaniyorum. .
Bn hiç mutlu olamadm hep anlık sonra yine üzüntü. .
Ya o bıraktığı enkazın üzerine hayat kurabildi mi?
Ah yosun konularini hatırlıyorum az çok. Hissettiklerini, vazgeçilen olmanın acısını, ilk elini tuttugun insanın sirtindan bicaklamasinin hissettirdiklerini bilirim.Ewet mutluluk çok mu uzak..yoruldum yoruluyorm. .terkedildm hala geçmedi sancısı. .bitmiyor hala devam ediyor. .
İlahi adalet diyorum. .çok büyük sinaniyorm. .ise girdim ama çok stresli. .çok yorucu. .takdir edilmiyorm artilarimla. .eksilerim göze batıyor. .mücadele etmekten yoruldum. .
Nefes alabilmeyi ozledm. .nefes alamıyorum. .nerde bir çocuk görsem mutlu bir yuva. İçim gidiyor. .gelinini seven kızı gibi sayan anneler görünce duygulaniyorum. .
Bn hiç mutlu olamadm hep anlık sonra yine üzüntü. .
Ya o bıraktığı enkazın üzerine hayat kurabildi mi?
Üzülme lütfen. Allah'a Sığın....bende çok neden ben dedim hala derim bazen. Ama bir yaprak yokturki Rabbim düştüğünden habersiz olsunHer birinize ayrı ayrı çok çok tşk ederim..iyi ki varsınız...çok iyi geliyorsunuz ..sizin de gönlünüzce olsun her şey......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?