• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutluluk insanın elinde midir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evlilik alışması zaman gerektiren bişey..
ben 2,5 yıllık evliyim..bazen gece uyku arasında bu yanımda yatan kim diye kalkıyorum..alışmak hala zor geliyo bana..
eski yaşanan kötü olaylardan dolayı mutsuzsun bence..kafandan atamadağın ve affedemediğin için böyle..ben bu durumdayım..
benim eşimde ne istesem yapıyo..pervane etrafımda ama olmuyo..aklımda eski şeyler..zaman onları daha çok eskileştirsede benim aklımda hala taze..
hala cevapsız sorular hala kocaman yaralar var...ama devam ediyo hayat..ben o hayatı yaşamasamda hayat kenarımdan akıp gidiyo hiç yaşanmadan..
o yüzden canım sil at aklındakileri..madem eşin ilgili ve yanında unut gitsin..kısacık hayat,kendi ellerinle kendine zehir etme ve şeini üzme boşyere..

seninki yeni evlilik sendromu ve kaçarak evlenmenin verdiği suçluluk duygusu...zamanla herşey düzelir seni bu denli seven eşinide bu denle üzme...

EŞİMLE SEVEREK VE KAÇARAK EVLENDİK AMA ARTIK EVLİ OLMAK BANA ACI VARİYOR GİBİ.EŞİM HER İSTEDİĞİMİ ALIR SİNİRLENDİĞİNDE BENİ KIRMAMAK İÇİN SUSAR KUSURLARIMI GÖRMEZ,BENİ İNCİLTMEZ AMA YİNEDE İÇİNDE ONA KARŞI MİNNETTEN BASKA BSEY BESLEYEMIYORUM.BAZEN HERSEY ÇOK İYİ OLUYOR ONU SEVDIĞMI DÜŞÜNYRM AMA BAZEN ONA ÖYLE KOTU DAVRANIYORUM KI.. SANIRIM ELİMDE DEĞİL BU BIRDEN ONA ÇOK YABANCILASIYORUM SEVGİLİYKEN VERDİĞİ VE TUTMADIĞI SÖZLER VE KIRGINLIKLARIM GELİYOR AKLIMA NOLUR BI FİKİR VERİN NEDEN BÖYLEYİM ONUNLA EVLENDIKTEN SONRA DAHA ÇOK SIKINTIYLA UĞRASMAYA BASLADIM AMA AİLEMİN YANINDA OLDUĞUMDAN DAHA ÖZGURUM EVLİLİĞİMİZE DAİR TEK OLUMLU YAN OLARAK BUNU GÇRÜYORUM BİRDE EŞİMİZ CÖMERTLIĞI..BİRDE ONA ARTIK YETERİNCE GÜVENEMIYORUM.NE YAPMALIYIM?AŞK DENİLEN DUYGUYU UNUTTUM ARTIK.VE HENÜZ 8 AYLIK EVLIYİM:KK43::nazar:
evlenince aşk zaten biter..

Back
X