- 25 Ekim 2010
- 476
- 15
- 118
merhaba kızlar daha önce erkek arkadasım iş buldu çok mutluyuz demiştim ama kısa sürdü beklıyorduk aslında böyle bir şeyi ama başka alana kaydırılır dıye düşünmüştük ama ne sans kı müdür o gün yokmuş orda ihracat ithalat sorumlusu olmuştu arkadasım ve sadece 4 gün eğitime diye çağırılmış ve uygulama yapılmadan eğitim bitti denilmişti kendısıne iş başı yaptırılmıştı ve kendısıne yardım ettırılmek üzere bırkaç günlüğüne tecrübelı biri gönderilcektı ama ordakı işlerın yoğun olmasından dolayı gönderılmedı ve sevgılım merkezdekılerle mail yoluyla işleri ilerletmeye çalısıyordu.şef bu böyle olmucak deyıp duruyordu zaten ve olmadıda dün ekranından işleri takıp ederken birden ekranı kapatılmış ve odasına personel şefi gelip ihtarnameyı verıp iş yerı için kendısıne verılen herşeyı almış ondan ve bızımkısı şok gecırmış bana yardımcı olmadılar kendı başıma bışeyler yapmaya çalıştım deneyımsız olduğumu bılıyorlardı yardımcı gönderıcez sana dedıler göndermedıler diyor madem burada bu bölümü yürütemıceklerde ümit vermeselerdı hayatımı bırkez daha karardı dıye hıçkırıklarla anlattı olanları nıyedır bılmıyorum üzülmedım kısmet değilmiş dedım ama o çöktü resmen hayata küstü tekrar ne yapıcam ben nasıl moral verıcem ona çok kötüyüm kızlar sana hep kötü gün gösterıyorum ben dışında hayatında herşey çok güzel deyop duruyor birde sözleşmelı jandarma subaylığına başvurduk korkuyoruz yardım edın bana her 2 konuda aklım başımda değil elımden kayıp gidiyor bir insan nasıl destek olurum nasıl hayata bağlarım tüm ümitleri tükendı