Mutluluk sanki yasaklanmış bana..

beyaz__gelincik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2011
12
0
36
İstanbul
Mutlu olamıyorum. Başarılıyım Allaha şükür elim yüzüm düzgün güzelim. Sağlığım yerinde ama mutlu değilim. İçimi kemiren bir yanlızlık bulutu dönüp dolaşıyo içimde. Sevgilimden ayrılmıstım 3-4 ay önce ayrılan da bendim öyle olması gerekiyordu. Şimdi bu sevgiye açlık niye bu ruhi bunalım .. :/ İçim sıkılıyoo.. Ne yapmam gerekiyo bilmiyorum. Uğraş bul kendine demeyin saten yeteri kadar ödevim şuyum buyum var ama istek yok işte hiçbir şey yapasım yok. Hayatta beni heyecanlandıracak kimse hiçbi olay mevcut değil :( Güvendiğim bir tek dostum bile yok,insanlara kırgınım kaçıyorum farkınd aolmadan onlardan hiçbirine güvenmiyorum. Elim kolum bağlı şimdi böyle düşünüp duruyorum ama yok bir sonuç ,yok ...:14:

Mutlu olamıyorum. Başarılıyım Allaha şükür elim yüzüm düzgün güzelim. Sağlığım yerinde ama mutlu değilim. İçimi kemiren bir yanlızlık bulutu dönüp dolaşıyo içimde. Sevgilimden ayrılmıstım 3-4 ay önce ayrılan da bendim öyle olması gerekiyordu. Şimdi bu sevgiye açlık niye bu ruhi bunalım .. :/ İçim sıkılıyoo.. Ne yapmam gerekiyo bilmiyorum. Uğraş bul kendine demeyin saten yeteri kadar ödevim şuyum buyum var ama istek yok işte hiçbir şey yapasım yok. Hayatta beni heyecanlandıracak kimse hiçbi olay mevcut değil :( Güvendiğim bir tek dostum bile yok,insanlara kırgınım kaçıyorum farkınd aolmadan onlardan hiçbirine güvenmiyorum. Elim kolum bağlı şimdi böyle düşünüp duruyorum ama yok bir sonuç ,yok ...:14:

bu duyguların sonsuza dek sürmeyecek canım... öncelikle gelip geçici hisler olduğunu bil... kalbin belli bir süre birileri için özel duygular hissediyor... sonra bir şekilde bitmesi gerekiyor ilikşinin ve o kişi çıkıyor hayatından... yerine de boş hisler geliyor... daha doğrusu insan ne hissedeceğini bilemiyor... çok da olumsuz düşünme... ilerde sürprizler çıkabilir karşına...

aynen bende senin gibiyim şu günlerde ruh halim çökmüş durumda:(psikolojim mi bozuldu neee:26:hiç bir şey yapmak içimden gelmiyorrr.her günüm aynı.değişik bişey yok.ders çalışmak istiyorum ama çalışamıyorumm.aklım gereksiz düşüncelere takılıp kalıyorrr...bende ne yapacağımı hiç mi hiç bilmiyorummm.:(yalnız olmadığını bilmen için yazdım bunları.:(

çoğu insan hayatının bir döneminde yaşamıştır bu duyguyu,merak etme,zamanla hayattan zevk almaya başlarsın.Dertleşebileceğin bir dostun olmalı,dostsuz-arkadaşsız hayat geçmez.Birilerine güvenmelisin,herkes aynı değil ki,içindeki kırgınlıkları unutmaya çalış.

Her insanın hayatında dibe vuruşlar olabilir.
Ama siz yine de tek başınıza atlatmayı beklemeyin bence.
Bir yardım alsanız faydalı olur.
Umarım en kısa zamanda geçer herşey.

bende bir aralar senin gibiydim...
Mevlana okudum.. Mevlanaya dair sözler, yazılar mesneviden alıntılar...
İnanılmaz şekilde iç huzura kavuştum...

Tavsiye ederim..

Teşekkür ederim canım benim inş. geçer.. :( Bende dine yönelmek istiyorum şu şeytanın bacağını bi kırsam iç huzurum olur ama işte ...

Çok fazla içine girme sadece mevlananın öğütlerini okusan , hayatını okusan yada simya yı okusan (manevi kızı) alıp götürüyo seni dertlerden. diologlarında kendine dair birşeyler buluosun. iç hesaplaşmaya giriosun.

Canım ya bu bir süreçdir atlatıcaksın. Sadece boşlukdaymışın gibi hayatın anlamsız geliyor sana ama bu geçici ruh halidir. Geçer sıkmam sen o güzel canını :16:

Pollyanna'cılık yapmak istemem ama sadece yüz kaslarını gerip yalandan gülümsesen bile vücudun onu sen mutlusun sanıp mutluluk hormonu salgılamaya başlıyormuş. Bir de demişsin işte güzelim, sağlıklıyım, ne iyi işte, şükret bol bol, gerçek bir derdin yok, yoksulluk, hastalık gibi, kendi elinde bu durumu düzeltmek bence. Eğer bu süreç içinde, mutluyken yapıp, şimdi içinden gelmeyen şeyler varsa öncelikle onları yap, içinden gelmese bile; çünkü bir yerden başlamak lazım. Eğer uzun zamandır sırf sıkılganlıktan alışverişe çıkmadıysan bir şey almasan da çık bak mesela mağazalara. Kendinle biraz fazladan ilgilen şu sıralar, git bir bakım yap kendine ya da saçlarınla ilgilen ya da bir şeyler oku kendini bilgilendirmek ya da geliştirmek için. Ben yeni bir müzik keşfettiğimde mesela çok mutlu olurum, ya da bir kitaptan yeni bir şey öğrendiğimde. İnsan kendiyle ilgilendikçe, kendini daha da çok seviyor ve bir süre sonra kendine kıyamıyorsun, niye kendimi üzeyim diyip mutlu olmaya kanaliz oluyorsun. Şuan gözün de büyük ihtimal kimseyi görmüyordur senin, kendini zorla ve biraz çapkınlık yap bence, yani çapkınlıktan kastım etrafındaki insanlara bak biraz sadece, illa çıkmak için değil manzara olarak da görebilirsin saniyelik:33: . seninle konuşmaya çalışan birileri varsa kısa cevaplar vereceğine eğer eli yüzü düzgünse hoşuna gidecek kadar biraz daha güzel cevaplar ver, bunlar egonu da tatmin edici şeyler, illa biriyle çıkmak zorunda değilsin ama ayaküstü flört edebilirsin, kimseye zararı da olmaz bunun. Bu durumda olan arkadaşım oldu benim de, üstelik o baya bir travmatik bir şey yaşadıktan sonra böyle olmuştu. E, noldu, geçti tabii sonunda. Umarım dediklerim bir şekilde işine yarar, hakkında her şey hayırlı olsun:40:

Pollyanna'cılık yapmak istemem ama sadece yüz kaslarını gerip yalandan gülümsesen bile vücudun onu sen mutlusun sanıp mutluluk hormonu salgılamaya başlıyormuş. Bir de demişsin işte güzelim, sağlıklıyım, ne iyi işte, şükret bol bol, gerçek bir derdin yok, yoksulluk, hastalık gibi, kendi elinde bu durumu düzeltmek bence. Eğer bu süreç içinde, mutluyken yapıp, şimdi içinden gelmeyen şeyler varsa öncelikle onları yap, içinden gelmese bile; çünkü bir yerden başlamak lazım. Eğer uzun zamandır sırf sıkılganlıktan alışverişe çıkmadıysan bir şey almasan da çık bak mesela mağazalara. Kendinle biraz fazladan ilgilen şu sıralar, git bir bakım yap kendine ya da saçlarınla ilgilen ya da bir şeyler oku kendini bilgilendirmek ya da geliştirmek için. Ben yeni bir müzik keşfettiğimde mesela çok mutlu olurum, ya da bir kitaptan yeni bir şey öğrendiğimde. İnsan kendiyle ilgilendikçe, kendini daha da çok seviyor ve bir süre sonra kendine kıyamıyorsun, niye kendimi üzeyim diyip mutlu olmaya kanaliz oluyorsun. Şuan gözün de büyük ihtimal kimseyi görmüyordur senin, kendini zorla ve biraz çapkınlık yap bence, yani çapkınlıktan kastım etrafındaki insanlara bak biraz sadece, illa çıkmak için değil manzara olarak da görebilirsin saniyelik:33: . seninle konuşmaya çalışan birileri varsa kısa cevaplar vereceğine eğer eli yüzü düzgünse hoşuna gidecek kadar biraz daha güzel cevaplar ver, bunlar egonu da tatmin edici şeyler, illa biriyle çıkmak zorunda değilsin ama ayaküstü flört edebilirsin, kimseye zararı da olmaz bunun. Bu durumda olan arkadaşım oldu benim de, üstelik o baya bir travmatik bir şey yaşadıktan sonra böyle olmuştu. E, noldu, geçti tabii sonunda. Umarım dediklerim bir şekilde işine yarar, hakkında her şey hayırlı olsun:40:

Başka derdimin olmadığı da doğru değil arkadasım. Çünkü aile sorunlarım var ve bu sene baya kötü gecti maddi acıdan. Psikolojim bozuldu o sorunları atlatmak zor.

Başka derdimin olmadığı da doğru değil arkadasım. Çünkü aile sorunlarım var ve bu sene baya kötü gecti maddi acıdan. Psikolojim bozuldu o sorunları atlatmak zor.

kusura bakma canım, ben okuyunca sağlığım yerinde falan diye yazdığını, başka derdini yok farzetmişim, umarım en kısa zamanda keyfini yerine getirecek gelişmeler olur, biraz da kendini telkin etmeye çalışırsan bu süre kısalabilir.

Şuanda ağladı ağlıcak o durumdayım. Canım sıkılıyor içim daralıyor.. Çok garip hissediyorum kendimi sanki boş boş yaşıyomuşum gibii herşey boş gibi. Dine yönelim dua edim diyordum ama o kadar din bilgim var yani biliyorum inanıyorum şimdi ise kendi içimde saçmalıklar düşünmeye başladım. Arkadaşlar lütfen eleştirmeyin sadece psikolojim bozulduğu için bu sacmalıklar aklıma geliyo diyorum insan hiç şüphe duyarmı bu konuda ouf ne aptal oldum çıktım.

Back
X