• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutlumuyum mutsuz mu.....

Akuamarin10

Atesle suyun harmonisi
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
1.840
493
163
Balikesir
arkadaşlar merhaba kararsız kaldığım çok konu var birde sizlere danışıp fikirlerinizi almak istiyorum..30 yaşında evli bir bayanım.küçük bir şehirde yaşıyorum.hiç çevrem yok bir tane bile arkadaşım yok..2 yaşında bir oğlum var kaynanam uzakta kısacası tekbaşına büyütüyorum.. ..
Eşim hiç romantik değil ki hatta resmen mekanik gibi..birçok kadının yakındığı da bu.. zaten doğru dürüst olmayan cinselliğmiz hiç aklına bile gelmiyor çocuktan sonra iyice azaldı hatta bitti bile dyebiliriz belki 6 ay belkide daha fazla..bebek ilk zamanlar ağlıyor uyutmuyor diye odasını değiştirdi uyamayınca gece işe geç kalıyor diye ses çıkarmadım .haftasonları gelirdi yanımda yatardı o da yok artık...bu arada aramızda bir sorun yokken bile..bir evde iki yabancı gibi..sanki evli değil ,ev arkadaşı gibi bilmem anlatabildimmi :KK43:güzel bir bayanım farkında ama anca yanına gidip biraz asılırsam yüz veriyor onun için bile uğraş veriyorum yani isteksiz,hevessiz.sorduğumda çocuğu bahane ediyor yada başka şeyi..yorgun vs..ama bence gerçek sebep isteksiz ve hevessiz..sanki kadın olan o..bu arada çocuğuda benim zorlamalarımla yaptı ona kalsa keyfi bozulcak pek sevmez çocukları rahatı kaçacağı için..nitekim kaçtı da...
varsa yoksa iş...çalışmayı çok seviyor kölesi adeta..m.mühendisi kendisi...ek işle uğraşıyor evde web site kuruyor vss başka işlerlede meşgul. seviyor yani bişeylerle uğraşmayı, ben hariç! "bana destek olmuyorsun yaşam düzeyimiz yükselsin diye uğraşıyorum" diyor tamam amenna anlıyorum..ama banada vakit ayırsın benimde kadın olarak kendimi özel hissetmeye ihtyacım var iki tatlı söz söylesin mutlu oluyorum ufak şeylerden mutlu olurum ben...gelir boynuna sarılırım seviyormusun beni diyorum en mutlu anımızda bile cevapvermiyor yalandanda olsa sanki çok zor.. ne anlayayım şimdi ben bundan.o_O kahve yaparım içelim sohbet edelim azcık iş dışında bişilerden konuşalım diye karşılıklı teşekkür eder oturur karşıma başlar iş anlatmaya yürümeyi yeni öğrenen çocuk gibi hevesle..sani duyguları alınmış böle hep mantık hep mantık insanı sıkıyor yani bazen..kırmak istemem bende rol keserim dinler gibi ..kafa sallarım ama içimde duygusal boşluk sanki asker arkadaşıyım çok sıkıldım kızlar .mutlu muyum mutsuz mu bazen düşünüyorum tabiki herşey dört dörtlük olsun değil derdim dört üçlük bile değilken ama...derdimi anlatacak bir siz varsınız..daha çok şey varda şimdilik bu kadar siz benim yerimde olsanız nasıl bir yol izlerdiniz....

Son düzenleme:
Hemen hemen hic birimizin evliligi dört dörtlük degil elbet.ayri yataklarda yattiginizi okuyana kadar yazdıklarınızi cok normal diyerek okudum.o kısımda bi sorun var bence öncelikle o konuda konusun ve ciddi bi sekilde boyle olmasini istemediginizi belirtin.aranizdaki mesafe bence bundan kaynakli gibi geldi bana ev arkadasi gibi olmussunuz artik.romantizme gelince sanirim yapicak bisey yok aynen bende hasret kaldim seni seviyorum u bile duymaya...

Hemen hemen hic birimizin evliligi dört dörtlük degil elbet.ayri yataklarda yattiginizi okuyana kadar yazdıklarınızi cok normal diyerek okudum.o kısımda bi sorun var bence öncelikle o konuda konusun ve ciddi bi sekilde boyle olmasini istemediginizi belirtin.aranizdaki mesafe bence bundan kaynakli gibi geldi bana ev arkadasi gibi olmussunuz artik.romantizme gelince sanirim yapicak bisey yok aynen bende hasret kaldim seni seviyorum u bile duymaya...
konuştum daha önce konuşarak bişeyleri halletmeyi sevmiyor benim eşim kaçıyor sıkılıyor hemen, daha önce bahsettiğimde hemen zeytinyağı gibi üste çıktı çocuğu bahane edip onun sana ihtiyacı var gibisinden,,, asıl rahatsız olduğu gece uyanmaları olan oğlumun onu rahatsız edip uyandırması hal böle olunca kısmende haklı olduğu için üstüne gitmiyorum kendisi odasına döneceği zamanı bekliyorum..

Okadar kisi bakmis sadece bir kisi yorum yapmis saolun valla:((

Biraz sanki iş yoğunluğunu paravan olarak kullanıyor gibi.Başka sıkıntıları mı var acaba??

Canim ben esim dogdugunda kv demis ki ise gidiyo rahatsiz olmasin ben baska yerde yatayim esim 25 yasinda hala ayri yatarlar yaslarida oyle buyuk degil kv 42 yasinda dusun artik simdi hic birlikte olmuyolar benimde 8 aylik bebegim var hicte ayri yatamaz ben tek yapmadim ya bunu oda cekecek sikintisini ki esimde zaten allahi var hic ayri yatmaz yani cu ku ailesinden biliyi bi kere koptumu gidiyo biran once yataklari birlestirin

Ya biraz vurdimduymaz gamsiz bir yapisi var kendini hakli cikarmak icin herseyi yapiyor

Depresyone girmis olabilirmi? Sevdigini soylememesi vs normalmi sorunca bile. Veya birlikte uyumamanizda anormal derecede olan seyler gibi bu kadar isteksiz olmasinin sebebi baska bisey olabilirmi yangina korukle gitmek istemem ama.

Canım konunu keşke bdv bölümüne açsaydın aslında.
Daha çok yorum gelirdi.

Başlarda nasıldı peki?
Çocuktan önce.
Yine isteksiz miydi?

Canım konunu keşke bdv bölümüne açsaydın aslında.
Daha çok yorum gelirdi.

Başlarda nasıldı peki?
Çocuktan önce.
Yine isteksiz miydi?
saol canım haklısın yanlış yere açtım snaırım...önceden de isteksizdi evet yani cinselliğe düşkün birolmadı hiçbirzaman aslında biyerde iyi ama hiç olmamasıda garip geliyor kendimi evli gibi hissedemiyorum beni sevip sevmemekle alakası yok sadece dürtüleri az afedersin ama hep uyarılmayı bekliyor sanki kadın olan o erkek olan ben..bazen soyunurken görüyor ozaman bile ne bileyim aşka ,şevke gelmiyor işte..hiç ama hiç özel hissedemiyorum kendimi kadın olduğumu ..bu hep böyleydi sadece nişanlılık dışında...

Depresyone girmis olabilirmi? Sevdigini soylememesi vs normalmi sorunca bile. Veya birlikte uyumamanizda anormal derecede olan seyler gibi bu kadar isteksiz olmasinin sebebi baska bisey olabilirmi yangina korukle gitmek istemem ama.
yok canım depresyonla alakası olmayan bi insan çok gamsızdır kendisi rahat takmaz hiçbişeyi bunu onla konuşsam buda sorunmu dert arama kendine gayet mutluyuz normal der geçer..

erkeklerr aaah erkekler .. ben lise donemindeyken bi arkadsimin annesi ilerde evlendiginiz de hastalkta olsa yataginizi sakin ayirmayin demisti anlam verememistim.. su an hala esiye ayrilar bu arada .. hatayi en basindan yapmissiniz. uykusuz mu kaliyo kalsin o bir baba .. sizinle bu tur konusmalari sevmiyorsa esiniz isteyken uzzuuun bir mesaj atin icinizde ne var ne yok dokun okusun bi idrak etsin.. kadin bu yahu sevilmedikleri zaman biter,kaybolur... Her evde bi okuz var annemin deyimiyle ..

yok canım depresyonla alakası olmayan bi insan çok gamsızdır kendisi rahat takmaz hiçbişeyi bunu onla konuşsam buda sorunmu dert arama kendine gayet mutluyuz normal der geçer..

Anladim canim benim, cok zor allah kimseye yasatmasin hem es hem bir baba olarak dusununce cok zor. Bu kisilik bozuklugu olabilir ama. Yani psikoloji bozulmasindan ziyade yetisme tarzi, zamanla oturmus bazi seyler ve bir anda ortaya cikan sonuclari. Psikoloji egitimi aldim bir sure bu yuzden sordum acaba buyuk bir olay mi yasadi diye ama gamsiz oldugunu soyluyorsun. Benim anladigim kadariyla objektif olarak tam olarak bir kilifa uyum saglayamiyor. Bunun sebebi cinsel isteksizlik yada evlilikten uzakliktan ziyade bir eş ya da bir baba sifatini tam olarak benimseyemiyor ve bunun farkinda olmayabilir. Benim sana tavsiyem hayatin cok kisa oldugunu ve aslinda onun mutlu olmasini istedigini seninde buna hakkin oldugunu herseyden once bir esten ote bir insan oldugunu soylerek soze baslaman. Ve bunlari sinirlenmeden sanki karsinda arkadasinin sorununu cozmeye calisirmis gibi konusarak duzelelim degilde, neden boylesini anlanaya calisarak bir konus derim. O an spontene gelisen konusmalari anlamayabilirsin yada net hatirlamayabilirisn. Bu konusmayi gerekirse ses kaydina al sonra tekrar tekrar sakin ve duzgun bir kafayla dinle ses tonu ruh hali sorularina yaklasim bicimi.
O zaman dogruya daha yakin tahminler yada cikarimlar elde edecegine eminim. Denemekten zarar cikmaz. Belki sen cok kafanda buyutuyorsun yada gercekten hakliymisim diyeceksin. En azindan boyle ikilemde ve mutsuz yasamazsin

ona konuşmayı beceremiyoruz die mes
erkeklerr aaah erkekler .. ben lise donemindeyken bi arkadsimin annesi ilerde evlendiginiz de hastalkta olsa yataginizi sakin ayirmayin demisti anlam verememistim.. su an hala esiye ayrilar bu arada .. hatayi en basindan yapmissiniz. uykusuz mu kaliyo kalsin o bir baba .. sizinle bu tur konusmalari sevmiyorsa esiniz isteyken uzzuuun bir mesaj atin icinizde ne var ne yok dokun okusun bi idrak etsin.. kadin bu yahu sevilmedikleri zaman biter,kaybolur... Her evde bi okuz var annemin deyimiyle ..
ona konuşmayı beceremiyoruz die mektup yazmıştım ama konu farklıydı kırgınlıklar başkaydı ama değişen bişey olmadı almış okumuş ama bana dediki tartışma çıkmasın diebu konu hakkında konuşmuyorum zaten bizim sorunumuzda bu tartışm çıkacak die sorunları hep erteliyor hangi konu olursa olsun bu da yıllarca birikip patlak veriyor böylesi daha kötü ama sanırım çoook monoton ve evliliği ne demek olduğunu idrar edemeyen heyecansız bir kocam var

Anladim canim benim, cok zor allah kimseye yasatmasin hem es hem bir baba olarak dusununce cok zor. Bu kisilik bozuklugu olabilir ama. Yani psikoloji bozulmasindan ziyade yetisme tarzi, zamanla oturmus bazi seyler ve bir anda ortaya cikan sonuclari. Psikoloji egitimi aldim bir sure bu yuzden sordum acaba buyuk bir olay mi yasadi diye ama gamsiz oldugunu soyluyorsun. Benim anladigim kadariyla objektif olarak tam olarak bir kilifa uyum saglayamiyor. Bunun sebebi cinsel isteksizlik yada evlilikten uzakliktan ziyade bir eş ya da bir baba sifatini tam olarak benimseyemiyor ve bunun farkinda olmayabilir. Benim sana tavsiyem hayatin cok kisa oldugunu ve aslinda onun mutlu olmasini istedigini seninde buna hakkin oldugunu herseyden once bir esten ote bir insan oldugunu soylerek soze baslaman. Ve bunlari sinirlenmeden sanki karsinda arkadasinin sorununu cozmeye calisirmis gibi konusarak duzelelim degilde, neden boylesini anlanaya calisarak bir konus derim. O an spontene gelisen konusmalari anlamayabilirsin yada net hatirlamayabilirisn. Bu konusmayi gerekirse ses kaydina al sonra tekrar tekrar sakin ve duzgun bir kafayla dinle ses tonu ruh hali sorularina yaklasim bicimi.
O zaman dogruya daha yakin tahminler yada cikarimlar elde edecegine eminim. Denemekten zarar cikmaz. Belki sen cok kafanda buyutuyorsun yada gercekten hakliymisim diyeceksin. En azindan boyle ikilemde ve mutsuz yasamazsin
yardımın için teşk edyorum öncelikle ..aslında eşim çok sakin,her konuda bilgisi ve fikri olan eğitimli bir insan bu konuda çok yararırını görürüm bazı şeylerde uyarır akıl verir yararını görürüm çoğu zaman..ama tabi kimse dört dörtlük değil eleştiriye gelemiyor herzmaan hiçbir sorun yokmuş gibi davranıyor mesala duygularını çok nadir paylaşır hep içinde yaşar anlat bana derim ağzından cımbızla laf alırım..ama o konuşmaktan çok düşünüp kendi içinde hesaplaşmayı seviyor bana bazen çol dolduğunda söylüyor kırgınlıklarını bende diyorum bunu ben patlamadan hatalarımı söylersen bana düzeltme şansı verirsin ben senin ne düşündüğünü kafanın içindekileri bilememki diyorum paylaş hatalrım varsa söyle diyorum ama diyorumya konuşmayı pek sevmiyor mesala baba olmayıda hiç istemedi başlarda erken dedi ben zorla aklına girdim çünkü banada çok baskı vardı sağdan soldan ee tabi bende çok istiyorum bebeğim olsun babalığında problem yok ama duygularından çok mantığıyla hareket ettiğiiçin bazen duygusuz olduğunu düşünmüyor değilim mesela geçen oğlum elinde porselan tabakla yüzüstü düştü tabak kırılldı elini kesti tamamen benim hatam ödüm koptü haliyle bende bir panik eli kanıyor ne biçim çok üzüldüm benimkinde tık yok noldu dedi beni çığlığıma geldi içerden çocuğu lavobaya götürdük ben pamuk falan basalım kanıyor diyorum o ise içinde parça vardır iyice itersin içine diyor sadece yıkadı böyle kan durmaz dyorum inatlaşıyor benle ben anneyim yani o durumda bile ahkam kesiyor çok sinir oluyorum hiçbir üzüntü belirtisi panik telaş vss yok eli kan olacak diye çocuğun eline değicem die ödü kopuyor sanki bende dayanamadım dedim ne kadar rahatsın hiç vicdan yok sende bana aynı şunları dedi " ben soğukkanlıyım boyle durumda ,işyerinde parmağı kopan adamı götürdüm hastaneye" bende dedim bu senin evladın elin adamıyla nasıl kıyaslarsın çocuk senin çocuğun falan..aman işte azcık duygularını dışarı vursun istiyorum çok robot ya..uzattım kusura bakma sence kim haklı ?haksızsamda söle lütfen ...

ya dediğin gibi birde evlenince hiçbirşeyin değişmeyeceğini sanmış yani hala bekar gibi takılıyor ayrı çalışma odası var(çocuk odası olması gereken oda) bikaç saat yalnız kalır orada odayı ergenler gibi dağıtır sigara izmaritleri bi yerde,üst baş heryerde film izler, işlenir falan ..çok sıkılıyorum yalnız kalıyorum içerde dile getirincede şikayet ediyormuşum herşeyden memnuniyetsizmişim bende bu lafları duymamak için alıştım artık sonuç da kötü olan ben oluyorum zeytnyağı gibi üste çıkınca daha da doluyorum.. sohbet edecek ailemde yok yanımda, arkadaşımda... eşimde ben yokmuşum gibi hani bilerek gıcıklık olsun die yapmıor ona göre normal ama çocuk bunalttı biraz eski rahat günlerimi arıyorum diyor çocuksuz ,bir kere sen çocuk sevmiyorsun paylaşmakla alakan yok neden evlendin diyorum yok öle bişey ben aile kurmak istemesem nie evleneyim dedi ama açmadı konuyu yine kafamda soru işaretleriyle bıraktı kestirdi attı..kendisi biraz keyfine rahatına düşkün biridir.konforu çok sever..halbuki oğlum gece ateşlendiğinde,diş çıkardığında,hasta olduğunda bile benim odamda yattığı için ben ilgileniyorum haliyle hiç rahatsız etmem onu o içerde uyur çok acil durumda bir kere falan uyandı geldi ağlamasına o da böyle isteksiz zorla görev yapar gibi..neyse insanın içinden gelecek kardeş,o duygular zorlamayla olmuyor işte..

Back
X