• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutluyum :)

3mine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
117
12
38
35
Samsun
günaydin kk nın guzel bayanlari
eski konularimdan biliyosunuz beni , ama bu sefer guzel haber vermek icin yaziyorum size . evimizin yaninda pastane var bugun oraya ise basliyorum , 12 saat ve 500tl yinede kabul ettm evdeki tartsmalardan kacmak icin umarim boylesi en hayirlisi olur benim icin .. sizleri seviyorum :)

eski konularimdan biliyosunuz beni , ama bu sefer guzel haber vermek icin yaziyorum size . evimizin yaninda pastane var bugun oraya ise basliyorum , 12 saat ve 500tl yinede kabul ettm evdeki tartsmalardan kacmak icin umarim boylesi en hayirlisi olur benim icin .. sizleri seviyorum :)

eski konularını bilmiyorum tatlım ama umarım çok mutlu olursun yeeni işinde başarılar:D

bir yerlerden başlamak lazım :34:
eski konularını az çok biliyorum canım
hem afan dağılır hem güvenin az da olsa yerine gelir
işinde başarılar..:nazar:

Hakkınızda hayırlısı olsun. Başarılar dilerim.

Back
X