mutsuz abi...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

escuer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2016
474
312
113
Selam herkese...

Abim cok mutsuz kucuklugunden beri mutlu olamadi, psikologa ve psikiyatr yardimi almasini söyledigimde ben deli degilim benden kucuksun bana akil verme diye kestirip atiyor... Kucuklugunden beri dislandi arkadas cevresi yok, elestiri kabul edemeyen, negatif dusunen ve inatci biri... Icinde yarali bir kucukluk var biliyorum, cok iyi biri ama sartlar iyi olamadi ve yetistigi ortam kötuydu, bizi kiskanip cocuklariyla bizleri yaristiran akrabalarimiz ayni zamanda komsularimiz vardi... bugun kalbim agriyor dedi.. biz 17+ senedir mutsuzuz.. sosyalligi, insanlari, diyalogu, konusmakta, anlatmakta zorlaniyor kendini utandirdigini biliyor... ne okul okumak istiyor ne de is bulabiliyor.. kimse benim gibi yalniz ve sıkıcı bir insanla da evlenmez diyor... hayat sevincini nasil verecegim tekrar ona.. nasil arkadas edinecek nasil guclu ve özguvenli olacak... aramiz gitgide bozuluyor cunku kendiyle barisik olmadigi icin uzak duruyor bizden ve disaridan kendine guveni olmayan biri gibi görundugunu biliyor... neler yapabilirim arkadas bulmasi icin? ya yalnis arkadas ortamlarina bulasirsa arkadas buldum diye kapilip giderse? 25 yasinda ama fevri davranabiliyor belki cocukca kararlar veriyor.. bu kadar kronik mutsuzluk ve yorgunluk olan senelere ragmen iyilesebilecekmi, guzel ve huzurlu olacak mi birgun yedigimiz yemek, ictigimiz su, yasadigimiz hayat, bugun hic konusmadi bile.. keske cani yakilmasaydi bukadar. benim de canim yaniyor

Yok hic arkadasi olmadi.. Simdi de yalniz hissediyor... biz bazen disari cikiyoruz ama yalniz kalmak istiyor yine, fiziksel temastan ve yakinliktan samimiyetlikten de pek hoslanmiyor... Biliyorum aslinda herkesle ic ice samimi ve sevgi dolu bir ortamda olmak istiyor ama kendini sevmedigi icin uzak her halde...

Keske onunda arkadaslari olsa, ben arkadaslarimla ciktigimda uzulmesem, sanki acıyormus gibi oldugu icin kendimi suclamasam... Nasil cevre yapabilirim ona bilmiyorum ki?

Çok üzüldüm durumuna.. yapılabilecek tek şey psikolojik destek almasını sağlamak. Başka türlü toparlanamaz özgüvenini tekrar geri kazanamaz..

Umarim ikna edebilirim... tek istegim dogru durust arkadaslar edinmesi...

Selam herkese...

Abim cok mutsuz kucuklugunden beri mutlu olamadi, psikologa ve psikiyatr yardimi almasini söyledigimde ben deli degilim benden kucuksun bana akil verme diye kestirip atiyor... Kucuklugunden beri dislandi arkadas cevresi yok, elestiri kabul edemeyen, negatif dusunen ve inatci biri... Icinde yarali bir kucukluk var biliyorum, cok iyi biri ama sartlar iyi olamadi ve yetistigi ortam kötuydu, bizi kiskanip cocuklariyla bizleri yaristiran akrabalarimiz ayni zamanda komsularimiz vardi... bugun kalbim agriyor dedi.. biz 17+ senedir mutsuzuz.. sosyalligi, insanlari, diyalogu, konusmakta, anlatmakta zorlaniyor kendini utandirdigini biliyor... ne okul okumak istiyor ne de is bulabiliyor.. kimse benim gibi yalniz ve sıkıcı bir insanla da evlenmez diyor... hayat sevincini nasil verecegim tekrar ona.. nasil arkadas edinecek nasil guclu ve özguvenli olacak... aramiz gitgide bozuluyor cunku kendiyle barisik olmadigi icin uzak duruyor bizden ve disaridan kendine guveni olmayan biri gibi görundugunu biliyor... neler yapabilirim arkadas bulmasi icin? ya yalnis arkadas ortamlarina bulasirsa arkadas buldum diye kapilip giderse? 25 yasinda ama fevri davranabiliyor belki cocukca kararlar veriyor.. bu kadar kronik mutsuzluk ve yorgunluk olan senelere ragmen iyilesebilecekmi, guzel ve huzurlu olacak mi birgun yedigimiz yemek, ictigimiz su, yasadigimiz hayat, bugun hic konusmadi bile.. keske cani yakilmasaydi bukadar. benim de canim yaniyor

zekasına hiç baktırılmış mı?
bu yazdıklarınız üstün zekalılıkta olabiliyor ve doğru yönlendirilmezse aynen bu durumlar çıkabiliyor ortaya

Kucuklugunde zeki biriydi zaten mantikli konusan herkes tarafindan sevilen biriydi... Sonra biz cogunlukla akrabalarimizin oldugu yere tasindik onlarla komsu olduk cocuklari abimi disladilar ve kötu davrandilar.. artik böyleyiz alistik

Eger bilenler varsa tavsiyede bulunabilir mi? Ne yapabilirim mesela spor aktiviteleri , veya gezi turlari mi neler yapilabilinir??

Abin benle aynı durumda. O kadar mutsuzum ki, kurtulamiyorum bu durumdan. Tüm gün yatakdan cikmadim bu gün bir seyde yemedim. O kadar mutsuz halsiz enerjisizim ki. Günlük islermi bile yapamiyorum. Hafta da bir zorla banyoya girerim. zorla annem yemek yedirir yoksa aclikdan ölsem de kalkip yemek yapmam. Bazen bir az duzelir gibi oluyorum gunluk islermi yapa bilecek kadar. Sora yine ayni. En ufak ses, isik bile rahatsiz ediyor. Kimseyle konusmak bile istemiyorum.

Cok iyi anliyorum seni Purple2295 Purple2295 gectim ben de o yollardan.. ama artik bakimima gucum var cok sukur.. Antidepresan kullandim ben ama bence kullanilmamali dogal yollardan iyilesilmeli cunku uyusturuyor sadece...

Mutsuzlugun sebepleri insanlar olmasa keske kendini bu kadar sessizlige burunmese, selam verdigimde karsilayabilse icten davranabilse,gulumseyebilse.. ona iyi bir psikiyatr ve psikolog bulmam lazim.. ama gercekten iyi biri olmasi lazim parasi önemli degil bu sefer...

Anneniz ve babanız neredeler?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X