mutsuz estetik

pnrdrsn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2016
5
0
1
35
yeni katıldım kadınlar klubune.. ne yapmak istesem yada bir fikir almak ihtiyac olsa ilk buraya bakıyorum.. yine büyük bir problem var diye üye oldum bu kez.. cemil tugaya ameliyat oldum 10 ay önce. burnumun ucu sola bakıyor ve cidden sinirlerim fena halde bozuk demin kötü burun estetiği nasıl anlasılır diye bir yazı okudum her maddesi birebir uymakta. ne yapmalıyım deliricem artık...fotograf cekilemiyorum rahatca :(

Selam canım. ben ve ablam da burun estetigi olduk 2 ay arayla ablam benden önce oldu. benimkinde cok sükür hiç bir sorun olmadı tam istedigim gibi oldu ama ablamin burnu senin dedgin gibi bi tarafa doğru eğildi 1 senesini doldurdu ve yeniden amelyat oldu

yeni katıldım kadınlar klubune.. ne yapmak istesem yada bir fikir almak ihtiyac olsa ilk buraya bakıyorum.. yine büyük bir problem var diye üye oldum bu kez.. cemil tugaya ameliyat oldum 10 ay önce. burnumun ucu sola bakıyor ve cidden sinirlerim fena halde bozuk demin kötü burun estetiği nasıl anlasılır diye bir yazı okudum her maddesi birebir uymakta. ne yapmalıyım deliricem artık...fotograf cekilemiyorum rahatca :KK43:
Geçmiş olsun canim durumunA uzuldum bu ameliyat işi riskli cok malesef herkeste olumlu sonuçlar alınmıyor benimde bir ayi geçti henüz oturmuş degil belki sorun kalacak bilmiyorum ama sadece sabrediyorum .bahsettigin yazıyı paylaşırmışın bende okumak istiyorum.gecmis olsun tekrar

Senin adina cok uzuldum. Benim de iki ay dolmak uzere ama cok korkuyorum ya aylar sonra bir facia olursa diye.
Suan her sey yolunda ama... Hep ihtimaller korkutuyor beni. Doktor 6 ay sonra begenmedigin ne varsa 10 dk da halledicem dedi. Bunu yaptiran var mi merak etmiyor degilim

Kafayı yemek uzereyım arkadaşlar. Bır hafta oldu amelıyat olalı bugun dıkıs ve tamponlar alındı ama burnum cok cok şiş. Amelıyathanede burnumu yaptıktan sonra fotograf cekmıs doktorum fakat o burunla şu anki burnumun zerre alakası yok. Fotograftakı küçük bır burun. Şu anki ucu top gibi şiş ve yanlar genişşş. Yardım edinnn

Kafayı yemek uzereyım arkadaşlar. Bır hafta oldu amelıyat olalı bugun dıkıs ve tamponlar alındı ama burnum cok cok şiş. Amelıyathanede burnumu yaptıktan sonra fotograf cekmıs doktorum fakat o burunla şu anki burnumun zerre alakası yok. Fotograftakı küçük bır burun. Şu anki ucu top gibi şiş ve yanlar genişşş. Yardım edinnn
Sakin ol canim. O fotosaki burnu begendiysen sorun yok. O bitmis hali dusun daha sonra vucut odem topluyor cok normal. Bak benim 2 ay oldu hala cok sis odem var. Sabir isi bu is. Telas yapma daha cok yenisin

Sakin ol canim. O fotosaki burnu begendiysen sorun yok. O bitmis hali dusun daha sonra vucut odem topluyor cok normal. Bak benim 2 ay oldu hala cok sis odem var. Sabir isi bu is. Telas yapma daha cok yenisin
Ödüm kopuyo resmen pimpirikte bir dünya markasıyım suannn. Cok tesekkur ederım destegın ıcın canım

Ödüm kopuyo resmen pimpirikte bir dünya markasıyım suannn. Cok tesekkur ederım destegın ıcın canım
rica ederim ben de sen gibiyim konu açmıştım iilk hafta bak iki ay oldu ödem dışında problem yok doktorun dediklerine harfiyen uy her şey yolunda gider:)

rica ederim ben de sen gibiyim konu açmıştım iilk hafta bak iki ay oldu ödem dışında problem yok doktorun dediklerine harfiyen uy her şey yolunda gider:)
Buz yapıyorum şuan bıle faydası olur dedıler. Fakat ödem için yaptıgın özel bırsey varmıydı canım ? İlla bişey yapmam fikir almam lazımdı gercekten aynaları kırcaktım yoksa

Buz yapıyorum şuan bıle faydası olur dedıler. Fakat ödem için yaptıgın özel bırsey varmıydı canım ? İlla bişey yapmam fikir almam lazımdı gercekten aynaları kırcaktım yoksa
Merhaba bayanlar istanbullusun alper mete ugurlu adinda bir doktor taniyormusunuz.☺

bana doktor ödem için kortizol hapı verdi onu içiyorum. onun dışında her gün aklıma geldikçe soğuk su çarpıyorum. bir de ananas suyu iyi geliyormuş dediler ama denemedim.

Senin adina cok uzuldum. Benim de iki ay dolmak uzere ama cok korkuyorum ya aylar sonra bir facia olursa diye.
Suan her sey yolunda ama... Hep ihtimaller korkutuyor beni. Doktor 6 ay sonra begenmedigin ne varsa 10 dk da halledicem dedi. Bunu yaptiran var mi merak etmiyor degilim
begenmediğin ne varsa 10 dkk da halledicemmi dedi nasıl yani merak ettim dogrusu,,

canımın icii o kadar erken ki,, 6 ayın duruma göre 1 senen var benim 10. ayım hala sis ve sert burun ucum,,

Doktorun kımdı benım doktor da bırebır aynsını dedı subatta altı syım doluor delıklerımı duzeltck

Arkadaşlar Ankara'da doktor Gökhan Adanalıya burun estetiği olan var mı lütfen yardımcı olurmusunuz

begenmediğin ne varsa 10 dkk da halledicemmi dedi nasıl yani merak ettim dogrusu,,

Evet bunu bircok doktordan duydun ameliyat sonrasi kalan basit kusurlar 10 15 dklik rutuslarla duzeltilebilir diye garip bir sey degil yani.

Doktorun kımdı benım doktor da bırebır aynsını dedı subatta altı syım doluor delıklerımı duzeltck
Bursada benim doktorum siz nerde olsunuz? Deliklerde ne var ki?

Back
X