Mutsuz Evlilik

KadinlarKulubu

Popüler Üye
Pro Üye
21 Ağustos 2011
5.186
592
198
Hiç birimiz evlendiğimizde haklı olarak mutsuz olmak istemeyiz fakat hiç ummadığınız anda mutsuzluğu kapımızda bulabiliyoruz.Mutsuz evlilik maalesef günümüzde çok sık karşılaştığımız bir kavram
Evliliğiniz masallardaki gibi sürmeliydi oysaki sizin başınıza gelmemeliydi, hani siz hiç diğerleri gibi olmayacaktınız ne oldu da şartlar değişti asla başıma gelmez asla bizim aşkımız bitmez dediğiniz evliliğinizde mutsuz günler başladı dersiniz.
İşte mutsuz evliliğin nedenleri
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/iliskiler/mutsuz-evliligin-nedenleri-75653.html

arkadaslar size bi sorum var.. umarim bu sorumu okuyup en kisa zamanda cevap verenler olur. 5 yillik bi evliligim var. 5 yildan sonra ufak bi tartisma sirasinda esiniz size sana güvenmiyorum dese, cünkü sen beni birakip gidersin dese. Ama annemler beni birakmaz dese. Ve sonra bu lafi "saka yaptim" diye size aciklasa. 2 saniye sonra da sana "naz yapiodum" diye aciklasa. bi 2 saniye sonra da "o lafi söledim cünkü senle aramizda kan bagi yok diye söledim sadece" diye aciklama yapsa tepkiniz ne olurdu? düsünceleriniz ve duygulariniz neler olurdu?

sınırden soyledıgını dusunurdum..ama kan bagıyla falan ne alakası var guvensızlıgın onu anlamadım bıde suda vardır kı her erkek eşinin ona guvenmedıgını bılır ama pek umursamaz..duygularda tartışmanın hararetıne baglı acıkcası sacma bı acıklama en guzelı naz yapıyordum yada sınırden dedım kan bagı falan sacma :(

Butun erkekler okuz cnm ne dediklerini bilmezler oyuzden ne derse es gec ama sakin o naz yapmasin sen yap kacan kovalanir bunu unutma
arkadaslar size bi sorum var.. umarim bu sorumu okuyup en kisa zamanda cevap verenler olur. 5 yillik bi evliligim var. 5 yildan sonra ufak bi tartisma sirasinda esiniz size sana güvenmiyorum dese, cünkü sen beni birakip gidersin dese. Ama annemler beni birakmaz dese. Ve sonra bu lafi "saka yaptim" diye size aciklasa. 2 saniye sonra da sana "naz yapiodum" diye aciklasa. bi 2 saniye sonra da "o lafi söledim cünkü senle aramizda kan bagi yok diye söledim sadece" diye aciklama yapsa tepkiniz ne olurdu? düsünceleriniz ve duygulariniz neler olurdu?

Canım ben 8 aylık Evliyim ve ne evliliğimden bisey anladım ne de baska bişeyden allahlarindan bulsunlar o kaynanam ve 7 sülalesi

2 yıllık evliyim ve ikinci evliliğim.acaib mutsuzum ilk evliliğimden kişilik ve anlaşamama faktörlerinden ayrıldım.bu daha agır oldu eski kocamdan daha öküzünü buldum.tüm yaşantım alt üst oldu.tanıstıgımızda böyle değildi tabi gayet kibar anlayışlı konuskan görünüyordu.evlendik sadece hizmetkar gibi arkasından kosup arada yatakta buluşup sadece onun isteklerine uymak zorunda kaldım.bekarken ödediğim borclarım ödenmedi üstüne calışmam da yasaklandı borc batagına battım.hastalıklarım vardı ufak tefek kocaman oldular doktora gönderilmedim de götürülmedim de... dahası üzerime bes kurus bırakılmadım evden de adım atamadım ilk bi bucuk yıl.ilk bir sene paso dayak yedim asagılandm terkedip gittim defalarca bu kez kapımda köpek olup el ayak öptü ailemi kafaladı ailemde beni piç gibi kabul etmeyip geri yolladı.ya bir insan hiç sözünde durmaz mı hiçbir dediği olmaz mı bu adamda malesef öyle.sadece zaman öldürüyorum yanında farkındayım ne sevgim kaldı ne saygım bakalım zaman ne gösterecek

2 yıllık evliyim ve ikinci evliliğim.acaib mutsuzum ilk evliliğimden kişilik ve anlaşamama faktörlerinden ayrıldım.bu daha agır oldu eski kocamdan daha öküzünü buldum.tüm yaşantım alt üst oldu.tanıstıgımızda böyle değildi tabi gayet kibar anlayışlı konuskan görünüyordu.evlendik sadece hizmetkar gibi arkasından kosup arada yatakta buluşup sadece onun isteklerine uymak zorunda kaldım.bekarken ödediğim borclarım ödenmedi üstüne calışmam da yasaklandı borc batagına battım.hastalıklarım vardı ufak tefek kocaman oldular doktora gönderilmedim de götürülmedim de... dahası üzerime bes kurus bırakılmadım evden de adım atamadım ilk bi bucuk yıl.ilk bir sene paso dayak yedim asagılandm terkedip gittim defalarca bu kez kapımda köpek olup el ayak öptü ailemi kafaladı ailemde beni piç gibi kabul etmeyip geri yolladı.ya bir insan hiç sözünde durmaz mı hiçbir dediği olmaz mı bu adamda malesef öyle.sadece zaman öldürüyorum yanında farkındayım ne sevgim kaldı ne saygım bakalım zaman ne gösterecek
Canım benim cok üzüldüm :( benim kocam ailesinin durumuna cok üzülüyor yani kendini dışlamaları zoruna gidiyor ne biliyim bizde 11 ay oldu daha bugun bile tartıştık hic bisey anlamadım evlendiğimden hic bi seyden :(

çok üzüldüm ya :KK43:
ikinci evliliğinde nasıl bir adama çatmışsın
gelen gideni aratmış resmen
Allahım sana yardımcı olsun
ikinci evlilikten boşanmakta daha zor olur
ama böyle de hayat geçmez ki

evet gelen gideni arattı.ailem de destek değil.son kez gidişimde oğlumla beni bir hafta aglatıp sürekli çocuğuma bağırıp çağırdılar.işletme müdürlüğü buldum ayda dört bin özel şoför imkanı bi tamam dedim bir ay ceker evime gecerim oğlumu alıp o gün çağırmışlar gel al karını diye yanlarında durmıycağımı bildiklerinden.çok direndim ama başka carem kalmadı bir yılı buluyor son gelişim koca evine.değişenlerde oldu bir yılda dayak atmıyor mesela... eve de kapatmıyor bir iş kurduk ben basında duruyorum.ama halen borclarım duruyor,hiç konuşamıyoruz,evde boxerla gezen bir öküz var kasınıp sürekli hizmet bekleyen her gece her gece ilişki isteyen duygusuz...nereye kadar bilmem ama böyle şimdilik.

Allah herkese hayırlısını versin gözü açık tutmak lazım ben aptallık yaptım.sıkıldım yalnız yaşamaktan.yedi yıl bekar kaldım gezdim tozdum tatillere çıktım partilere gittim.sosyetenin göbeğinde kraliçe gibi ağırlandım rahatta battı bi yerde galiba ama olduğum ortam hiç ciddi gelmiyordu gezeyim tozuyum zamanımı hoş geçirireyim derdinde erkeklerle doluydu.kibar davranıyordu ilk tanıstıgımızda evlenince gerçek yüzünü gösterdi.kısmet ya aynı evin içine girmeyince kimsenin ne mal oldugunu anlayamıyorsun da işin aslı.benimki böyle bir mal çıktı.

Allah herkese hayırlısını versin gözü açık tutmak lazım ben aptallık yaptım.sıkıldım yalnız yaşamaktan.yedi yıl bekar kaldım gezdim tozdum tatillere çıktım partilere gittim.sosyetenin göbeğinde kraliçe gibi ağırlandım rahatta battı bi yerde galiba ama olduğum ortam hiç ciddi gelmiyordu gezeyim tozuyum zamanımı hoş geçirireyim derdinde erkeklerle doluydu.kibar davranıyordu ilk tanıstıgımızda evlenince gerçek yüzünü gösterdi.kısmet ya aynı evin içine girmeyince kimsenin ne mal oldugunu anlayamıyorsun da işin aslı.benimki böyle bir mal çıktı.
Diyecek soz bulamıyorum ben 11 aylık Evliyim esimin annesi beni istemedi hala da istemiyor :( hic bisey anlamadım evliliğimden ilk 4 ay ne yedi ne konustu kocam yeni evli gibi degilde yas evi gibiydi o zamanlar susuyordum bi kac ay sonra sinirlerim bozuldu çıldırmaya başladım :( sonra da herseyi hallettiler sanki benimsim butun olanların sorumlusu oldu ... Esimin ailesiyle görüşmüyorum tek kelimeyle mutsuzum severek evlendiğim adamı artık gormek bile zoruma gidiyor ayrıca devlet memuruyum gayet de guzel bir bayanım ama mutsuzum aile sözü dinlemeyen kızlara sesleniyorum sakinnnnn

Diyecek soz bulamıyorum ben 11 aylık Evliyim esimin annesi beni istemedi hala da istemiyor :KK43: hic bisey anlamadım evliliğimden ilk 4 ay ne yedi ne konustu kocam yeni evli gibi degilde yas evi gibiydi o zamanlar susuyordum bi kac ay sonra sinirlerim bozuldu çıldırmaya başladım :KK43: sonra da herseyi hallettiler sanki benimsim butun olanların sorumlusu oldu ... Esimin ailesiyle görüşmüyorum tek kelimeyle mutsuzum severek evlendiğim adamı artık gormek bile zoruma gidiyor ayrıca devlet memuruyum gayet de guzel bir bayanım ama mutsuzum aile sözü dinlemeyen kızlara sesleniyorum sakinnnnn

Diyecek soz bulamıyorum ben 11 aylık Evliyim esimin annesi beni istemedi hala da istemiyor :KK43: hic bisey anlamadım evliliğimden ilk 4 ay ne yedi ne konustu kocam yeni evli gibi degilde yas evi gibiydi o zamanlar susuyordum bi kac ay sonra sinirlerim bozuldu çıldırmaya başladım :KK43: sonra da herseyi hallettiler sanki benimsim butun olanların sorumlusu oldu ... Esimin ailesiyle görüşmüyorum tek kelimeyle mutsuzum severek evlendiğim adamı artık gormek bile zoruma gidiyor ayrıca devlet memuruyum gayet de guzel bir bayanım ama mutsuzum aile sözü dinlemeyen kızlara sesleniyorum sakinnnnn

ailem destek çıkmadı tüm kapıları kapatıp gidecek yer bırakmadı mecbur eve dönüp bu evliliği devam ettirmek zorunda kaldım senin ailen destekse hiç bekleme değillerse de konus bu hayat bir kere geliyorsun tekrarı yok canım.evlenmek farzsa bosanmak sünnet.analar nelerini doğuruyor mutlaka herkesi mutlu edecek birileri var.iyice düşün bir kac gün bir kac hafta belki ne yapmak isteiğine karar ver ama net ol...geri dönüşün olması devam edeceksen de ayrılacaksan da hiçbir şey seni yolundan çevirmesin.bak gül gibi işin de varmış güçlü bir kadınsın hayatta kalmayı gayet rahat başarırsın

Merhaba arkadaşlar uzun yıllardır bir öküzle evliyim diyorum ama öküze hakaret olur bu. Yıllardır kredi çekip duruyor ve öde öde bitmiyor hyep borçlu ama karşılığında hiçbir şey yok. hepsi tüketici kredileri. giydiğimiz belli yediğimiz belli inanın anlatsam hiçbirinizin aklı havsalası almaz bu hesabı. açıkça sordum başka ev mi besliyorsun yoksa birine kefil oldun da onu mu ödüyoruz nedir bu bitmeyen krediler dedim yok diyor . neymiş geçim zormuş. e iyide be hayvan harcadığımızı evin gelirini giderini bende görüyorum benim hesabıma göre bu kredilerle ev bile alabilirdik. inanın bıktım. bütün bankalarda kredi veriyor bu öküze. çalışıp onun neden ödediğimizi bir türlü anlamadığım kredilerini ödemekten yoruldum bıktım usandım. görmek bile istemi,yorum yüzünü. bu bankaların buna kredi vermesini nasıl engelleyebilirim???? hani düzenleme olacaktı ??? hani eşlerin haberi olmadan kredi vermeyecekti bankalar ??????????????? hukukla ilgili biriniz varsa ne olur bana yol gösterin... adama gidip aklı kıttır raporu alacam verseler yeminle :'(

kolay kolay kımseye üzülmem,ama sana çok üzüldüm,nedne biliyormusun,hatanın farkındaın,adam öküz diyorsun,ne güzel akıllı bır kadınsın,senın gıbıler çokkk ama kocasını aklayıp duruyor,neyseki sen özel kadınlardasın,sadece seçimin bedelini ödüyorsun,kurtulmak dileğiyle ki emınım kurtulacaksın,bırak boxeri balkona atlet çıkan admalara bile gıcık olurum,benım ağbim var,daha evın içinde atletle görmedik,evli oraya gideriz,daha hiç görmedik,komşuların balkonunda öle admalar görüyorum boxer falan,balkona çıkamıyorum,evimin manzarasına hasretim

Merhaba arkadaşlar uzun yıllardır bir öküzle evliyim diyorum ama öküze hakaret olur bu. Yıllardır kredi çekip duruyor ve öde öde bitmiyor hyep borçlu ama karşılığında hiçbir şey yok. hepsi tüketici kredileri. giydiğimiz belli yediğimiz belli inanın anlatsam hiçbirinizin aklı havsalası almaz bu hesabı. açıkça sordum başka ev mi besliyorsun yoksa birine kefil oldun da onu mu ödüyoruz nedir bu bitmeyen krediler dedim yok diyor . neymiş geçim zormuş. e iyide be hayvan harcadığımızı evin gelirini giderini bende görüyorum benim hesabıma göre bu kredilerle ev bile alabilirdik. inanın bıktım. bütün bankalarda kredi veriyor bu öküze. çalışıp onun neden ödediğimizi bir türlü anlamadığım kredilerini ödemekten yoruldum bıktım usandım. görmek bile istemi,yorum yüzünü. bu bankaların buna kredi vermesini nasıl engelleyebilirim???? hani düzenleme olacaktı ??? hani eşlerin haberi olmadan kredi vermeyecekti bankalar ??????????????? hukukla ilgili biriniz varsa ne olur bana yol gösterin... adama gidip aklı kıttır raporu alacam verseler yeminle :'(
10000 tl kredi çekmeye gittim,veremeyiz dediler,daha önce hiç kredim yokmuş,kefil bul dediler,resmi maaşım 1500 yanı bence eşin çekiyor sız ödüyorsunuz,bence ödemezwenız vermez bankalar

kolay kolay kımseye üzülmem,ama sana çok üzüldüm,nedne biliyormusun,hatanın farkındaın,adam öküz diyorsun,ne güzel akıllı bır kadınsın,senın gıbıler çokkk ama kocasını aklayıp duruyor,neyseki sen özel kadınlardasın,sadece seçimin bedelini ödüyorsun,kurtulmak dileğiyle ki emınım kurtulacaksın,bırak boxeri balkona atlet çıkan admalara bile gıcık olurum,benım ağbim var,daha evın içinde atletle görmedik,evli oraya gideriz,daha hiç görmedik,komşuların balkonunda öle admalar görüyorum boxer falan,balkona çıkamıyorum,evimin manzarasına hasretim[/QUO
kader deyip kendimi avutmaktan baska care yok şimdilik... sana gelince borcunu ödeme çektiğin gibi öde de bakalım... en fazla üç ay içinde ödemediğin borçlardan dolayı sicili karalanacak zaten bankalar kredi vermeyecek.sen kolaya alıştırmışsın kusura bakma.kazandığını yine evine harca ama onun borclarına sakın ödeme yapma.düzenli ödemeseydin zaten kredi falan hiçbiyer vermezdi.eşek gibi ödeyecek borçlarını ödeyemezse de bunalıma girecek karakter belli aslında sana yüklenecek kavga dövüş gırla gidecek.bu zamanda senin geminin demirini alıp gitme vaktindir. koynunda seni emen asalaktan kurtul o noktada da tavsiyem

:( haklisin meltemcim ailem kucuk bi yerde yaşıyor akrabalarımız tipik Anadolu atmacasi :( annem rahatsız hasta bi kadın inanki baslarını eğdirmeyecegimi bilsem durmuycam bu evde bi diyorum çekip gidiyim istsnbula yerleşiyim bi basıma devam edeyim bi diyorum anam babam :( oyle bi cikmazdayim oyle buyuk bi uçurumun kenarindayim ki anlatamam . Bu hayatı haketmedim ama basa geldi bi kere 20 gun sonra tam bir yıllık evli oluyorum ama ben yıllardır bu Yuku taşıyorum gibi

• Beğen
Reactions: fyi
Back
X