Mutsuz kadın

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tzk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu çelişkiyle tam 1 sene aynı evde iki yabancı gibi yaşadım. Hatta yüzünü 1 sene içerisinde 3 yada 4 kez gördüm. Çalıştığım için eve geç geliyorum ondan. Ama 1 sene sonra daha ne kadar böyle hayatımı geçirebilirim dedim hemen dava açtım 15 gün öncede boşandım. Şimdi ayrı evde rahatım. Çocuklarımda var üstelik ama seninki bebek sanırım benim küçüğüm 7 yaşında. Şartlarını düşün önce çocuğa kim bakar kısmını çözersen bir şekilde ayakta kalırsın. Memursun anladığım kadarıyla. Ama öözemezsen en azından okula başlayıncaya kadar sabretmelisin. Annenden hayır yok gördüğüm kadarıyla ona sığınmanda ayrı bir dert olur senin için. Allah yolunu açık etsin.
Evet haklısın oğlum biraz daha büyümeli kendini idare etmeli 2020de doğu görevi affı çıkacak belki diyorum o zaman aileme bile boşandıktan sonra söylerim artik

Hayat senin. Yaşadıklarını sen biliyorsun en iyi. Mutsuz huzursuz olduğun bir yerde kalarak ne kendine ne çocuğuna yetemezsin. Sevmeyip sevilmeyerek, ilişkide saygı bile yokken asla olmaz.

Ben bazen aileleri de anlayamıyorum.
Ne demek “sen beni öldürecek misin”
Sen %100 bile haksız olsan evladısın sonuçta, destek olması gerek. Arkanda durması gerek. Sahip çıkması gerek. Seni mutsuzluğun göbeğinde bırakarak, buna mecbur ederek iyi bir şey mi yaptığını sanıyor acaba?
Her şeyde depresyona giriyorlar hemen moralleri bozuluyor doktora koşuyorlar.Beni de kendi gibi yetiştirdi aman sıkıntı çıkmasın diye diye büyüttü kendimi çok ezdirdim en son yaşadığım şeylerden sonra eskisi gibi olmayacağım dedim bu boşanma olayında bile sağlam durdum ağlamadım ama hem çocuğum hem annem benim elim kolumu bagladi

Back