Mutsuz olmaya yeminli gibi....

Sürekli mutsuzluk hali hasıl oluyorsa depresyonda olabilirsin yeni hobiler edin yeni birileriyle tanış yeni yerler gez vs.

Ama şöyle birşey var sen allahın sana verdiği kusursuz bedende mutsuzsun bunu unutma kolu elleri bacağı gözü saçları olması için dua eden onca insan varken böyle düşünmek kızma ama nankörlük değil mi
Ben sakatim
Evet kesin bir uzvum eksik diyemem ama beyin sivim yetersiz sağlıklı kararlar alamıyorum
Ayağım kırık kosamiyorum yuruyemiyorum biraz zorlasam ağrı yalsizlik baş gösteriyor.

Normal bir insan gibi sohbet edemiyorum hemen sıkılıyorum

Bir yerde maksimum oda nadir 1 saat oturuyorum.

Minimum 5 dk.

Çevremdeki herkes şikâyetçi benden uyumsuzsun diyor

Ama yapamıyorum kaldırmıyor bünyem

Piskoloğa gittim düzelir diye olmadı bağımlı olmak istemedim ara verdim ama çıkamıyorum hiçbir şeyin içinden

Kitap okuyorum bitince anlık mutlu ediyor.

Film sinema herşey boş geliyor .

Yapıyorum ama amaçsız gibi yaşamaya ihtiyacım var Ken yaşamak istemiyorum.

İnsanlarla aramda kuşak çatışması var gibi .

Özgürlüğü severim ama özgür değilim. 😔

Ben sakatim
Evet kesin bir uzvum eksik diyemem ama beyin sivim yetersiz sağlıklı kararlar alamıyorum
Ayağım kırık kosamiyorum yuruyemiyorum biraz zorlasam ağrı yalsizlik baş gösteriyor.

Minimum 5 dk.

Piskoloğa gittim düzelir diye olmadı bağımlı olmak istemedim ara verdim ama çıkamıyorum hiçbir şeyin içinden

En büyük özgürlük nefes almaktır

Mutlu olacak Cok sey varken bu doyumsuzluk niye .

Hicbirsey mutlu etmiyor
İnsan hep kendinden iyi olanı ister de ondan. Kendinden kötü olana ve elindekine bakıp şükretmez. Olmayanı ister ve niye yok diye üzülür. Doyumsuzluk. Ben de öyleyim. Hep olumsuzu, negatifi görürüm

Ben sakatim

Minimum 5 dk.

Hiperaktif olabilirsin. Sabit duramıyorum dediğin için diyorum. Bende var mesela. Bir yere gitmeyi çok isterim. Gidince kurtlanırım duramam

Mutluluk varılacak bir hedef değil ki. Öyle düşünürsen mutlu olman imkansız zaten. Mutluluk yaşarken deneyimledigin ufak şeylerdir. Yani nasıl anlatsam, mutluluk sürekli devam eden bir hal de değildir mesela. Öyle olmasını beklemek, seni asıl mutsuz eden şey aslında.

Mutlu olacak Cok sey varken bu doyumsuzluk niye .

Hicbirsey mutlu etmiyor

Genelde böyle olunuyor. Elinde her şeyi olanlar bile mutsuz olacak o kadar çok şey buluyorlar ki...

Orta halli arabası olan hep daha iyisinin peşinde...
2+1 evi olan 3+1, 3+1 olan yine mutsuz çünkü o da 4+1 istiyor...
Çocuğu olmayan çocuk, çocuğu olan da bizim çocuk neden şununki gibi değil peşinde...
Kocası ilgisiz olan yeter ki akşamları eve gelsin bizimle otursun peşinde, kocası ilgili olan şunu da yapsın, bensiz hiç dışarı çıkmasın, hep elimin altında olsun peşinde...

Yani bir şekilde biz kadınlar olarak içinde bulunduğumuz durumda mutsuz olmanın yollarını buluyoruz....

Genelde böyle olunuyor. Elinde her şeyi olanlar bile mutsuz olacak o kadar çok şey buluyorlar ki...

Orta halli arabası olan hep daha iyisinin peşinde...
2+1 evi olan 3+1, 3+1 olan yine mutsuz çünkü o da 4+1 istiyor...
Çocuğu olmayan çocuk, çocuğu olan da bizim çocuk neden şununki gibi değil peşinde...
Kocası ilgisiz olan yeter ki akşamları eve gelsin bizimle otursun peşinde, kocası ilgili olan şunu da yapsın, bensiz hiç dışarı çıkmasın, hep elimin altında olsun peşinde...

Yani bir şekilde biz kadınlar olarak içinde bulunduğumuz durumda mutsuz olmanın yollarını buluyoruz....
Bu öyle bir şey değil zevk alamıyorum hayattan sanki ölsem kurtulacak misim gibi

Back
X