mutsuz ve tuhaf

Vander

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2018
8.285
22.014
348
Son 2 gündür aşırı mutsuzum.Yalnız hissediyorum.Gücüm bitmiş gibi hissediyorum.Sürekli ağlıyorum ama mutsuz olmamı gerektirecek bir şey de olmadı.Deliriyor muyum? Sanırım gelecek günleri çok düşünmek beni böyle yaptı birde sevdiklerimi kaybetme ihtımalımı düşünmek beni bitiriyor her an gidebilirler kimseye tabıkı sonsuza kadar guvenemezsiniz ama guven meselesi ben de hiç yok .offfffffff

Bugun ailemle yine berbat bir kavga daha ettik
Benim ailem başarıya aşıktır başarısız oldugu için çocugundan bile utanabılır istedıklerımı alırlar parada sorun da yok ama her şey bu mu
Beni geçmişte evden ayrılmak zorunda bıraktıkları için affedemiyorum hiç affedemicem de

Son düzenleyen: Moderatör:
Konularınız genelde hep böyle kısa ve dışarıdan birisi icin anlaşabilir şekilde değil. Ama genel olarak psikolojik destek almanızı öneririm

Neden olmamış şeyler için şimdiden üzülüyorsun , merak ettim küçüklükten gelen bi tramva mı acaba ?

Neden olmamış şeyler için şimdiden üzülüyorsun , merak ettim küçüklükten gelen bi tramva mı acaba ?
Hayır olmamıs bir şey yok insanlar ve ben de dahılım buna aşırı tahammuluzleştim ailesine guvenmeyen insan dışarıya guvenır mi

Mutsuzluğun bir tercih meselesi olduğunu düşünüyorum, dert ararsan emin ol milyon tane bulursun ama mutlu olmak istersen bir nefes çekersin içine işte bu bile yeter kuş sesine çiçek kokusuna bile neşe dolarsın, yani bu sizin tercihiniz, ama ölümlü dünyada hayatı kendinize zehir etmekten başka bi işe de yaramaz

Küçük şeylerden mutlu olma yetimi yitirdim çümkü sürekli koşuşturuyorum yıl içimde üzülmeye vaktım olmuyor ama şuan böyle

Küçük şeylerden mutlu olma yetimi yitirdim çümkü sürekli koşuşturuyorum yıl içimde üzülmeye vaktım olmuyor ama şuan böyle
Koşuşturma içerisinde de mutlu olabileceğiniz şeyler vardır eminim ama göremiyosunuzdur daha olumlu bakmayı deneyin olumsuz olan şeyleri görmezden gelin

Onlara guven duymamı engelledıklerı için yasadıklarımın bir miktar sebebi oldukları için en zor gunumde bıraktıkları için benden bir ara utandıkları için her zaman bunları yuzlerine vuruyorum
Annemın yaptığı şey ağlamak oluyor genelde ama ne fayda umrumda değil pek aşırı kinciyim keşke affedip mutlu olabılsem ama asla degısmeyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…