• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuz

İşte o söyledi ve emin olun bunu pek çok kişi söyleyecek. Şunu sorun kendinize ben bu adamı neden iki güzel sözle hayatımdan çıkaramayacak kadar büyük değer vereyim. Ne yaptı benim için güzel söz söylemekten başka? Siz zaten güzelsiniz bunu herhangi biri de söyleyebilir sizi birçok kişi sevebilir aşığım diyebilir. O adamın farkı ne ki bağlanasınız asla hayatınızdan çıkaramayasınız
Mantığım ağır bassaydı keşke bu sözleri mantığınla hareket ederek kendi kendime diyebilirdim belki ama duygular kör ediyor gözü ama çok haklısınız mantıklı olmak gerek sevgi emektir

Merhabalar ben yanlış bir kişiyle bir süre bir ilişki yaşadım.2 hafta kadar konuştuk sonra ayrıldık. Ben ayrıldım ilgisiz olduğu için 2 ay sonra yine yazdı.tekrar konuşmaya başladık çünkü ona karşı duygularım vardı.ama yine yanlış yaptı bana saygızılık yaptı tekrar bitirdim şuan kendimi salak gibi hissediyorum önce else etmek içğn her türlü şeyi yaptı elde edince de değersizleştirdi.saygısızlık yaptı.pişmanım 2. Kez şans verdiğim için. Sonunda değersizleşen ben oldum yine
Bu kafayla gidersen 3. Şansı da vereceksin , az uyanık ol...

Merhabalar ben yanlış bir kişiyle bir süre bir ilişki yaşadım.2 hafta kadar konuştuk sonra ayrıldık. Ben ayrıldım ilgisiz olduğu için 2 ay sonra yine yazdı.tekrar konuşmaya başladık çünkü ona karşı duygularım vardı.ama yine yanlış yaptı bana saygızılık yaptı tekrar bitirdim şuan kendimi salak gibi hissediyorum önce else etmek içğn her türlü şeyi yaptı elde edince de değersizleştirdi.saygısızlık yaptı.pişmanım 2. Kez şans verdiğim için. Sonunda değersizleşen ben oldum yine
Değersizleşen asla sen değilsin, karaktersizleşen o. Sen mevcut duruma göre hareket ettin çünkü güven vermişti. İkiyüzlü biriymiş. Bir adamın yaklaşımı ASLA değerimizi belirleyemez. Hayır, doğru kişiye değer verdikleri ne malum? Yarım akillariyla mi anlıyorlar kim değerli kim değersiz? Onlar size "sen önemsizsin" mesajı verdiler diye hemen de alıp kabul ediyorsunuz ya. Hadi bi' yürüsünler gitsinler işlerine, çapsızlar.

Değersizleşen asla sen değilsin, karaktersizleşen o. Sen mevcut duruma göre hareket ettin çünkü güven vermişti. İkiyüzlü biriymiş. Bir adamın yaklaşımı ASLA değerimizi belirleyemez. Hayır, doğru kişiye değer verdikleri ne malum? Yarım akillariyla mi anlıyorlar kim değerli kim değersiz? Onlar size "sen önemsizsin" mesajı verdiler diye hemen de alıp kabul ediyorsunuz ya. Hadi bi' yürüsünler gitsinler işlerine, çapsızla

Böyle bir tiple ben de karşılaşmıştım. İstediğini alamayacağını anlayınca topuklayan.
İkinciye üstüne gidip biraz ilgi gösterip umutlandırmıştım yine istediğine ulaştırmamıştım. İçim soğumuştu😂
Böyle kaniş gibi fiti fiti geliyorlar ödül maması vereceksin sanıyorlar.

Böyle bir tiple ben de karşılaşmıştım. İstediğini alamayacağını anlayınca topuklayan.
İkinciye üstüne gidip biraz ilgi gösterip umutlandırmıştım yine istediğine ulaştırmamıştım. İçim soğumuştu😂
Böyle kaniş gibi fiti fiti geliyorlar ödül maması vereceksin sanıyorlar.
Anlamadım ikinci kez siz mi gittiniz. Birde beklentileri nedir size göre bu tiplerin size göre

Ayrıl
Ne buluyorsunuz bu adamlarda da bu kadar kendi gururunuzu ayaklar altına alıyorsunuz

7ndw
İşte olmayacağını anladığı için gitti büyük ihtimal.
Kendinizi eksik, sevilmeyen olarak hisset

Ayrıl
Ne buluyorsunuz bu adamlarda da bu kadar kendi gururunuzu ayaklar altına alıyorsunuz
Gurursuzluk olan nedir hanımefendi saygızılık gördüğüm zaman anında yol verdim bunun nesi Gurursuzluk siz önce olayı anlayın sonra yorum yapın

7ndw

Gurursuzluk olan nedir hanımefendi saygızılık gördüğüm zaman anında yol verdim bunun nesi Gurursuzluk siz önce olayı anlayın sonra yorum yapın
Önce yanlış yapmış
Sonra affedip bir daha şans vermişsiniz

Önce yanlış yapmış
Sonra affedip bir daha şans vermişsiniz
Yaptığı yanlış ilgisizlikti o yüzden yol verdim. Tekrar gelincede arkadaş olarak da olsa hayatında kalayım çıkarma dedi bir sürü dil döktü bende de duygular vardı hala ona karşı o yüzden konuştum bende ama tekrar gelse artık asla öyle bir enayilik yapmam ders oldu bana

Yaptığı yanlış ilgisizlikti o yüzden yol verdim. Tekrar gelincede arkadaş olarak da olsa hayatında kalayım çıkarma dedi bir sürü dil döktü bende de duygular vardı hala ona karşı o yüzden konuştum bende ama tekrar gelse artık asla öyle bir enayilik yapmam ders oldu bana
İnşallah 🙏

Back
X