- 9 Ocak 2016
- 8
- 4
- 1
- 33
- Konu Sahibi Sinop57 melis
10 aylik evliyim ve adet düzensizligim var buyuzden benegimiz olmuyo sizce napmam gerek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora gitmen gerek.
Napım başka çare bulamadım ben@Helcin :)))
Eveto dil bana mııııı![]()
Burda 5-6 yıl uğraşan insanlar var bebek için.. Acele etme lütfen. Doktorun ne dıyorsa onları uygula.Doktora surekli gidiyorum bi sorun cikmiyo ama yinede yok bende onu anlamiyorum iste
Doktora surekli gidiyorum bi sorun cikmiyo ama yinede yok bende onu anlamiyorum iste
Adet düzensizliği bir sorun ama . İstersen başka bir doktora görunMuayene zaten oldum surekli oluyorum hatta ama bi sorun cikmiyo benim gibi olupda hamile kalabilen varmi onu merak ediyorum
Muayene zaten oldum surekli oluyorum hatta ama bi sorun cikmiyo benim gibi olupda hamile kalabilen varmi onu merak ediyorum
bence de doktorunu değiştir bir de tsh ve D vitaminine baktir. Bunlarda hamile kalmayi cok etkiliyorProgestan diye bi ilan kullandim 3 ayda 3 gun bunla birlikte hamile kalmama yardimci olucagini soyledi ama oda olmadi doktorumu degistorsemmi napsam sizce