Mutsuzluğun nedeni bensem...

Mamurez

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2010
342
-5
318
mutsuzluğun nedeni bensem.herşey benim yüzümdense kabahatli yanlış adımlar atan bensem.herşey peşimden geliyorsa beni
bırakmıyosa tekrar başlayamıyorsam yine herşeyi BEN yıkıyorsam..
o zaman ne yapayım.
ölmeyim mi

Aslinda biz insanlar melankolik olma halini biraz seviyoruz.. Ama tabiki sorununuzun ne oldugunu daha detayli olmadikca anlamak zor biraz bu yazdiklarinizdan.. Neden kendinden sikayetcisin mesela?

mutsuzlugun sebebi olarak dusunme kendini.. galiba bsy yapmak istedin ve yoluna girmiyor, fazla detailde yazmamisin.. mutluluya inan, kendine inan, umudun olsa herzmn, kendini ben HiCim olarakta dusunme asla.. hic kimse senden baska kiymetli dgldir.. kendini dusun kendinede deger ver..

Sizin egonuza ne old kuzum boyle?sakinles.silkelen ve kendine gel.seri katiller bile isledikleri cinayetlerde kendini hakli goruyorken,senin sorunun ne? Cozulmeyecek sorun yoktur.cozemeyen insanlar vardir. O zaman da sabir gerekir. Yaratan bir dert verdiginde onu dert olarak gormemelisin,sana ne getirecegini dusunmelisin.inan ki hersey geciyor mutlaka.farzedelimki sorun sende,ne olmus ki?kusursuz kac insan taniyorsun?tanidiklarinin da cok iyi kamuflaj yaptigindan emin olabilirsin.kendini sev.hersey seninle guzel.hayatindakiler sen varsan var.ne yani sevdigin hic birsey yok mu hayatta?

Sizin egonuza ne oldu kuzum boyle?sakinles.silkelen ve kendine gel.seri katiller bile isledikleri cinayetlerde kendini hakli goruyorken,senin sorunun ne? Cozulmeyecek sorun yoktur.cozemeyen insanlar vardir. O zaman da sabir gerekir. Yaratan bir dert verdiginde onu dert olarak gormemelisin,sana ne getirecegini dusunmelisin.inan ki hersey geciyor mutlaka.farzedelimki sorun sende,ne olmus ki?kusursuz kac insan taniyorsun?tanidiklarinin da cok iyi kamuflaj yaptigindan emin olabilirsin.kendini sev.hersey seninle guzel.hayatindakiler sen varsan var.ne yani sevdigin hic birsey yok mu hayatta?

çünkü hep hata yapıyorum sorada pişman oluyorum sorada üzülüyorum sorada kendime kızıyorum değersizsin diyorum

Back
X