Mutsuzluk, Tembellik ve Bikkinlik...Aliskinlikmi kadermidir dostlar?

Neyi bahane edeyimki kimse kendi kendine bu durumda olmayi istemez inanin .Insan kendi kendini ne diye üzüp stese sokmak istesinki.. Gercekten ciddiyetinin farkinda oldugum icin yazdim öyle simaraklik yapip yorum yazmak icin degil. KKnin yorumlarin cok güveniyorum gercekten yardimci olmaya calisanlara cok tesekkür ederim.

Yengec burcu musun? :9: Burcun nedir. Ondan sonra yazicam yorumumu.

Yengeç kadınıyım ben kankamSıtayla :3:

Nerden cikardin onun yengec burcu oldugunu?

Suçunu deşifre etmişler gibi konuşmuşsun :1:

Sorununa gelince; bence bu genel insanlık sorunu.

Ama sen bir adım önde olanlardansın, hekime başvurmuşsun

Olmadı ama diyorsan, olmak istememek ile ilgili bir sorun olmalı.

6 yıldır depresyonda olacak ne yaşadın be canım. daha dur aşık olucan, evlenicen, eşine kaynanana kızıcan, çocuklarınla uğraşmaktan saçını bile tarayamıyacan. ooo niye bu kadar umutsuz bu gençler anlamıyorum.

kız kardeşim de böle idi, biri vardı hayatında bitmesi gerekiyordu, bitti. toparlanamadı bi türlü. uzattı da uzattı. mutsuz, bitkin, okul desen hakgetire, aynı dersi 5 kere aldı :)
söyleye söyleye çıkarttım o halden. şimdi bakıyo keyfine, giyiniyo süsleniyo püsleniyo, oh dünya ona güzel.
bazen diyoki abla ne salakmışım, nasıl kendimi zorlamışım depresyonda hissetmek için.
daha neler yaşarsınız aşıkta olursunuz, evlenirsiniz de. sen kendini toparlamaya çalışıcan, iyiyim diceksin ki iyi olasın.

yahu bide üniversite gibisi var mı.. en güzel zamanlar. sorumluluk yok. kafeterya keyfi var. bak yaz geliyo tam zamanı keyfilenmenin. kaçırma bu ayları.

ayrıca koç burcuysan doktoru özgüvensiz olduğuna ikna edemezsin :) ama depresyonsa onun da hakkını veririz sağlam yaşarız ondan çıkamamışın sen :)

Yengec burclarini kampa almayi dusunuyorum.:55: Teker teker topluyorum . :9: Takintili bir burctur kendisi o yuzden sormustum. Gecmise cok takili kalir. Asla da unutmaz. Burclara baglamamak lazim tabi, uzmana gorunmek sart.

İnsanlığa hizmet insana hizmet diyosun :1:

okan bayülgene sormuşlar bi gün
anaç bir kadın mı dişi bir kadın mı sayın bay bayülgen demişler,
anaç bir dişi olsun demiş. okan beni seviyo :D

Yükselenim yengec sanirsam ne gibi öneriniz olucakti KankamStyle isterseniz özel mesaj olarakta yazabilirisniz cok sevinirim...
Kendimden nefret ediyorum tembellikten isteksizlikten yataktan hic cikasim yok ya nette takiliyorum ya sacma sapan birseyle oyalaniyorum.Cok caresizim cok suclu hissediyorum kendimi. Mutlu degilim yanlizim.Bu ruh hali ben kahrediyor depresyondada degilim sanirim eger bu bi huysa huyu batsin hep ayni durum hep ayni mod.
Kendi kendimi rezil edicem cevreme mutsuz ve yanliz bi insan olarak ölücem sanki.

Benden kötü durumda olanlari, hastalari yanlizlari görünce dahada korkuyorum panikliyorum heryerde mutsuz iliskiler biten evlilikler yari yolda birakilmalar ölümler.

25 yasindayim ama cok umutsuzum sanki hic mutlu olamiyacagim sanki ömür cook uzun biryandan ölümden sevdiklerimi kaybetmekten korkuyorum
Bazen diyorum herseyi bahane ediyorsun calismamak icin tembellik yapmak icin ama iradem cok gücsüz kendime lanet ediyorum! bir mucize bekliyorum

Ne olur bir yol gösterin :-(

canıım yaşa gez dolaş bi erkek arkadaş bul kendine hedefler koy :) bunları herkes söylüyordur .

ama bunların arasında en kuvvetlisi sevebileceğin birini bulman , birini bul aşık ol bak dünya nasıl değişiyor :D

Back
X