Mutsuzluk..

Vuvuzela

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2008
2.683
3.911
373
37
Bilemiyorum, belki sabah mutlu uyanıcam ama şuan çok mutsuzum.
Moralim bozuk, içimden hiç bişey yapmak gelmiyor, ağlamak istiyorum ama onu da yapamıyorum.
Belki de o sebepten bişeyler içimde tıkılmış kalmış, o içimdeki sıkışıklık beni rahatsız ediyor.
işle ilgili hayati kararlar haliyle tüm hayallerim yarına netleşecek ve aşırı karamsarım. umutsuzum çok gerginim.
diğer yandan bu durumum da gerginliğimi mutsuzluğa dönüştüren kel alaka bir mesele.
ve ek olarak yiğitliğe çamur sürdürmemek adına güçlü görünme zorunluluğu, en çok yıpratan burada kendimi dert yazarken bulduran da bu olsa gerek

Son düzenleyen: Moderatör:

seni bu kadar karamsarlığa iten ne canım?

sanirm işle ilgili beklentimi çok büyük istekle beklemem
ve insan çok istediği bişeye inanamaz ya öyle bişey bu da sanırım
bir de diğer moralimi bozan normalde takmam dediğim bir olayın aslında yaratabildiği moral bozuklugunun yogun olması

her ne olursa olsun iyi ya da kötü herşey olacağına varıyor.ötesi gerçekten yok.bazen ben de karamsarlığa düşerim.o zaman derim ki 'ben çatlasam da patlasam da,kendimi de öldürsem olması gereken buysa bunu görmeden ölmem.olması gereken olacaktır..' bunu düşün ve rahatla...

hayatta en kötü şeylerden birininde ağlayamamak olduğunu bugünlerde anlıyorum ben. seninde sıkıntın çabucak geçer inşallah. hem kararmsar olma iyi yönünden bakmaya çalış herşeye

bende aynısıyım valla (((

bende öyleyim... ve birşeyi cok istedikçe ondan uzaklaşıyorum

sorun biraz karamsarlık galiba, evet ertesi güne tekrar neşemi yakaladım beni üzen diğer konu umruma bile gelmemeye başladı ama iş konusuna odaklanınca netleşmeyen durum karşısında yer yer karamsarlaşıp gerginleşiyorum..
belirsizlik kadar yoran bir şey yok sanırım :S

hayatta en kötü şeylerden birininde ağlayamamak olduğunu bugünlerde anlıyorum ben. seninde sıkıntın çabucak geçer inşallah. hem kararmsar olma iyi yönünden bakmaya çalış herşeye

ben de iyimser olmaya gayret edip zaman zaman neşeleniyorum ama belirsizlikler işte...
bir de ufak da olsa aksi yönde işaretler zaten gel gitli kafamı kuruntulara boğmaya yetiyor.
dün bunların da etkisiyle fırtınam koptu ağlamayı başardım sanırım artık daha iyiyim:)

aynen dediğini uyguladım canım.
ama hala belirsizlik işte. bakalım belki de iş yaşamında beklenilen başarıya ulaşmak için bir sabır sınavı da atlatmak gerekiyor. ama en zor sınavlardan biri olsa gerek bu da :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…