mutsuzluk

Elaray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2014
707
567
158
Iyi aksamlar güzel kk üyeleri..

Farzedin ki hayatinizda hic birsey yolunda gitmiyor. Hic birseyden zevk almiyorsunuz. SIkntIlar, stress , bikkinlik ve en önemliside kendinize öz güveniniz gitmis. Mutsuz ve huzursuzsunuz.

Bu durumdan kutulmak icin ne yaparsiniz? Kendinizi mutlu etmek icin yaptiginiz birseyler varmi? Önceden hedeflerim hayallerim vardi. Artik hic hayal dahi edemiyorum. Sadece biktim herseyden ve hicbirsey yapasim gelmiyor...

Bir dönemden geciyorsunuz.
Bu dönemin gecici oldugunu aklinizdan cikarmayin. Güzel umut edin güzel olsun.
Su an bunlari sana yazarken bir sürü derdim var, pasifim ve yer yer de caresizim. Ama iyi günlere olan inancim sayesinde katlaniyorum. Sabir diliyorum sürekli.

bi kovaya su doldurup içine kafanızı sokun va bağırın sonra zevk almaya başlayınça şarkı söyleyin stresinizi bu şekilde atmaya çalışın :))

Aynı şeyleri ben de yaşıyorum ve inanın artık ne yapmalıyım bilemiyorum herşey olumsuz

Bir dönemden geciyorsunuz.
Bu dönemin gecici oldugunu aklinizdan cikarmayin. Güzel umut edin güzel olsun.
Su an bunlari sana yazarken bir sürü derdim var, pasifim ve yer yer de caresizim. Ama iyi günlere olan inancim sayesinde katlaniyorum. Sabir diliyorum sürekli.

Insallah o iyi günler gelir. Derdi veren Allah sabirida veriyor evet.. ama bazen ümitsizlige kapiliyorum. Icinde bulundugum durumdan cikip kurtulmak kacmak istiyorum..

bi kovaya su doldurup içine kafanızı sokun va bağırın sonra zevk almaya başlayınça şarkı söyleyin stresinizi bu şekilde atmaya çalışın :))

Keske okadar basit olsa

Iyi aksamlar güzel kk üyeleri..

Farzedin ki hayatinizda hic birsey yolunda gitmiyor. Hic birseyden zevk almiyorsunuz. SIkntIlar, stress , bikkinlik ve en önemliside kendinize öz güveniniz gitmis. Mutsuz ve huzursuzsunuz.

Bu durumdan kutulmak icin ne yaparsiniz? Kendinizi mutlu etmek icin yaptiginiz birseyler varmi? Önceden hedeflerim hayallerim vardi. Artik hic hayal dahi edemiyorum. Sadece biktim herseyden ve hicbirsey yapasim gelmiyor...

Süreç bu, dua oku. Kitap oku. Alisveris yap. Bir gün öleceğini düşünürsen kafaya takmamaya başlarsın.

88li .!.:
Hicbir şey. Sadece yatıyorum geçmiyor. ..
Bende sadece yatıyorum o kadar mutsuzum ki hayattan hiç zevk anlıyorum ççalıştığ ım işten nefret ediyorum ancak iş bbulamadığım için gidiyorum iki üniversite bitir ancak elinden bbirsey gelmesin çok acı

Bence her sey olumlu dusunmekten geciyor. Eger surekli olumsuz dusunurseniz gercekten butun aksilik mutsuzluklari bi miknatis gibi cekersiniz. Ben bu felsefeyi 2 yil oonce edindim hayatimda ne olduysa pozitif bakip oyle dusunmeye basladim ve hersey duzeldi. Yani hersey kafanizda baslar:KK25:

Doğru
Bence her sey olumlu dusunmekten geciyor. Eger surekli olumsuz dusunurseniz gercekten butun aksilik mutsuzluklari bi miknatis gibi cekersiniz. Ben bu felsefeyi 2 yil oonce edindim hayatimda ne olduysa pozitif bakip oyle dusunmeye basladim ve hersey duzeldi. Yani hersey kafanizda baslar:KK25:
s

Doğru söylüyorsun ancak tam bir görüşmeye gidiyorum oldu diyorum şu gün işe başlamak için anlaşıyorum ardından bir telefon başkasını aldık diyorlar.Öyle bir durumki kendimi geliştirmek iicin kursa gideyim diyorum çalışma şartların yüzünden ggidemiyorum. İşi bıraksam kursa nasıl gidicem offf yani

Allah aşkına ayrntılı anlat biraz noolursun

Tükenmişlik sendromu nerede orayi yakalarim işte burasi gibi çekiyorum sanki. Anlamiş olmalisiniz ki bende tükendim işsizlik maaşina razi olup toparlanmayi deneyecegim sonra iş bulabilir miyim onu bilmiyorum ama işimi değiştirmem gerektiğine hatta 1 sene evde takilmam gerektiğine eminim. Bunlarda parasiz nasil olacaksa. Olumlu düşünce üzerinde çalisiyorum faydasi oluyor ama yeterince değil.

Back
X