mutsuzluktan geberiyorum

dışarı beraber çıkıyoruz aslında,hatta avm ye gittiğimiz zaman bak sende istediğin bişey varsa diyo,bende diyorum tamam biz gezelim sen de şu mağazaya git diyorum mesela,yok diyo benim girdiğim mağazaya falan benle giriyo benle çıkıyo,yemek falan yiyoruz çıktığımızda,ama öyle sohbet falan yok
bütün problem avm'de başlar zaten avm konuşmak iletişim için en kötü yerdir. orda vahşi kapitalizm sana söz hakkı tanımaz. gidin doğada başbaşa kalın avm kölesi olmayı biraz bırakın

Canım çocuğuna bu kadar düşkünde peki çocukla hep beraber parka, alışverişe falan gitmiyomusunuz. O zamalarda iletilimiz nasıl?

hiç bu konuda yorum yapmayın, konu açmayın
kendinize bir dünya oluşturun, kızınız ve siz olun sadece
onu umursamayın, plnlarınızı ona göre yapmayın, kendi istediğinizi alın, yapın gezin
sizi sindirmeye çalışıyor, sinmeyin
ama saldırgan da olmayın, bişey mi yapılacak mesela, şu yapılacak demeyin, ya kendiniz yapın, ya da yapamıyosanız ona söylemeyin, tamirci çağırın vs
yemeğinizi yiyin, sofraya gelmiyosa toplayın, çağırmayın bile

işe yarıyosa bu yarar
yaramıyosa zaten adam sizi gözden çıkarmış, alışın böyle böyle bu duruma
ama konuşmayın bu bahsi, sen benim umurumda değilsin i davranışalrınızla hissettirin

aslında bende öyle karar vermştm ama bugün inanılmaz hastaydı işe bile gitmedi,yataktan hiç çıkmadı,iki lokma bişi yemedi,dayanamadım sordum ne istersin falan diye ama bişi istemiyo.umrumda değilsini göstermek için iyileşmesni beklicm artık napım bu kadar kötüyken oralı olmayayım diyemiyorum

bütün problem avm'de başlar zaten avm konuşmak iletişim için en kötü yerdir. orda vahşi kapitalizm sana söz hakkı tanımaz. gidin doğada başbaşa kalın avm kölesi olmayı biraz bırakın

napıyım cnm benle konuşmayan adama ne diyeyim hadi deniz kenarına gidip oturalım diyemiyorum sonuçta.o istiyo çıkıoruz işte.aslında şöylede bi durum var,bizsiz de çıkmaz dışarı,hani ben çıkıyorum,gidiyorum,yok ark.buluşcaz olayıda yok.çıkarsa bizle,yoksa çıkmaz

napıyım cnm benle konuşmayan adama ne diyeyim hadi deniz kenarına gidip oturalım diyemiyorum sonuçta.o istiyo çıkıoruz işte.aslında şöylede bi durum var,bizsiz de çıkmaz dışarı,hani ben çıkıyorum,gidiyorum,yok ark.buluşcaz olayıda yok.çıkarsa bizle,yoksa çıkmaz

hayatım karşına al konuş dinlemesin sağla sert ol. eğer seni takmıyorsa fazla uzatma evi terk et. sende biliyorsun ki ilişki böyle yürümez ve bunu da bil ki ondan daha yakışıklı daha saygılı daha iyi sevişen binlerca adam bulabilirsin o senin kaderin olamaz. sana saygısı olmayan herife sende saygı duyma

hayatım karşına al konuş dinlemesin sağla sert ol. eğer seni takmıyorsa fazla uzatma evi terk et. sende biliyorsun ki ilişki böyle yürümez ve bunu da bil ki ondan daha yakışıklı daha saygılı daha iyi sevişen binlerca adam bulabilirsin o senin kaderin olamaz. sana saygısı olmayan herife sende saygı duyma

nedendir bilmem ama içimden bir ses senin erkek olduğunu söylüyor.

İnan bana senin eşin evine,evliliğine bağlı adam olmasa
eve girmezdi..
Millet gece vakti evde yalnız bırakıyor karısını.
Bu evlilik düzelebilir bence.
Sen kendini toparla, neşenle,çekiciliğinle adamı eskiye döndür:34:

yok hiç ayrılalım demedi,gerçi dese hepiniz haklısınız bu saatten sonra düzelmez.kendim için ayrılamadım ondan ama bebeğimin huzurlu bi ortamda büyümesi için ayrılabilirim artık ondan.yapacak bişey yok.ben hala çok seviyorum.ayrıca onun işi ve kariyeri çok çok iyi konumda,bende ünv mezunuyum ama öyle savsak bi bölüm işte.kendi işimi yapmadım zaten hiç.iş yok çünkü,sekreterlik,asistanlık,satın alma falan yaptım şimdiye kadar.dolayısıyla beni kendi o çok kariyerli arkadaşlarındanda uzak tutuyor.benden utanıyor ssanırım.kendiyle aynı işi yapanlarla çok ii anlaşıyor.bi başkasıyla(kendi işiyle aynı işi yapan biriyle) evlenseydi onu arkadaş ortamlarına sokardı sanırım

bir kere böyle diyerek siz kendiniz baştan kaybediyorsunuz. :19: kendinizi onun aşağısında asla örmeyin kendinizi okuyarak araştırarak da geliştirebilirsiniz. :34:

ben aslında yüksek lisans yapmak istiyorum özel ünde çünkü yaşadığım şehirde devlet ünv benim bölümüm için kadro açmıyo.sadece özel ünv açıyo.o da para demek tabii.he eşimin beni oraya gönderecek parası var mı var.çok ısrar ettim ama olmaz ne gerek var sen otur çocuğa bak diyo bana

belki okuls gidersem biraz daha kendime güvenimi kazanabilirim diye düşünüyorum çokta istiyorum gitmeyi azimliyimdir de.gel gör ki ne gerek var mışşşş

ne gerek varmış lafa bak :47: bence biran önce sosyalleşmeye bakın, süslenin çıkın dolaşın sizi çantada keklik görmesin :51:

kızlar gelişmeler var sizlerle bunu paylaşmak istriyorum.dediğinizi yaptım.o beni yok sayıyor diye sütüne gitmedim.niye böle yapıyosun vs falan konuşmadım.o benle konuşmuyosa bende konuşmadım.süslendim püslendim çıktım havuz başında komşularla oturdum.kızımla ilgilendim.ev hali falan demedim süslendim oturdum.kitap okudum,müzik dinledim.nette gezdim vs.2-3 gündür konuşmaya çalışıyo benle.bende konuşuyorum o konuşuyosa.hatta dün avm ye gittik ben ayakkabı bakıyodum öylesine çokta ihtiyacım yoktu aslında.hemen atladı evet bu çok güzelmiş alalım dedi ve sezonda gerçekten yüksek fiyata aldı o ayakkabıyı.normalde çok para vermem ayakkabıya.sezon sonu falan indirimden alırım hep.hani diyolar ya erkeğin 2 kaşığı varsa kıracaksın diye.aman dedim bende işi ne alsın dedim kendime.hiiç alma falan da demedim aldı.akşam yemeğinide dışarda yedik.eve gelince yine sohbet etmeye çalıştı benle.netten alışveriş sitelerine bakıyodu ordanda bişiler beğeniyo bana.bak bu sana yakışır falan diye.sonra baya bi yakınlaştık. :) hatta rüyama girmişti.o rüya hiç bitmesin istedim.el ele göz göze sarmaş dolaş geziyoduk eşimle.o kadar mutluydum ki.ah o rüyalar gerçek olur mu kiii

Back
X