Mutsuzluktan olucem

57, member: 468236"]Anlatamadıgın ıcıne attın bısey mı var?[/QUOTE]
Evet bircok sey esimle fikir ayriligi erken yasta evlenmem daha hayati bilemeden evliligin icinde buldum kendimibuna benzer birsuru sey var anlatamadigim

çok erken evlenmişsiniz.

13 yıl deyince ben ortalamaya vurup 22 +13 filan dedim. ama 28 yaşındaymışsınız. çocuk sahibi olmabilmek için hala vaktiniz var.
Evet canim daha vaktim var ama eski konularimi bilen bilir esimdeki sorun genetik cocuk olmasi bizim icin dusuk bi sans var acaba ne yaparsam bu ruh halim degisir nasil normal hayatima donerim

Evet canim daha vaktim var ama eski konularimi bilen bilir esimdeki sorun genetik cocuk olmasi bizim icin dusuk bi sans var acaba ne yaparsam bu ruh halim degisir nasil normal hayatima donerim

anladığım kadarıyla çalışmıyosunuz. sizi meşgul edecek bişeylerle uğraşsanız.

Allahyardimcin olsun canim.seni cok iyi anliyorum
en son ne zaman tub bebek yapdin?.ondan sonra boylemi hissediyormusun?

Arkadaslar merhaba ben son bir aydir cok mutsuzum esim ailem yanimda ama ben hep yanliz hissediyorum okadar mutsuzumki tarifi yok hic heyicanim nesem yok hep kotu dusunuyorum hersey ustume geliyor esim beni zorla disari cikariyor 13 yildir cocuk yok ondanmidir bilmiyorum ama herhalde simdi cocuk olsaydida bakamazdim kendimi tukenmis hissediyorum neden acaba aranizda benim gibi hisseden varmi
mutlu değilsiniz ya evlilik sizi sıktı yada eşinizin ilgisizliği

Allahyardimcin olsun canim.seni cok iyi anliyorum
en son ne zaman tub bebek yapdin?.ondan sonra boylemi hissediyormusun?
Cok sagolun tesekurler en son kasim 2015te denedim sonuc yine koca bir 0 oldu siz denedinizmi hic

mutlu değilsiniz ya evlilik sizi sıktı yada eşinizin ilgisizliği
Esim ilgili iyi biri sadece bir cok konuda fikir ayriligimiz var aile apartmaninda oturuyorum cocuk yok bi ugrasim yok sadece yemek ve ev isleri bunlar hep ayniydi hayatimda ama huzursuzum bilmiyorum

Esim ilgili iyi biri sadece bir cok konuda fikir ayriligimiz var aile apartmaninda oturuyorum cocuk yok bi ugrasim yok sadece yemek ve ev isleri bunlar hep ayniydi hayatimda ama huzursuzum bilmiyorum
hiçbir uğraşınız olmamasından amaçsız kalmışssın.
bu illa çocuk olacak değil elbet.
ama çok istemişssiniz nasip olmamış henüz.
inşallah nasip olur.
ama bu arada başka meşgaleler bulun.
boşboş evde oturmak ta çok bunaltıcı.
çalıştın mı daha önce.
bu iyi gelebilir ,eğitim durumun ne?

hiçbir uğraşınız olmamasından amaçsız kalmışssın.
bu illa çocuk olacak değil elbet.
ama çok istemişssiniz nasip olmamış henüz.
inşallah nasip olur.
ama bu arada başka meşgaleler bulun.
boşboş evde oturmak ta çok bunaltıcı.
çalıştın mı daha önce.
bu iyi gelebilir ,eğitim durumun ne?
Onccelikle yorumun icin tesekurler hayir calismadim cocuk gelisimi okudum ama madi olararak ihtiyacimiz olmadigi icin calismadim cocuk konusuna gelince insanin bir hayat halkasi olur bu halkadan biri eksik olunca illaki etkiliyor insani bu yuzden cok takiyor insan

Sevdikleriniz sağ ve yanınızda..Bunlar bile şükretmek ve mutlu olmak için çok büyük nedenler..Allah dermansız dert vermesin.Oluyor arada insan koca bir boşlukta hissediyor kendini..Bana da oluyor bazen ama dolu tarafından bakıyorum hayata.

Cok sagolun tesekurler en son kasim 2015te denedim sonuc yine koca bir 0 oldu siz denedinizmi hic
bende daha once iki kez denemisdim.sonuc neqatifdi.gercekden o donemde uzuluyor insan.
simdi iyiki olmamis diyorum.bosandim cunki.gercekdende ALLAH her seyi cok iyi biliyor.Rabimizin bildiyini biz bilemeyiz.

Arkadaslar merhaba ben son bir aydir cok mutsuzum esim ailem yanimda ama ben hep yanliz hissediyorum okadar mutsuzumki tarifi yok hic heyicanim nesem yok hep kotu dusunuyorum hersey ustume geliyor esim beni zorla disari cikariyor 13 yildir cocuk yok ondanmidir bilmiyorum ama herhalde simdi cocuk olsaydida bakamazdim kendimi tukenmis hissediyorum neden acaba aranizda benim gibi hisseden varmi

Her yıl Mart-Nisan dönemi böyle olurum ben
Sanırım bahar depresyonu

Yani olabilir. Yumrugumuzu düşünün hep kapalı kalırsa canımız acır açık kalırsada canımız acır. Dengeli yani. Bizimde hayatımız osekilde.ki kadınız dakika başı hormonlar değişiyor çok çok normal bana göre☺

Evet hormonlor degisiyor mesela 2 gundur biraz daha iyiyim ama degistim sanirim cevrmdekiler degistigimi soyluyor insanin huyu degisirmi acaba gulmedigimi durgun oldugumu soyluyorlar benim gibi olan varmi

bende daha once iki kez denemisdim.sonuc neqatifdi.gercekden o donemde uzuluyor insan.
simdi iyiki olmamis diyorum.bosandim cunki.gercekdende ALLAH her seyi cok iyi biliyor.Rabimizin bildiyini biz bilemeyiz.
Peki çocuğunuz olsa yine de bosanir miydiniz

Back
X