Mutsuzluktan ölüyorum

Durgunperi

+=
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2015
94
36
3
Slm hanımlar az çok hikayemi anlatmıştım burada sizlere 24 yaşındayım gerçi 25 oldum dört sene memurluk yaptım ve istifa edip hemşireliğe kaydımı yaptırdım nedeni bu mesleği çok sevmem ve istememdi
Çok şükür oldu ama gelin görünki ben çok mutsuzum içimden ağlamak geliyor okula alışamadım sevemedim arkadaş edinemedim sınavlarımın sonucu iğrenç tüm bunlara alışmaya çalışırken ev değişikliği yaptık hayatımda herşey değişti uyum sağlayamıyorum napmam gerektiğini bilmiyorum nolur yardım edin bana

Ileriyi düşün mutlu ol.. arkadaş şart değil zamanla olur daha yeni açıldı okullar yahu Bismillah

sevdiğin bölümse istediğin oysa biraz sabırlı ol zamanla yerine oturur , üst üste geldiği ve beklediğin gibi olmadığı için böyle hissediyorsundur biraz daha çaba sarfet her amaca kolay ulaşılmıyor sabır sabır sabır

sevdiğin bölümse istediğin oysa biraz sabırlı ol zamanla yerine oturur , üst üste geldiği ve beklediğin gibi olmadığı için böyle hissediyorsundur biraz daha çaba sarfet her amaca kolay ulaşılmıyor sabır sabır sabır
Evet teşekkür ederim sorunuma tek ilaç zaman ve sabır haklısınız

Slm hanımlar az çok hikayemi anlatmıştım burada sizlere 24 yaşındayım gerçi 25 oldum dört sene memurluk yaptım ve istifa edip hemşireliğe kaydımı yaptırdım nedeni bu mesleği çok sevmem ve istememdi
Çok şükür oldu ama gelin görünki ben çok mutsuzum içimden ağlamak geliyor okula alışamadım sevemedim arkadaş edinemedim sınavlarımın sonucu iğrenç tüm bunlara alışmaya çalışırken ev değişikliği yaptık hayatımda herşey değişti uyum sağlayamıyorum napmam gerektiğini bilmiyorum nolur yardım edin bana
Tebrik ederim seni. Elinde hali hazırda işin varken bırakıp sil baştan başlamışsın, ideallerinin peşine gitmişsin.
Herkesin yapabileceği bir şey değil.
Bu noktaya geldikten sonra devamını getirirsin.
Önce derslerin topla...

cesaret örneğisin maşallah.
ben olsam istifa etmeden bitirmenin bi yolunu araştırırdım.
4 sene memuriyet de az değil elinde para olmasına alışmışsındır.

hep ilk zamanlar en zoru değil midir,yeni ortam yeni ev yeni bir okul.
ben nedense lisenin de üniversitenin de evliliğin de ilk o bir yılını çok zor geçmiş olarak hatırlarım en azından bende hep böyle oldu
atandım onda bile acayip sevinemedim zor geldi alışmak..
sonrası hep çok güzel oluyor başlarken zor olduğunda, ben de böyle bir totem yaptım kendimce,tutuyorda sanki :)
birgün gelip alışacağınızı bu zmanların geçici olduğunu düşünün

büyük cesaret cnm memurluğu bırakmışsın okula da alışırsın birilerinin yanına sen git merhaba nasılsınız de böylelikle arkadaşlıklar başlar, derslerde sıkıntı yaşıyorsan elbette daha çok çalışarark başarırsın bence :anneadayı:

Back
X