• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutsuzu...omuzlarımda bir yük ki..taşıyamıyorum sanırım...

SEVMEYECEGIM27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
179
4
26
Edirne
iyi geceler ... önceki konularımdan beni bilen bilir..o sorunları hakaretleri konuşarak hallettik neyseki..özürler dilendi konular kapandı ama eşimde yeni birşey başladı..yeni dedğimde özellikle 8 aydır çok pinti cimri herşeyin hesabını yapar oldu bende alışık değilimm bunalıyorum..harcamadan elinde para olmadan olurmu..maaşı iyi olmasa anlıycam..ama durumu gayet iyi olmasına rağmen günahını almak istemiyorum ama sanki bana güvenmiyormu desem ne desem bilemedim ki adam akıllı maddi yatırım yapmak istemiyor banada para vermiyor..tartışmalardan dolayı güveni sarsıldı onun için bana yatırım yapmak istemiyor gibi düşünüyorum ama bilmiyorum fikir istiyorum....

bu sorunun cevabını eşinizden öğrenebilirsiniz ancak.yanına uzanıp onu mutlu edin ve sevgiyle içine girin.bakalım ne göreceksiniz?neden böyle yapıyormuş,sorun öğrenin,tahmin edemeyiz ki burdan:)

bu sorunun cevabını eşinizden öğrenebilirsiniz ancak.yanına uzanıp onu mutlu edin ve sevgiyle içine girin.bakalım ne göreceksiniz?neden böyle yapıyormuş,sorun öğrenin,tahmin edemeyiz ki burdan:)

cnm bunun cvbını ne bulabildim ne cevap alabildim adam cimri işte...sebeplerini sorguladıkça sinirlerim bozuluyo..güvensizlik çok kötü..benimseyememek var eşimde..

Ben de bunu anlamıyorum işte.

Bir eş bir eşten neden para sakınır ?

Onun da harcaması olabilir bu çok doğal.

Doğal olmayan para sakınmak sanki karın değil de el gibi.

çalışmıyorsunuz sanırım siz çlışsanız ondan istemek zorunda kalmazsınız bılmıyorum durumunuz müsaitmi ama süreklide para istemek onur kırıyor

çalışmıyorsunuz sanırım siz çlışsanız ondan istemek zorunda kalmazsınız bılmıyorum durumunuz müsaitmi ama süreklide para istemek onur kırıyor

aynen öyle cnm..para istemesem vermicek,bu kadının ihtiyaçları olurmu diye düşünmüyo,küsünce parayla cezalandıryo,çok zor pinti inatcı bir adam 1.5 yılda 1500tane huyu çıktı..hayırlısı,şimdi ailemin yanındayız bir işi için burda kalıyoruz,hem işini hallediyo hemde 5kuruş vermiyo bana verdiğinide soruyo,çok harcıyomuşum...ailemede rezil ediyo beni...çalışamıyorum doğuda görev yapıyo normalde iş imkanı yok kpss den başka çarem yok..

Ben de bunu anlamıyorum işte.

Bir eş bir eşten neden para sakınır ?

Onun da harcaması olabilir bu çok doğal.

Doğal olmayan para sakınmak sanki karın değil de el gibi.

el gibi aynen..çok pinti..birikim birikim dedi..yapıyor şimdi heralde gizlidenmi nedir çözemiyorum...her ay borç içindeyiz..bir yere gidiyoruz oraya gittikya ondan borcumuz var..bişe yapıyoruz gezdikyaa..iyi maaş alıyor durumuda iyi ama gel görki herşeyin hesabını yapıyor..okadar maaşa geçim sıkıntısı çeker gibi yaşıyoruz o zoruma gidiyo..gençsin durumun iyi bukara düşünmeye ne gerek var??bi memlekete gidiyoruz 6 ay iptal yeme içme dışında herşey yasak gibi resmen..daralıyorum..

İşte tam bu yüzden, bir kadın her ne olursa olsun, kendi ayakları üzerinde durmalı. Kocasının eline bakmamalı.
Bunu bilir bunu söylerim.

parayı başka bir hatuna yatırım yapıyor olmasın:ssz:

Yapmayın allah aşkına..
Neden fitne sokuyoruz ki şimdi..
Bu kadın gereksiz yere kuruntu yapacak peki elimize ne geçecek?
Siz yazıp geçtiniz...
ama belki o,bu kafasına soktuğunuz şeylerle meşgul olup,kendisini yiyip bitirecek siz mışıl mışıl uyurken...

Konu sahibi;
bu konunuzdan asıl problemi anlayamadığım için açtığınız eksi konulara baktım ve
sizin sorununuz para pul değil onun ailesiyle ilişkiniz..
Gurbette oduğumuz halde herşeye karışıyorlar diyorsunuz evet bu çok sinir bozucu ama
1,5 yıllık evliliğinizde de sorunlarınız hiç bitmek bilmemiş ondan önce 6 yıllık geçmişiniz olmasına rağmen..
Bu demektir ki;bu adamı yeni tanımıyorsunuz..
Kayınvalide ile birlikte yaşamak zorunda olan birçok kadının derdini okuyoruz burada..
Siz onlardan çok çok şanslısınız,herkesten uzakta yaşıyorsunuz..
Neden bunu avantaja çevir miyorsunuz?
Akıllı olun..
Aklınızı kullanın..
Eğer bir erkek ailesine düşkün ise bunu kendinize çevirebilirsiniz...
Politik olun,ailesini ona kötülemeyin,eşinizi doldurmaya çalışmayın belli ki dolmuyor...
Siz prosedür icabı da olsa yapmanız gerekeni yapın,gidilecekse memlekete gidin,orada 1 hafta mı bulunmanız gerekiyor altı üstü..
bulunun..
Bakın geri dönüşü görmek istediğiniz gibi olacak...

Haaa ben yapmam,ben en büyük fedakarlığı onunla evlenmekle yaptım tamam bitti görevim..
diyorsanız da..
Bırakın..
O da gitsin mutlu olacağı birini bulsun..
siz de..
zorlamayın...

Son düzenleme:
Dışarıda çalışamıyorsun madem evde çalışamaz mısın canım?
İncik boncuk yap ne bileyim küçük dükkanlar kadınlara ev işi veriyorlar evlere.
Akmasa da damlar harçlığın olur. Durumun çok zor.
Ben hayatta eşim de olsa eline bakamam...
Bu adamın seni düşüneceği yok işte senin kendini düşünmen gerek..
:ssz:

Dışarıda çalışamıyorsun madem evde çalışamaz mısın canım?
İncik boncuk yap ne bileyim küçük dükkanlar kadınlara ev işi veriyorlar evlere.
Akmasa da damlar harçlığın olur. Durumun çok zor.
Ben hayatta eşim de olsa eline bakamam...
Bu adamın seni düşüneceği yok işte senin kendini düşünmen gerek..
:ssz:

cnm 2 üniv mezunuyum ben evlendikten sonra doğuya gittik görev yerimiz,hastanelerde özel bankalarda çalışma imkanım olmasına rağmen yok özel olmaz 800-1000 tl ye akşama kadar süründürmem seni diyo,güya beni düşünüyor ver ozaman 800 olmasa bile ayda 500 tl bana ihtiyaçlarımı karşılamam için??oda yok metropolden çıktım gittim işim vardı ekonomik özgürlüğüm elimdeydi,beni böyle sefil et diyemi gittim peşinden??illa kpss olacakmış memur olacakmışım da öyle çalışabilirmişim ancak,ya bu devirde memurluk zaten zor çalıştıktan sonra heryer özel sektöre dönmüş zaten bu zihniyeti anlayamadığım gibi niye ihtiyaçlarımı kısıtlıyorsun ozaman hemde maaşı iyi olmasına maddi durumuda standartların üstünde olmasına rağmen..ozaman aklıma bu adam bana güvenmiyo bana yatırım yapmak bir kıyafet bile almak istemiyo bana güvenmiyo benimseyemedi,babasıyla ortak bişeler yapıyorlar benden gizli(çünkü baba sürekli paranı tut oğlum birikim yap der) bunlardan başka bişe gelmiyor..

Konu sahibi;
bu konunuzdan asıl problemi anlayamadığım için açtığınız eksi konulara baktım ve
sizin sorununuz para pul değil onun ailesiyle ilişkiniz..
Gurbette oduğumuz halde herşeye karışıyorlar diyorsunuz evet bu çok sinir bozucu ama
1,5 yıllık evliliğinizde de sorunlarınız hiç bitmek bilmemiş ondan önce 6 yıllık geçmişiniz olmasına rağmen..
Bu demektir ki;bu adamı yeni tanımıyorsunuz..
Kayınvalide ile birlikte yaşamak zorunda olan birçok kadının derdini okuyoruz burada..
Siz onlardan çok çok şanslısınız,herkesten uzakta yaşıyorsunuz..
Neden bunu avantaja çevir miyorsunuz?
Akıllı olun..
Aklınızı kullanın..
Eğer bir erkek ailesine düşkün ise bunu kendinize çevirebilirsiniz...
Politik olun,ailesini ona kötülemeyin,eşinizi doldurmaya çalışmayın belli ki dolmuyor...
Siz prosedür icabı da olsa yapmanız gerekeni yapın,gidilecekse memlekete gidin,orada 1 hafta mı bulunmanız gerekiyor altı üstü..
bulunun..
Bakın geri dönüşü görmek istediğiniz gibi olacak...

Haaa ben yapmam,ben en büyük fedakarlığı onunla evlenmekle yaptım tamam bitti görevim..
diyorsanız da..
Bırakın..
O da gitsin mutlu olacağı birini bulsun..
siz de..
zorlamayın...

cnm yorumların için teşk arkadaşı uyardığın içinde ayrıca teşk ederim ama eşime o konuda güvenirim yapmaz öyle şey diye düşünüyorum(tabi gelecek ne gösteriri hepimizin hakkında hayırlısı) aslında çok şey yazmıştım ama süre dolmuş site atmış bütün yazdıklarım gitti:::((evet problemlerimizin kaynağı aile aslında onların herşeye karışması uzak olmak inan hiçbirşey değiştirmiyo bi telefon yetiyo çünkü eşim koşulsuz karşılıksız ailesine güvenen inanan biri neyse ne mücadele ettiysem karşılığını alamadım zaten aile konusunda bende braktım 3 aydır özellikle inan ağzımı açıp ailen demiyorum kendi görüşsün mesafeli olmak istiyorum...ben zaten hiçbir zaman aileni at da demedim dengeyi kur dedim ama beceremedi bi tarafı ailesi yaptı diğer tarafı hep dışladı içinde benimseyemedi aslında suç sadece eşimde şimdide güvensizliğinden parayı kesti herşeyin hesabını yapar oldu bir yere gitsek bişeler alsak onu 3-4 aya mal etmeye başladı maddi durumuda iyi maaşıda iyi varlık içinde yokluk çektiriyor bana,çalışamıyorum doğuda görev yapıyor,işim vardı bıraktım evlendim,çaresiz bırakıyor beni anlatamıyorum...hiçbir şeye gelmiyosun zorluyosun anlamıyosun borcum var diye başımın etini yiyo çocukta yok ne borcu bu anlamıyorum,babasıyla anlaşmalı bişeler yaptığını düşünüyorum zaten evlendik altınlarıda babanın üstüne attı,bu güvensizlikmi ne anlamadım öyle birşeyede asla ben sebep olmadım adamın kendi hinliği tamamen...

Eşinizi alıp karşınıza konuşmayı denediniz mi?
Vermiyorsun,etmiyorsun,yapmıyorsun demeden ama..
Bence güzelce konuşmayı deneyin,iletişim kurmadan çözülmez ki sorununuz..
Siz yaptıklarına anlam biçmeye çalışıyorsunuz,o da ailecek alınması gereken kararları tek başına alıyor..
Onu suçlamadan,eleştirmedenkonuşun,gerçekten onu anlamaya çalıştığınızı gösterin..

bütün ilişkilerde yani sadece karı koca değil, akrabalık ilişkilerinde bile işin içine para girince insanlar bir değişiyor neden bu kadar tapıyoruz bir kağıt parçasına ki, eşiniz size kazancından neden vermiyor bilemem ama gerçekten bu ilişkilerin de insanların da çivisi çıktı 3 kuruş için bir sürü yuva dağılır, akrabalar düşman kesilir, adam öldürülür, şantaj yapılır, insanlık olarak halimize acıyorum :50:

madem çalışmanı istemiyo, para vermek de zorunda..
sinir oluyorum böyle pinti erkeklere...
klasik soruları: Napacan parayı?
alacam aşağıda ki çöp kutusuna atacam... töbe töbeee
napılır para harcayacam.
her kadının kendine özgü ihtiyaçları olur, alacağı vereceği olur, parasız olur mu yaa...
3, 5 kuruşun nereye gittiğinin hesabını soran erkekler çok itici ya...

bütün ilişkilerde yani sadece karı koca değil, akrabalık ilişkilerinde bile işin içine para girince insanlar bir değişiyor neden bu kadar tapıyoruz bir kağıt parçasına ki, eşiniz size kazancından neden vermiyor bilemem ama gerçekten bu ilişkilerin de insanların da çivisi çıktı 3 kuruş için bir sürü yuva dağılır, akrabalar düşman kesilir, adam öldürülür, şantaj yapılır, insanlık olarak halimize acıyorum :50:[hep verici hediye almayı/SIZE]

cnm ben karakter olarakta 3 kuruşun hesabını yapamayan sevdiklerime hediye almayı seven paranın hesabını yapmayan(tabi beni mağdur etmicek şekilde israf müsriflikte değil) eli gönlü bol biriyim..e bide gencim yemek içmek gezmek giyinmek isterim herzaman tabiki olmaz ama şartlar nedir ayda bir misal alışveriş yapmasamda cebimde param olsun bişe beğenirsem alayım ama adam verdiği parayı sorar hesabını yapar çek çekebilirsen...

madem çalışmanı istemiyo, para vermek de zorunda..
sinir oluyorum böyle pinti erkeklere...
klasik soruları: Napacan parayı?
alacam aşağıda ki çöp kutusuna atacam... töbe töbeee
napılır para harcayacam.
her kadının kendine özgü ihtiyaçları olur, alacağı vereceği olur, parasız olur mu yaa...
3, 5 kuruşun nereye gittiğinin hesabını soran erkekler çok itici ya...

aynen öyle cnm birazda benmi öyle alıştırdım acaba diyorum çünkü evliliğimizin ilk aylarında idare ederim cnm yaparım yok almana gerek yok hesap kitap..yaptıkça fazlasını istedi alıştı belkide abarttı iyice bazı şeyleri..bikere bir bayana napcan parayı diye sorulması çok yanlış sen cebinde milyalarla dolaş bayana sor..benim daha çok ihtiyacım var..herşey olabilir bunu düşünemiyo..

Back
X