Konu sahibi;
bu konunuzdan asıl problemi anlayamadığım için açtığınız eksi konulara baktım ve
sizin sorununuz para pul değil onun ailesiyle ilişkiniz..
Gurbette oduğumuz halde herşeye karışıyorlar diyorsunuz evet bu çok sinir bozucu ama
1,5 yıllık evliliğinizde de sorunlarınız hiç bitmek bilmemiş ondan önce 6 yıllık geçmişiniz olmasına rağmen..
Bu demektir ki;bu adamı yeni tanımıyorsunuz..
Kayınvalide ile birlikte yaşamak zorunda olan birçok kadının derdini okuyoruz burada..
Siz onlardan çok çok şanslısınız,herkesten uzakta yaşıyorsunuz..
Neden bunu avantaja çevir miyorsunuz?
Akıllı olun..
Aklınızı kullanın..
Eğer bir erkek ailesine düşkün ise bunu kendinize çevirebilirsiniz...
Politik olun,ailesini ona kötülemeyin,eşinizi doldurmaya çalışmayın belli ki dolmuyor...
Siz prosedür icabı da olsa yapmanız gerekeni yapın,gidilecekse memlekete gidin,orada 1 hafta mı bulunmanız gerekiyor altı üstü..
bulunun..
Bakın geri dönüşü görmek istediğiniz gibi olacak...
Haaa ben yapmam,ben en büyük fedakarlığı onunla evlenmekle yaptım tamam bitti görevim..
diyorsanız da..
Bırakın..
O da gitsin mutlu olacağı birini bulsun..
siz de..
zorlamayın...
cnm yorumların için teşk arkadaşı uyardığın içinde ayrıca teşk ederim ama eşime o konuda güvenirim yapmaz öyle şey diye düşünüyorum(tabi gelecek ne gösteriri hepimizin hakkında hayırlısı) aslında çok şey yazmıştım ama süre dolmuş site atmış bütün yazdıklarım gitti::

(evet problemlerimizin kaynağı aile aslında onların herşeye karışması uzak olmak inan hiçbirşey değiştirmiyo bi telefon yetiyo çünkü eşim koşulsuz karşılıksız ailesine güvenen inanan biri neyse ne mücadele ettiysem karşılığını alamadım zaten aile konusunda bende braktım 3 aydır özellikle inan ağzımı açıp ailen demiyorum kendi görüşsün mesafeli olmak istiyorum...ben zaten hiçbir zaman aileni at da demedim dengeyi kur dedim ama beceremedi bi tarafı ailesi yaptı diğer tarafı hep dışladı içinde benimseyemedi aslında suç sadece eşimde şimdide güvensizliğinden parayı kesti herşeyin hesabını yapar oldu bir yere gitsek bişeler alsak onu 3-4 aya mal etmeye başladı maddi durumuda iyi maaşıda iyi varlık içinde yokluk çektiriyor bana,çalışamıyorum doğuda görev yapıyor,işim vardı bıraktım evlendim,çaresiz bırakıyor beni anlatamıyorum...hiçbir şeye gelmiyosun zorluyosun anlamıyosun borcum var diye başımın etini yiyo çocukta yok ne borcu bu anlamıyorum,babasıyla anlaşmalı bişeler yaptığını düşünüyorum zaten evlendik altınlarıda babanın üstüne attı,bu güvensizlikmi ne anlamadım öyle birşeyede asla ben sebep olmadım adamın kendi hinliği tamamen...