Mutsuzum belkide nankorum yardimmm

Prensannesii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2013
43
17
88
35
Belçika
Merhaba kizlarr oncelikle herkeze iyi kandiller. Ben 23 yasinda 3 yasinda bir prens annesi.. vee surekli oturdugum yerden mutsuzum esimde bende calisiyoruz ben parttime cocgum krese gidiyoe ama ben surekli turkiyede yasamak isritorum sanki orda cok mutlu olcam olcaz gibime geliyorr.. orda olanlara cok ozeniyorum ve burda surekli mutsuzum.. buyuk bahceli apartmandayiz suaanda tasinmak istiyoruz ama bi yer begenmiyoruz surekli icimize sinmiyor artik ne yapicagimizi bilemiyoruz.. off aklkm hep turkiyeye tasinmakta..

burda olanlarda yurt dışına gitmek istiyor neden acaba ??? buraya heves etme ilk başta gelir gelmez iş bulamama sorunu yaşayacağından iş bulsanda aldığın ücretten rahatsızlık duymaya başlayacağından emin olabilirsin olduğun yeri sevmeye calış en iyisi

Canım bence ordaki hayatından ve düzeninden memnunsan hiç bozma düzenini. Tamam memleketimizi seviyoruz ama ekmek nerdeyse hayat orda güzel maalesef. Belki buraya geldiğinde daha mutsuz olcaksın bilemeyiz.:50:

burda savaş var,ınsan canının kıymetı yok,basımızdakıler hırsız..

kendıne macera mı arıyosun..

bıber gazına mı susadın..

kadın cınayetıne mı kurban olcaksın..

prensını ekmek almaya mı yollıyamıyacaksın..

yoksa ne zaman benım oğlum kaçırılıp cınsel ıstısmara ugrar dıye endıseleneceksın..

otur oturduğun yerde..

Belcika malesef :((((

Ohooo ben de dedim neresi acaba :27: Yaşam standardı Türkiye'den çok daha yüksek bir yerde yaşıyorsunuz kıymetini bilin bence. Vatan sevgisi bir kenara bence refah seviyesi daha önemli. Bana kızacak olanlar çıkabilir ama ben fikrimi söylüyorum. Bence yazları gelip hasret giderip, yaşadığınız yeri sevmeye çalışmalısınız. :31:

yoksa ne zaman benım oğlum kaçırılıp cınsel ıstısmara ugrar dıye endıseleneceksın..

otur oturduğun yerde..

Beğendim ama bi de alkışlayayım seni :46::46::46::46:

ben de oralardan tr' ye dondum ama sorunlar senle beraber geliyor. yasadigin ulke sadece bahanesi. ben de turkiye'de olsam hava sicak olurdu, ne guzel metribuse binerdim terli terli diye dusunuyordum :)
sorun sende, onu cozmek daha gercekci olur. o zaman her yerde mutlu olursun.

Belcika malesef :((((

arkadaşım türk kanallarını izleyebiliyor musun?
bi haberleri aç izle.
o gösterilenlerin 2 katı daha fazla kaos içindeyiz.
her gün eve gelince Allaha şükür bugün de ölmedim başıma bişey gelmedi diyorum.
gencecik insanlar öldürülür,
profesör doçenti doğrar,
başımızda hiç susmayan bir adam vır vır vır vır her gün tv de beynimizi ütüler.
Valla beni alırlarsa ben geleyim belçikaya, buyrun siz de buraya gelin.

Ikilem icinde kalmak sizinkisi. Bence orda yasamaya devam edecekseniz orayi, yasantinizi kabullenin. Hersey cok daha kolay gelecektir.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Merhaba kizlarr oncelikle herkeze iyi kandiller. Ben 23 yasinda 3 yasinda bir prens annesi.. vee surekli oturdugum yerden mutsuzum esimde bende calisiyoruz ben parttime cocgum krese gidiyoe ama ben surekli turkiyede yasamak isritorum sanki orda cok mutlu olcam olcaz gibime geliyorr.. orda olanlara cok ozeniyorum ve burda surekli mutsuzum.. buyuk bahceli apartmandayiz suaanda tasinmak istiyoruz ama bi yer begenmiyoruz surekli icimize sinmiyor artik ne yapicagimizi bilemiyoruz.. off aklkm hep turkiyeye tasinmakta..

yaşadığınız anın tadını çıkarmaya çalışın. inanın türkiyede de mutsuz olmak için çok neden bulabiliyoruz. aslında önemli olan mekan değil öncelikle kendimiz ve sonra çevremizdekilerdir. çocuğunuzla ve eşinizle bol bol güzel vakit geçirmeye bakın. hayat çok kısa. hangi ülkede olursanız olun anın tadını çıkarın. ben türkiyedeyim üni bitti kpss derdi var. sınav stresi vs derken hayatı hep geriden yaşadığımı fark ettim ve bu da mutsuz olmama sebep oluyor. ama düşündükçe aslında mutsuzluğu yaratan da kendimiziz. kıymetini bilmediğimiz o kadar çok şey var ki.. fazla uzatıp canınızı sıkmak istemiyorum:) ama dediğim gibi sağlıklı ve huzurlu bir yuvan varsa tadını çıkar. bak yaşıtmışız ama ben daha bir arpa boyu yol almamışken sen hem eş hem iş hem de çocuk sahibisin kıymetini bil derim:)) bir hatam olduysa affola haddimi aşmak istemem:)

Hangi ülkedesiniz ki? Davulun sesi uzaktan hoş gelir misali, bence bu kadar hevesli olmamalısınız.

yaşadığınız anın tadını çıkarmaya çalışın. inanın türkiyede de mutsuz olmak için çok neden bulabiliyoruz. aslında önemli olan mekan değil öncelikle kendimiz ve sonra çevremizdekilerdir. çocuğunuzla ve eşinizle bol bol güzel vakit geçirmeye bakın. hayat çok kısa. hangi ülkede olursanız olun anın tadını çıkarın. ben türkiyedeyim üni bitti kpss derdi var. sınav stresi vs derken hayatı hep geriden yaşadığımı fark ettim ve bu da mutsuz olmama sebep oluyor. ama düşündükçe aslında mutsuzluğu yaratan da kendimiziz. kıymetini bilmediğimiz o kadar çok şey var ki.. fazla uzatıp canınızı sıkmak istemiyorum:) ama dediğim gibi sağlıklı ve huzurlu bir yuvan varsa tadını çıkar. bak yaşıtmışız ama ben daha bir arpa boyu yol almamışken sen hem eş hem iş hem de çocuk sahibisin kıymetini bil derim:)) bir hatam olduysa affola haddimi aşmak istemem:)

Cok tsk ederim yorumun icin cok haklisin aslinda. Cnm Allah senin gonlune gore versin.. herkezin insAllah!

arkadaşım türk kanallarını izleyebiliyor musun?
bi haberleri aç izle.
o gösterilenlerin 2 katı daha fazla kaos içindeyiz.
her gün eve gelince Allaha şükür bugün de ölmedim başıma bişey gelmedi diyorum.
gencecik insanlar öldürülür,
profesör doçenti doğrar,
başımızda hiç susmayan bir adam vır vır vır vır her gün tv de beynimizi ütüler.
Valla beni alırlarsa ben geleyim belçikaya, buyrun siz de buraya gelin.

Evet haklisiniz ama ben daha fazla positif seyler goruyorum ordaki anneler kadinlar daha rahat daha mutlu givi geliyor bana.

Cok tsk ederim yorumun icin cok haklisin aslinda. Cnm Allah senin gonlune gore versin.. herkezin insAllah!

amin canım inşallah:) üzme kendini hayat her şeye rağmen güzel:) sıkılırsan yaz bana sohbet ederiz:) pek giremiyorum sınava hazırlandığım için ama denk gelirsek ne zaman istersen sohbet edebiliriz:) hoşça kal...

Keşke seninle yer değiştirebilsek. Ben bu ülkeden kurtulabilmek için elimden geleni yapıyorum ama olmuyor bi türlü :(

otur oturduğun yerde..

Cok dogru söylemissin, yazdiklarinin hepsine Aynen katiliyorum

Herkes yasàdigi yeri begenmio sanirim burdada ozeĺikle cocuk kacirma tecavuz irkcilik var .... cocuklari okula gonderirken rahat edemeyen aileler var ...😕 herkes halinden mutsuz...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X