Mutsuzum belkide nankorum yardimmm

yaşadığın anın tadını çıkar bence
birgün tr ye döndüğünüzde geriye güzel hatıralar kalsın
hem belçikada sevmediğn şey ne
aileni mi özlüyorsun
arkadaş yokluğu mu çekiyorsun

burda savaş var,ınsan canının kıymetı yok,basımızdakıler hırsız..

kendıne macera mı arıyosun..

bıber gazına mı susadın..

kadın cınayetıne mı kurban olcaksın..

prensını ekmek almaya mı yollıyamıyacaksın..

yoksa ne zaman benım oğlum kaçırılıp cınsel ıstısmara ugrar dıye endıseleneceksın..

otur oturduğun yerde..

Tebrikler güzel cevap...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yoksa ne zaman benım oğlum kaçırılıp cınsel ıstısmara ugrar dıye endıseleneceksın..

otur oturduğun yerde..

Prensi ni ekmek almaya elinde patlayiciyla degil parayla gonderirse .bide pirensinin agzini sargili okmeydanina taksime yollamassa hic biseycik olmaz

otur oturduğun yerde..

Ha bide evinde oturursa macera arayip sokaklarda olay cikarip polisin ustune yurumezse biber gazinada susamaz.

Prensi ni ekmek almaya elinde patlayiciyla degil parayla gonderirse .bide pirensinin agzini sargili okmeydanina taksime yollamassa hic biseycik olmaz

ahhh ahhh diyecek çok şey var ama yeri değil.
böyle düşünen birine zaten bir şey anlatmaya çalışmak boşuna çaba olur herhalde...
inşallah bir yakınınızın, evladınızın başına gelmez de hiç bir zaman anlamak zorunda kalmazsınız. :ssz:

Merhaba kizlarr oncelikle herkeze iyi kandiller. Ben 23 yasinda 3 yasinda bir prens annesi.. vee surekli oturdugum yerden mutsuzum esimde bende calisiyoruz ben parttime cocgum krese gidiyoe ama ben surekli turkiyede yasamak isritorum sanki orda cok mutlu olcam olcaz gibime geliyorr.. orda olanlara cok ozeniyorum ve burda surekli mutsuzum.. buyuk bahceli apartmandayiz suaanda tasinmak istiyoruz ama bi yer begenmiyoruz surekli icimize sinmiyor artik ne yapicagimizi bilemiyoruz.. off aklkm hep turkiyeye tasinmakta..

Mutluluk kesinlikle yaşanılan ülkede değil yaşanılan evin içinde.
Vatan özlemi vardır
Gariplik vardır
Kültüre ayak uyduramamak vardır
Bunların tamamı doğru ve eminim zordur.
Türkiye bizim cennet vatanımız bu doğru ama yeriniz cennet olacağına eviniz cennet olsun.
Donebiliyorsaniz dönün ama yine bir şey değişmez diye düşünüyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Daha bugün bir haber aldım.. Burada sürekli gittiğimiz büyük bir avm nin tuvaletinde bir suriyeli (!) 13 yaşlarında bir çocuğa tecavüz etmiş.
Avm olayın üstünü kapatmaya çalışıyor ki adına leke gelmesin!
Bir de burası İstanbul'un ELİT(!) denilen semtlerinden biri..!!!!

Çocuğum yok benim ama 14 yaşında yeğenim arkadaşlarıyla bir yere gittiğinde abimle yengemden çok anksiyete yaşıyorum.
Haber izlemiyorum, haber kanallarına bakamıyorum... ama sosyal medyadan haberleri takip etmem yetiyor! sinir krizi yaşıyorum...
Eğer bir çocuğum olsaydı... (üzülerek hatta kahrolarak söylüyorum) ona bu ülkede bir gelecek planlayamazdım...

Bir yağmur yağıyor, deniz olmayan şehirlerimiz denizleniyor...
Büyük şehirlerden birinde yaşamak istiyorsan eğer... TRAFİK gibi bir bela var... öyle az buz birşey değil bu... Ömrünü yiyor..
Çalıştığında emeğinin karşılığını alamıyorsun.. İstediğin kadar eğitimli ol, "senin ederin bu" diyor...

Bu milletin a....na koyacağız diyen iş adamlarının isimleri fakültelere veriliyor...
Ha bir de mahalle baskısı var ki... gün geçtikçe azalacağına, artıyor....
Bu cennet ülkem son 10 yıldır dibe gidiyor...

Çok istiyorsan buyur gel...

Back
X