Mutsuzum 😞

Ailen destekse boşanmana bence boşanmalısın.benimde evliliğimle alakalı bi konu başlığım var.ama iki kızım var.ailem destek değil.ben eşimi seviyorum ama bence o beni sevmiyor sadece boşanmak ayıp zihniyeti ve çocuklar yüzünden evliliği sürdürüyor.ben kendim korkuyorum kendimde memurum ama pişman olmaktan onu özlemekten korktuğum için yapamıyorum.senin sevgin yok onunda sana yok sevgi saygı bitmiş.bekleme bitir biran önce

30 yaşında 20 yaş kafası... gelecegi ongorememe ... ince eleyip sık dokumadan yapılan evlilik...o kadar tanıdık ki.. kim tam anlamıyla biliyor ki karşısındakini. Atalarımız ne demiş kesilmedik karpuz. ya da belki bunların hepsi tam olsaydı bile şansına iyi olmayacak bir evlilik içinde de olabilirdin.. Ben bütün bunları düşünebilmenin de Allah vergisi olduğuna inanıyorum yani yine akıllı olmak da bir şans.. evlilik ve ilişkiler konusunda belki yanıldınız bazı noktaları hesap edemediniz ama kendi ayakları üzerinde duran evladı olan bir kadınsıniz ya işiniz de olmasaydı o zaman ne düşünürdunuz belki de bir işim olsa asla cekmezdim diyecektiniz.. bakın şimdi işiniz paranız da var eğer çocuğu krese verince geri kalanla geçim saglayabilecekseniz cesur olun ve kendinize evladınizla yeni bir hayat kurun derim. Emin olun siz bu kararlı duruşu sergiledikten sonra onlar şaşıracak ve siz ve çocuğunuz o zaman daha kıymetli olacaksınız.

Back
X