Mutsuzum :( morale ihtiyacım var :(

Ben sizi hakli buldum.
Konuyu durduk yere atmamışsınız ki ortaya,zaten konuşulan bir konu üzerinden çıkarım yapmış sunmuşsunuz,eşiniz evet canım düşüncelerim değişti diyerek cevap verip konuyu kapatabilirdi,size verdiği tepki çok çirkin hadsizce.
Konunun üstünden günler geçmiş muhtemelen barışmışsınızdır da ama yorumları okuyunca size saldırılmasina şaşırdım. Velev ki niyetiniz adamı kotu duruma düşürmek,yine de hakaret etmesini meşru kılmıyor,kaldı ki hamilesiniz. Ben çok sinirlendim.

burnunu sürtmessi lazım bencede küserek konuşmayarak en iyi cevabı vermişsiniz şöyle okkalı bir özürden aşaısına tav olmayın ama elalem içinde deneglesin kendini hamile halinizle birde sizi üzüyo

Özür diledi zaten :)) baya bi burnunu sürttüm :63:

Ben sizi hakli buldum.
Konuyu durduk yere atmamışsınız ki ortaya,zaten konuşulan bir konu üzerinden çıkarım yapmış sunmuşsunuz,eşiniz evet canım düşüncelerim değişti diyerek cevap verip konuyu kapatabilirdi,size verdiği tepki çok çirkin hadsizce.
Konunun üstünden günler geçmiş muhtemelen barışmışsınızdır da ama yorumları okuyunca size saldırılmasina şaşırdım. Velev ki niyetiniz adamı kotu duruma düşürmek,yine de hakaret etmesini meşru kılmıyor,kaldı ki hamilesiniz. Ben çok sinirlendim.

Merhabalar.. evet konu üzerinden günler geçti,özür diledi barıştık..
bana saldırılmasını bende çözemedim,bana saldıranlardan bir kişi dışında diğerlerini tanımıyorum bile isimlerini bile ilk defa görüyorum :)
Sorun değil burası k.k genelde mutsuz anlarda destek olmak yerine üzerine giderler daha da moral bozmaya çalışırlar. Buna biçok kez şahit oldum..

Konu sahibinin ates sacan yorumlarini (sadece bana degil) okusaniz bana hak verirsiniz. Ben ne zaman konu acsam problemli diye beni etiketlemeye calisiyor. Kesin problem sendedir diyerek manüple etmeye calisiyor.. Sadece bu degil. Ben konu sahibinin gercekten psikolojik problemleri oldugunu dusunuyorum. Cunku kendisinin verdigi tepkiler normal insanin verecegi tepkiler degil. Cok agresif. Bi cok uye de benim gibi dusunuyor dikkatlice bakarsaniz. Umarim uzman kisiden psikolojik destek alir. Sosyal medyada bile anlasiliyor artik insanlarin problemli oldugu

Tatlım dilerim sevmek,sevilmek,bunların ne olduğunu en kısa zamanda anlar ve yaşarsın. Zira başka türlü senin iyileşebileceğini hiç zannetmiyorum :-)

Evet bende öyle düşünüyorum :)
Zaten herkesin içinde öyle tepki vermesi hiç akıllıca bir davranış değildi..
Bir de hamileymişsiniz daha hassas olması lazım ama işte herkes dört dörtlük değil barıştığınızı yeni gördüm sevindim.

Bir de hamileymişsiniz daha hassas olması lazım ama işte herkes dört dörtlük değil barıştığınızı yeni gördüm sevindim.

Aslında normalde çok dikkat ediyor beni üzmemek için ama o akşam gerildi demek ki.
Benim söylediğim zoruna gitmiş baya :)))

Hanımlar,
tartışmaya kaldığınız yerden devam etmeyin isterseniz, bu topikte yeterince uyarı aldığınızı düşünüyorum.

Back
X