- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
Yapamiyorum bile bile haksizliga ugratiyorlar hakkim olani vermiyorlar .Hep baskasi tutuluyor o yuceltiliyor her dedigi yapiliyor benim olan ona veriliyor .Boyle seyrediyorum .Böyle böyle büyür insan.
Ya her şeye rağmen iyi kalır veyahut 'o'nlardan biri olur.
Sen, herkes için de ki, herkese gönlüne ve yaşattığına göre ver Allahım. En iyisi bu. Beddua etme.
Paranizi mi vermediler acabaYapamiyorum bile bile haksizliga ugratiyorlar hakkim olani vermiyorlar .Hep baskasi tutuluyor o yuceltiliyor her dedigi yapiliyor benim olan ona veriliyor .Boyle seyrediyorum .
Yapamiyorum bile bile haksizliga ugratiyorlar hakkim olani vermiyorlar .Hep baskasi tutuluyor o yuceltiliyor her dedigi yapiliyor benim olan ona veriliyor .Boyle seyrediyorum .
Elimden gelen herseyi yapiyorum ama oyle bir insan var ki kotulukte master yapmis o derece yonetimi ele gecirmis resmen her dedigi yapiliyor.Bana gelince ben boyle karar verdim denilip benim olan ben den alinip ona veriliyor .
Hakkınız olanı almayı bileceksiniz o halde. Kötü insanlar olduğu için iyilikten vazgeçecek değilsiniz, değiliz. Lakin o iş yerinden başka bir yere de gitseniz, en nihayetinde benzer tip insanlarla yine karşılaşacaksınız. Zira dünyada tez-antitez gibi, zıtlıklar her yerde mevcut.
Yapmanız gereken, güçlü klmak adına, kendinizi geliştirmek, hak hukuk işlerini takip etmek.
Bu isler boyle mi yurur .Bukemedigin eli ya opucen ya da o diyardan gidicen arkadasim ..
Allaha havale ettim zaten ama bayrami zehir ettiler bana .Dayanamadim artik.Bu kadar beddua etmeyin döner size gelir.
Allah a bırakın er yada geç cezası verilir herkesin
Parayla ilgili bir durum degil .Onemli olan haksizligin yapilmasi para pul hic umrum da degil .Paranizi mi vermediler acaba
Benim hayat felsefem..Bu isler boyle mi yurur .
Zor birsey bu ben hazmedemiyorum .Benim hayat felsefem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?