Mutsuzum mutlu olamiyorum

Sadecesen2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
3.104
1.638
133
Hep neden diye soruyorum neden insanlar kotu neden bile bile kul hakkina giriyorlar,neden eziyorlar ,neden adalet yok ,neden biktim artik ugrasmaktan hakkimi savunmaktan hep yeniliyorum guclu olan eziyor .İsyerin de hakkimi yiyorlar yuzlerine soyledigim halde utanmazca .Helal etmiyorum hakkimi kazandiklari para hastane paralari olsun ahirette iki elim yakalarinda olacak bu cektigim sikintilarin hesabi sorulacak bugun benj mutsuz edenler omur boyu perisan olsunlar surum surum surunsunler .Kimse ozel durumlarini is ortamina tasiyarak baskasinin hakki olani almaya calismasin yazik gunah.Allahtan tek dileyim perperisan olsunlar .

Yalnız burası bdv, beddua duvarı değil.
Kim ne yaptı onu yazsanız fikir verilir en azından.

Böyle böyle büyür insan.
Ya her şeye rağmen iyi kalır veyahut 'o'nlardan biri olur.

Sen, herkes için de ki, herkese gönlüne ve yaşattığına göre ver Allahım. En iyisi bu. Beddua etme.
Yapamiyorum bile bile haksizliga ugratiyorlar hakkim olani vermiyorlar .Hep baskasi tutuluyor o yuceltiliyor her dedigi yapiliyor benim olan ona veriliyor .Boyle seyrediyorum .

Ah bide size ne yaptıklarını söyleseydiniz. Ne yaptılarda yediler hakkınızı. Ona göre yorum yazsaydik. Simdi biz napalım sizinle beddua mı edelim?

Yapamiyorum bile bile haksizliga ugratiyorlar hakkim olani vermiyorlar .Hep baskasi tutuluyor o yuceltiliyor her dedigi yapiliyor benim olan ona veriliyor .Boyle seyrediyorum .

Hakkınız olanı almayı bileceksiniz o halde. Kötü insanlar olduğu için iyilikten vazgeçecek değilsiniz, değiliz. Lakin o iş yerinden başka bir yere de gitseniz, en nihayetinde benzer tip insanlarla yine karşılaşacaksınız. Zira dünyada tez-antitez gibi, zıtlıklar her yerde mevcut.
Yapmanız gereken, güçlü klmak adına, kendinizi geliştirmek, hak hukuk işlerini takip etmek.

Hakliyken haksiz konuma dusurulmek ,hakkin olunanin elinden alinmasi susmuyorum cabaliyorum fakat yok hep baskasinin sozu gecerli oluyor .Uzgunum sadece yazip rahatlamak istedim okadar .

Bu kadar beddua etmeyin döner size gelir.
Allah a bırakın er yada geç cezası verilir herkesin

Hakkınız olanı almayı bileceksiniz o halde. Kötü insanlar olduğu için iyilikten vazgeçecek değilsiniz, değiliz. Lakin o iş yerinden başka bir yere de gitseniz, en nihayetinde benzer tip insanlarla yine karşılaşacaksınız. Zira dünyada tez-antitez gibi, zıtlıklar her yerde mevcut.
Yapmanız gereken, güçlü klmak adına, kendinizi geliştirmek, hak hukuk işlerini takip etmek.
Elimden gelen herseyi yapiyorum ama oyle bir insan var ki kotulukte master yapmis o derece yonetimi ele gecirmis resmen her dedigi yapiliyor.Bana gelince ben boyle karar verdim denilip benim olan ben den alinip ona veriliyor .

İş değiştirme imkanınız varsa değiştirin belki daha huzurlu bir ortama girersiniz.

Back
X