Mutsuzum sırf başkaları yüzünden :(

forevereda35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2010
1
0
36
İzmir
İNSANLARI SEVERİM HATTA SEVERDİM AMA KENDİ EGOSUNU TATMİN ETMEYE ÇALIŞAN PİSLİKLERDEN BIKTIM ARTIK.HER GİRDİĞİM ORTAMDA BOYUMLA İLGİLİ YERSİZ YORUM YAPAN YER ELMALARI SİZE DİYORUM SİZİN YÜZÜNÜZDEN 1.80LİK BOYUMLA GERİNEREK GURUR DUYARAK YÜRÜYEMİYORUM...VE BENİ BU HALE GETİREN İĞRENÇ YORUMLARINIZ SAYGISIZ BENZETMELERİNİZ !!! EVT ESKİDEN KİMSEYİ GÖRÜNTÜSÜYLE ELEŞTİRMEZDİM AMA ŞUAN SİZ UFAKLIKLARA YER ELMASI DİYOR OLUŞUMDA SIRF BU YÜZDEN ... DÜNYAYA YERİN DİBİNDEN BAKINCA HERALDE HERŞEYİ KÜÇÜK GÖREREK BU FARKI KAPATMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ.BENİ BÖYLE ÜZMEYE HAKKINIZ YOK SİZDEN FARKLIYMIŞIM GİBİ DAVRANMANIZADA...AYAĞIM ALTINDA BÖCEK GİBİ EZİLMEKTEN KORKUP BU LAFLARI EDİYORSUNUZ AMA BİR İNSANI HAYATA KÜSTÜRÜYORSUNUZ...TEBRİKLER ALKIŞLIYORUM SİZİ...... LÜTFEN BU YAZIYI OKUYAN SİZLER UZUN BOYLU YAPILI BİR HATUN GÖRÜNCE HEMEN SALDIRMAYIN ONA...KİMSEYİ TAKMAYAN HER YÜKÜ:olmaz:N ALTINDAN KALKABİLİCEK GÖRÜNTÜMÜZÜN YANINDA YÜREĞİMİZ KIRILGAN !!!!!!!!!

ah canım seni çook iyi anlıyorum.... her ortamda illaki duyduğum boy ve (benim birazda kilom var) yapımla ilgili gereksiz yorum ve eleştiriler çok sinir bozuyor gerçekten... ama sen eğer bakımlıysan, kendini kıyafetlerinin içinde iyi hissediyorsan bukadar kötü hissetmemelisin bence... ona bakarsan dışarıdan gelen eleştiriler hiç bitmezki.. ama sen bigün birini ciddi şekilde bozar veya uyarırsan biaha kolay kolay sanmıyorum sana sataşsınlar canını sıksınlar.... bu herkeste olmayan özelliğinin tadını çıkarmak varken en güzel yıllarını neden kendine haram ediyorsun lütfen bunu düşün.....

yani şimdi sizin boyunuz çok uzun..

etrafınızdaki insanlarda genel olarak kısa..

ve size kendinizi kötü hissettirmek için devamlı boyunuzla alakalı kötü konuşuyorlar..

iyide bu sadece sizin için geçerli bi durum değilki..

genelde toplumumuzda ilk ortama girdiğinde muhakkak ilk kaşınla gözünle boyunla vss vs... yorum yapılır..

sizin bu duruma gösterdiğiniz tepki sanırım daha çok sizinle alakalı çok fazla takmazdım ben olsam..

hıı tabi bütün etrafınız kıskanç acımasız ve bunları rahatça dışa vuran insanlardan müteşekkillse ve siz artık son noktaya gelmişseniz birşey diyemiyeceğim..

allah yardımcınız olsun..

Kaç yaşındasın? Ergenlik ve lise dönemlerinde insan kendine genellikle takacak bir şeyler buluyor.
Benim boyum da 1.75. Okulun hep en uzun kızlarından biri oldum. Zayıftım da. Hep "Safinaz" diye dalga geçerlerdi benimle. Sinir olurdum :oklava: Sonra bir dönem de sevgili, eş bulma konusunda problem oldu :1: standartların üstünde olunca uzun boylu erkek bulmak problem olabiliyor. Tabii böyle bir şart yok elbette ama genellikle kadının erkekten kısa olması beklenir ya.
Her neyse büyüdüm ve hepsi geçti. Şimdi boyumu çok seviyorum. Biliyorum ki pek çok kişi de uzun boylu olmayı tercih eder. Bir süre sonra aldırmamayı öğrenirsin.
Yalnız seninle dalga geçenlere kızıp bütün kısa boylulara hakaret etmek sana hiç yakışmamış.

bence boyun çok uzun değil , benim görüşüme göre tam kıvamında bir boya sahipsin.
Bizim erkeklerimiz , Norveç,Finlandiya kızlarını görünce ağızları uçukluyor vay be kıza bak diyor.Boyuna takılmıyor. iş yerli kızlara gelince mi değişiyor.
Yabancı kıza ayrı ,yerli kıza ayrı !!!

Benim boyum 1.80 ve bu gereksizler yüzünden lise dönemim ve sonrası kabus gibi geçti..Yaşım oldu 27 ama hala bu konuda takıntılıyım ve kambur yürüyorum!!!! Annelerin çocuklarına fiziksel görünüşün önemli olmadığını küçüklükten öğretmesi gerekiyor..Belki dışarıdan bakanlar için çok basit gelebilir ama neler yaşandığını yaşayan bilir..Arkadaşım umarım iyisindir eğer bu yazıyı görürsen bana mutlaka ulaş..

1.80 boy ne guzel iste allah allah 2.50 degilsin yaa anlamadim...ben kisayim ama kuzenlerim 1.80 biri cok zayif biri sisman ama o 1.80 100 kilo olan yegenimin havasi calimi susu pusu hicbirimizde yok valla..kendinle baris bence ....

Lütfen konu başlıklarına uygun yere konunuzu açınız .

Konunuz uygun yere taşınmıştır .

Son düzenleme:
Hey Allahım ya ..
Ne memnunıyetsız nankor kulların var böyle .. kimi kısa dıye feryad eder kimi uzun diye boyle bunalıma girer

Siz insanların eleştiriletiylemi hayat suruyorsunuz ? bana da '' bodur , ufacık , yerden bitme , kuçuk '' dıye takılırlar .. bende güler geçerim .. bu sizin kendinize olan özgüvensizliğinizi gösteriyor ..

kendınize gerçek manada güvenseniz , soylenenlere güler geçerdiniz..
olan halinize de şükür ederdiniz..
Allah baska dert vermesin size ne diyim .. bu kadar basit bişey sizi böyle bağartıyorsa .. mazallaah başınıza buyuk bır dert gelse halınız nice olur ..

sizin çevrenizde sizinle alay edenlerin yüzlerine söyleyemediğiniz hakaretleri neden buradaki bayanlara söylüyorsunuz anlayamadım.. hakaretle olmaz, özgüveninizi geliştirmeniz lazım..

Aa bana hakaret ettı!
Sensın bocek (:
Ya guzelım herkesın lafına nıye takılıyorsun kı!
Boyu uzun olsun ısteyıpte,
uzun olmayan ve senı ıncıten o ınsanlara etsene bu lafları.

Hem bır cok kısı senın gıbı uzun boylu olmak ıster.

Ya ben ne yaapyım?
1,53 luk boyumla?
Gorumcemde senın boyunda, hatta senden de uzun.
Ben hep onu begendıgımı soylerken,
o benımle dalga gecerdı.
Saka zannederdım hep, bozmazdım.
Sımdı bende ona olan hıncımı senden mı alayım?

Ilk girilen ortamda insan belirgin bir ozelligiyle dikkat ceker. "Aa ne uzun boylu kiz" denir, bu cok normal.
Ama etrafinda senin kadar senin boyunu dert eden yoktur eminim. Bana kalirsa sen cok takiyorsun bu durumu ve paranoya yapiyorsun. Ha senle dalga filan mi geciliyor surekli? Oyle birseyin olmasi bana gercekci gelmiyor ama oluyorsa da cevreni degistirmelisin, olgun bir insanin yapacagi hareketler degil bunlar.
Kendine guvenmelisin oncelikle. Inan ki hersey burda bitiyor. Sadece kendinden emin, hos bir insan oldugu icin begenilen, ozenilen nice kisa boylu, sisman, vb insanlar duyuyorum. Baktiginda birseye benzetemezsin ama ozguveni tamdir, o kendini begendigi icin insanlara da guzel gelir. Boyle yani. Sen oncelikle kendini begenip, sevmelisin. Yoksa insanlar hic begenmez.
Ayrica boyun oyle abes uzun da degil bence. Ben de 1.75'im, her zaman uzun boylu olmak beni mutlu etmistir. 1.80 olmak da iyi, sen abartiyorsun.

iki arkadasim vardi bu arada
birisi 150 boyunda birisi 178
178'lik topuklu giyerdi birde
ben 169 olarindaydim
daltonlar gibiydik ama mutluyduk
150'lik 178'lik arkadasa kazulet derken
178'lik 150'lik arakadas anahtarlik derdi
ben nail olmazdim catismalarina
ikisininde kompleksi olmadi fazla
169'luk ben 190'lik kocami opebilmek icin ayakta ziplamaktan yoruldum o baska sempatiksalakcinni

Back
X