• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuzum

yurtdışında yüksek lisans yapamadım
ama devamını yapacağım inşallah benim de hayalim o... doktora ya da postdoktora
deneyeceğim...
çok isteyip yapamadığım bir başka şey mesleğimdi , epey uğraştım başvurdum vs hep torpilliler yüzünden ve tabi kendi başarısızlığımdan olmadı
sonra bir gün torpilsiz şekilde oldu bin şükür.. istediğimiz zaman da olmasa da önemli olan oluyor uğraşınca siz de uğraşın olur bence
Postdoktorayı ilk defa duydum.
Yurtdışında yüksek lisans epey pahalı. İstesem nasıl olacak?
Sevindim sizin adınıza. Darısı bana.:)

Hayatta karşına daha çok fırsatlar çıkacak veya daha çok fırsat kaçacak öyle şeyler olacak ki arkana dönüp buna mı üzüldüm ben diyeceksin takılma bu kadar gerçekten insan hayata atıldıkça eskiden üzüldüğü şeylere üzülmüyormuş bak mesela bir örnek üniversitede BC aldığım için günlerce ağladım üzüldüm mahvettim kendimi çalışma hayatına geçince adaletsizlikler gördüm başarılı olduğum halde ikinci plana atılmalar sörf birilerine yanaşmadığını için şimdi diyorum da insan ne kadar gereksiz üzüyormuş kendisini şimdi şimdi hayatımda bebeğimle sağlıkla aileyle ilgişi bir durum olmadığında takmıyorum hiçbir şeyi

Hayatta karşına daha çok fırsatlar çıkacak veya daha çok fırsat kaçacak öyle şeyler olacak ki arkana dönüp buna mı üzüldüm ben diyeceksin takılma bu kadar gerçekten insan hayata atıldıkça eskiden üzüldüğü şeylere üzülmüyormuş bak mesela bir örnek üniversitede BC aldığım için günlerce ağladım üzüldüm mahvettim kendimi çalışma hayatına geçince adaletsizlikler gördüm başarılı olduğum halde ikinci plana atılmalar sörf birilerine yanaşmadığını için şimdi diyorum da insan ne kadar gereksiz üzüyormuş kendisini şimdi şimdi hayatımda bebeğimle sağlıkla aileyle ilgişi bir durum olmadığında takmıyorum hiçbir şeyi
Umarım ben de öyle olabilirim.
BC ye can kurban ya.:)

Gidebilsen güzel olurdu ama geride kaldı artık . Başka Şeyler yaparsın . Üzülme

Back
X