- Emoji Skoru
- 4.773
- Puanlar
- 333
- Konu Sahibi TospaAnnesi
-
Oğlum 17 aylık bilmiyorum kres vs varmıÇocuğunuz kaç yaşında? Onu kreşe verip çalışabilirsiniz beraber bir hayat kurabilirsiniz. Ya da mesleğinizi bilmiyorum ama kreşli iş yerleri var öyle birşey olabilir belki. Anneniz bakabilir vs vs mutlaka bir yolu vardır.
Evet genç yaşta çok şey yaşamışsınız maalesef. Ama hala çok gençsiniz. Birşey kaçırmış sayılmazsınız. Geleceğini belirlemek senin elinde.
Bu kadar pişmanlık yasadığım için kendime daha da cok kızıyorumBöyle mutsuz kadınları okudukça kahroluyorum. Erkekler nefret edilesi geliyor!
Oğlum 17 aylık bilmiyorum kres vs varmı
Ya bi. Şekilde kreşli yer bulunur cok yüksek eğitimli değilim ama fabrika vs iş olanağı var calısmak isteyene
Asıl sorun ailem işte illaki gel diyecekler
Kocadan kurtul git ailede perişan ol evdeki hengame ayrı dert annemler zatem kendileri zor sığıyor zor anlaşıyor ben oraya gidip oğlumu daha beter psikoloji ile yetiştirmek istemiyorum beni tek biraksalar keske
Bazen uzaaakkk bir ilde yasamayı bile düşündüm olmuştur düşünün yani
Hayır bakın soyle anlatayım evde kı yenge benım yedıgımın hesabını sorardı ben bekarken ogluma nelrt yapmaz gııttıgımkzde hep bır kavgaAyrıldıktan sonra bir süre ailenizle yasamanız iyi bile olabilir sizin için. Hem kendinize güveniniz gelir hem birikim yapabilirsiniz.
Ve inanın çocuğunuzun mutsuz bir ortamda büyümesindense aile içindeki hengamede büyümesi çok daha iyi. Bence bunu bahane ediyorsunuz.
Hayır bakın soyle anlatayım evde kı yenge benım yedıgımın hesabını sorardı ben bekarken ogluma nelrt yapmaz gııttıgımkzde hep bır kavga
Abım gelmeden gidelim diye bakıyoruz sımdı bile gitsek
Annem babam abimin onune gecemıypr yanı benı de oglumuda cok ezerler
Aile içinde onların hergece kavga gurultu eksık olmuyor cocugunuz varmı bilmiyorum ama
İnanın kavga bağrıs küfür hor görülme içinde cocuk yetıstırmek istemezsiniz
Dayak yok cok iyi bir baba oğluna çok duskun ama o iyi bir es degil ben artı yönler dusunup onu masumlastrmak istemiyorumMadem itip kakacaklar ne demeye sizi yanlarında istiyorlar. Eğer şehir dışında sevdiğiniz bir arkabanız fln varsa size destek olabilecek onun yanına gidebilirsiniz. İsterseniz bir yolu vardır.
Benimde 16 aylık bir oğlum var ve seni çok iyi anlayabiliyorum. O yüzden de bu kadar çözüm üretmeye çalışıyorum.
Bunların hepsi imkansız ama o iyi bir baba derseniz de yapacak bişey yok eşinizi adam etmeye çalışın. En azından aldatma dayak fln yokmuş.
Dayak yok cok iyi bir baba oğluna çok duskun ama o iyi bir es degil ben artı yönler dusunup onu masumlastrmak istemiyorum
Nasıp deyıp susmak mı lazım bilmiyorum ama bi sure ona uzak durucam napıcak ne hal alıcak olmuyor ve halınden memnun takılıyorsa zaten gıtmemi beklıyordur
Ya cok tesekkür ederim gülümsettiniz beniBir de daha 23 yaşındaymışsınız lütfen kendinizi salmayın. Bedeniniz ve siz çok değerlisiniz. Önce kendiniz için kilo verin ve bakımınızı eksik etmeyin. Hem kendinize güveniniz gelir. Belki beyefendinin gözü açılır da siz ona böcekmiş gibi davranırsınız.
Benden 3 yas buyuk esimBelediyenin kresleri vardir sehrinizde oraya bırakıp simdiden calismaya baslayin. Maasini esine daha dusuk soyleyip koseye biraz para koyun.
Bir de eşiniz zorba ise sen de zorba ol. Zor insan ol. Iyilik yaramıyor madem. Cok cok konusmamak icin kacacak. Yasin daha vok genc erken evlilik sıkıntıları bunlar. Esin kac yasında.
Oda o yaslarda ise boyle sıkıntılar cok normal. Ikinizde buyuyor karakter olarak degisiyorsunuz. Ve yine o yaslarda yasanan seyleri kaldirmak olgunlukla karsilamak iki taraf icin de zor olur.
Evet bunlar olur kreş olan yerler olunca daha ıyı olurHerseyi ayni anda degistirmek zorunda deilsin. Bosanmadan once bi ise girebilirsin, cocugu krese verip. Iskurun meslek edindirme kurslari var, ona gidebilirsin belli bi ucret de veriolar. Bazi sektorler icin cocuk kres parasi da veriolarmis ek olarak. Bu sure icinde hem kendine guvenin gelir hem de sartlarini toparlarsin. Kendi ayaklarin ustunde durursan ailen gel vs. Die zorlamaz belki. Yada bosandiktan sonra baska bir sehirde is bulursun.
Esim parama karismaz diosun, sartlarini duzenleyinceye kadar para biriktir. Emin ol ailelerin calisip calismamaya gore tavri cok sekillenir. Muhtac olunca hayatina karisan , uzerinde soz hakki olan cok olur.Evet bunlar olur kreş olan yerler olunca daha ıyı olur
Eger zaten bosanma ya adım atarsam ailemlede cok kesın bi konusma yapmalıyım