Mutsuzum

Mickey mouse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2018
44
13
88
41
Merhaba daha önce de benzer konu açmıştım.2.evliliğimve 2yıllık evliyim.Eşimi severek evlendim ama sonrası hayal kırıklığı.Eleştiri,kıyaslama,bencillik, haset,yalan,hatasını kabul etmeme bunlar eşimde var olanlar.Eşimle konuşamıyorum şu şekilde konuşmanın sonunda hatalı olmasına rağmen karşı tarafın kendini suçlu olmasını sağlıyor.Huzursuzluk kavga çıkartmak isteyen hep beni suçluyor.Öyle olmadığını söylesem de inandıramadım.Evlilik terapistine de gidiyoruz ama ya doğru anlatmıyor ya da söylenenleri yapmıyor.Hep ben böyleyim değişmem diyor.Problemlerimizi çözemiyoruz.Kafam çok karışık fikirlerinizeihtiyacım var.

Koç degildir. Kocta da agresiflik, bencillik vardir ama oyle hasetlik, yalan olmaz acik sozludur. Bu baska bi burctur koç olmaz .
Kıyaslama diyince koç burcu dedim direkt. Tanıdığım bütün koç burçları herkesle rekabet halinde eş, dost, kadın, erkek hepsiyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…