mutsuzum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kızlar selam ben yeni üye oldum benim derdim 2yıllık evliyim ve çocuğumuz olmuyor 2kere tüp bebek yaptırdım paramın son kuruşuna kadar ödedim ama gene tutmadı problem eşimden kaynaklanıyorr mutsuzummmm

seni çok iyi anlıyorum ama beklemekten başka ümit etmekten başka yapacak birşey yok şuan için
bizimle evlenenlerin 2.çocuğu oldu
4,5 yıllık evlilik
3 düşük
benimde elim boş

ayy canım benım.. insallah ne kısa zamanda bebek sahıbı olursunuz a.s.
Allahtan umıdınızı kesmeyın canım.. a.s. a.s.
tüp bebek konusunda bılgım olmadıgı için.. yorum yapamıcam.. yanlış seyler soylemek istemıyorum...
içini karatmıyım ama benım yengem 40 yasından sonra cocuk sahıbı oldu..
Allahın takdiri.. çok tedavı gorduler.. ulkenın yeryerını dolastılar madiiyat durumları ıyıydı..
Allah verıyor bebıs ama zamanıda bız kestıremıyoruz a.s.

allah hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip eder canım
allah çok büyük gün doğmadan neler doğar

canım insallah Allah sana ve tüm isteyen arkadaşlarıma saglıkla bebek verir.

canım hayırlısın ıiste allahımdan o vaktini zamanını biliyor bendede yok 4.5 senedir nasip diyorum bi tedaviye gidiyoruz sonra baya bi ara vermek zorunda kalıyoruz malum maddiyat lazımolucak inşallah allahım herkeze hayırlı evlatlar versin içindede bize :Saruboceq:

canım inş bebişiniz olur ama bebek olmayıncada dünyanın sonu değilki..siz birbirizi sevmeye devam edin ve yüreğinizi ferah tutun..allah herşeyiin hayırlısınıı verirrr unutma..üsülme ve dua et.. inş herşey gönlünce olur...

Canım bende 8yıllık evlıyım esım de problem var.2 defa tup denedım olmadı.Bol bol dua etmekten baska caremız yok.Ustelık benım de borcum hala bıtmedı.Senı cook ıyı anlıyorum.Bende ılk zamanlar cok acı cekıyordum.Ama sımdı kız kardesım hamıle 4aylık oglu olacak.Cok mutluyum.Onunla tesellı oluyorum.Ne yapabılırım kı buda Allah'tan gelen bırsey.Ama esımle mutluyum.Kendını kendın tesellı etmelısın.Iyı dusun ıyı gelsın basına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…